Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Ben ozamana kadar hiç suçlamazdım yönetimi. haldun üstünel gittikten sonra gözü açıldı herkesin..

üstünel'in durusundan belli ne kadar iyi birisi oldugu zaten...adnan sezgin sevdasi yüzünden kendini bitirdi polat...belki simdi FR hala duruyordu ve sampiyonlugu bile garantilemistik...cok bilmislik yapmayacaksin iste..iyiligini isteyenleri de küstürmeyeceksin ki ihtiyacin oldugu zaman danisabilesin...

bugün polat aday olsa kiim girerki onun yönetimine ??? gelen harcanir zaten

Platini; "Yeni sistemi, NBA’deki maaş sınırı uygulamasına benzetebiliriz. Pozisyonumuz çok açık. 2014'ten itibaren, kazandığından fazlasını harcayan kulüpler, Avrupa Kupalarının dışında kalacak. Avrupa'daki tüm kulüplere birer mektup gönderip; 2014 yılına hazır olmalarını isteyeceğim" dedi.

Bu platini de ya Polat'la ya da bizle JB geçiyor arkadaş. 2 yıl daha taktı bize.

bakmışlar man city falan adam başı 30ar milyondan takım kurmaya devam ediyo 2014e uzatmışlar heralde

Bu Platini´nin dandik karari büyükleri büyütmek, kücükleri kücültmekten baska bir ise yaramaz

Ünal aysalın başkan adayı olması aslında klübün bir nevi chlesea misali bir yapılanmaya gideceğinide göstermekdedir.Ünal aysal 5-6 yıldır kongre üyesi olan bir Galatasaraylıdır,camia içinde en fazla parası olan ve her daim kendisi ile sıkı ilişkiler kurulmak istenen bir şahsiyettir.Galatasaray elbetteki ünal aysal başkanlığında ekonomik anlamda çok düzlüğe çıkacakdır,transferler vs olacakdır ancak klübün yapısı ileri yıllar için yeni roman abramoviçleride gösterir konuma gelecekdir,yani parası olan bu klübün başına geçebilme ihtimalleri yükselecekdir.Bu klübün etikleri bakımından ne denli doğru kalır bilemiyorum,futbol endüstrüsi çok değişdi,parası olanlar klüp satın alıyor ve kendi cirolarını yükseltiyorlar.Chelsea,m.city gibi büyük klüpler bunlara örnek dolayısı ile ünal aysalın başkan olması halindede Galatasarayın ileride bu tarz bir yapıya girmesi bence olası bir durum olacakdır.Ünal aysalın başkanlığa "itilmesi" tamamiyle ekonomik çıkarlar yüzündendir,bu külübe pekala adnan öztürk yada bir başka isim aday olarak açıklanabilirdi ama yaşı ilerlemiş ama parasal anlamda klübün en iyisini aday olarak işaret etmek bence çıkar ilişkilerinden başka birşey değildir...

Ünal aysalın başkan adayı olması aslında klübün bir nevi chlesea misali bir yapılanmaya gideceğinide göstermekdedir.Ünal aysal 5-6 yıldır kongre üyesi olan bir Galatasaraylıdır,camia içinde en fazla parası olan ve her daim kendisi ile sıkı ilişkiler kurulmak istenen bir şahsiyettir.Galatasaray elbetteki ünal aysal başkanlığında ekonomik anlamda çok düzlüğe çıkacakdır,transferler vs olacakdır ancak klübün yapısı ileri yıllar için yeni roman abramoviçleride gösterir konuma gelecekdir,yani parası olan bu klübün başına geçebilme ihtimalleri yükselecekdir.Bu klübün etikleri bakımından ne denli doğru kalır bilemiyorum,futbol endüstrüsi çok değişdi,parası olanlar klüp satın alıyor ve kendi cirolarını yükseltiyorlar.Chelsea,m.city gibi büyük klüpler bunlara örnek dolayısı ile ünal aysalın başkan olması halindede Galatasarayın ileride bu tarz bir yapıya girmesi bence olası bir durum olacakdır.Ünal aysalın başkanlığa "itilmesi" tamamiyle ekonomik çıkarlar yüzündendir,bu külübe pekala adnan öztürk yada bir başka isim aday olarak açıklanabilirdi ama yaşı ilerlemiş ama parasal anlamda klübün en iyisini aday olarak işaret etmek bence çıkar ilişkilerinden başka birşey değildir...

Galatasaray´da böyle bir yapi yok. Ünal Aysal Galatasaray´i satin almiyor. Baskan oluyor. Yönetiyor. Sucu zengin olmak mi yani? Adnan Polat´in karalama kampanyalarina inanmayin.

platini yasları 2014dede geçmez hayata,dünya ekonomik anlamda zaten kötü bir durumda,birde böylesi kriterler futbolu çıkmazlara sokar.eski usüller devam eder,bu işde elbetteki adnan polat gibi diğer kulüplerede yarar.sanki fenerin bjknin durumu bizden çokmu iyi? onlar sevinsin asıl..şampiyon olupda avrupaya gidememek çok koyar adama..

Hedef 2014 koşmak gerek.

Para lazım kardeşim para. iyi oyuncu diye 5 yerli getirdi. kimse yok şimdi onlardan misimovici aldı oda yok bu sene tam bi fiyasko. yeter artık ben 1 sene daha katlanamam bu adama.. beleşten bıktık...

Galatasaray´da böyle bir yapi yok. Ünal Aysal Galatasaray´i satin almiyor. Baskan oluyor. Yönetiyor. Sucu zengin olmak mi yani? Adnan Polat´in karalama kampanyalarina inanmayin.

karalama kampanyası olayında değilim ama ülkemizde bu tarz şeyler "alıştırılarak" yapılıyor.elbetteki ünal aysalın suçu zengin olmak değil ama liseli kanadın daha 5-6 yıllık kongre üyesi olmuş bir insanı sadece parası var diye aday göstermeleri yanlış dolayısı ile ben liseli kanadın adnan öztük gibi isimleri işaret etmesini bekleridim.Sonuçda ünal aysal başkan olursa hep perde arkasından yönlendirilecek isim olacak,buda kötü zamanlarda insiyatif kaybetmesine neden olacakdır.Bir aziz yıldırım gibi tek tabanca herkezi yöneten sözünü geçiren kişi olamayacakdır ancak camiayı heyecanlandıracak transferleri yaparak kendini geri plana atarak görevini sürdüreceğini düşünüyorum başkan olursa.

Polat bir senedir 2012 diyerek ömrümüzü yedi, simdide bu 2012'nin fos cikmasi daha da komik bir duruma düsürdü bizi. :o

Bizim köye muhtar olsa. köylü bile isyan eder arkadaş ya. ikinci adamken iyiydi.

Galatasaray için en iyisi ne ise o olsun. Ünal Aysal'ın gelmesi ile birlikte, iş hayatındaki başarılı çizgisi kredibilite imkanı sağlayacaktır. Bir yenilik olması gerektiği kesin. Bunun şu an için en güçlü kişiyle yapılmasından fayda vardır.

2012 de mi yalanmış...

Adnan Polat Allah bir dedi. Dindarlar panikte

Para lazım kardeşim para. iyi oyuncu diye 5 yerli getirdi. kimse yok şimdi onlardan misimovici aldı oda yok bu sene tam bi fiyasko. yeter artık ben 1 sene daha katlanamam bu adama.. beleşten bıktık...

+ önceki seneden Mustafa Sarp, Gökhan Zan

aldığı kaliteli tek yerli Yekta, sonra Yekta nın parası tartışılıyor.

Beleşleri de gördük işte kaç maç oynadıkları, ne oynadıkları, aldıkları paralar ortada.

Basıp parayı GS de oynayabilecek yerlileri alıcaksın, sonra neden başarısız olduk anlamadım diyor Polat. Sen takıma doldurursan tenekeleri tabi başarısız olursun.

yahu 4 yıldır Galatasaray kalecisini tartışıyoruz biz burda. şaka gibi

karalama kampanyası olayında değilim ama ülkemizde bu tarz şeyler "alıştırılarak" yapılıyor.elbetteki ünal aysalın suçu zengin olmak değil ama liseli kanadın daha 5-6 yıllık kongre üyesi olmuş bir insanı sadece parası var diye aday göstermeleri yanlış dolayısı ile ben liseli kanadın adnan öztük gibi isimleri işaret etmesini bekleridim.Sonuçda ünal aysal başkan olursa hep perde arkasından yönlendirilecek isim olacak,buda kötü zamanlarda insiyatif kaybetmesine neden olacakdır.Bir aziz yıldırım gibi tek tabanca herkezi yöneten sözünü geçiren kişi olamayacakdır ancak camiayı heyecanlandıracak transferleri yaparak kendini geri plana atarak görevini sürdüreceğini düşünüyorum başkan olursa.

Sadece parası var diye gösterilmiş olacağını sanmıyorum. Böyle bir şey olmuş olsa kendisi bu işe hiç girmezdi. Şu an Galatasaray çok kötü durumda. Hızlı bir çıkış gerekiyor. İş hayatında çok başarılı biri olduğunu biliyorum. Herşeyi kendi çabasıyla başarmış. Bu bence çok önemli bir ayrıntı. Bu tür insanlar parasıyla herşeyi satınalırım havasında olmazlar. Hayatın en içinden geldikleri için bu yolda neler yapılması gerektiğini bilir ve daha hızlı bir şekilde doğru karalar alma becerisine sahiptirler.

Geri
Üst Alt