Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

+ önceki seneden Mustafa Sarp, Gökhan Zan

aldığı kaliteli tek yerli Yekta, sonra Yekta nın parası tartışılıyor.

Beleşleri de gördük işte kaç maç oynadıkları, ne oynadıkları, aldıkları paralar ortada.

Basıp parayı GS de oynayabilecek yerlileri alıcaksın, sonra neden başarısız olduk anlamadım diyor Polat. Sen takıma doldurursan tenekeleri tabi başarısız olursun.

yahu 4 yıldır Galatasaray kalecisini tartışıyoruz biz burda. şaka gibi

Tenekeki ne teneke. mustafa sarp g.zan ali turan musa m.batdal vs vs.. teneke az kalır.

5-6 yıl kongre üyesi olan kişi başkan olamıyor zaten... Ünal Aysal, 10. yılını bitirdi ve aday gösterildi.

karalama kampanyası olayında değilim ama ülkemizde bu tarz şeyler "alıştırılarak" yapılıyor.elbetteki ünal aysalın suçu zengin olmak değil ama liseli kanadın daha 5-6 yıllık kongre üyesi olmuş bir insanı sadece parası var diye aday göstermeleri yanlış dolayısı ile ben liseli kanadın adnan öztük gibi isimleri işaret etmesini bekleridim.Sonuçda ünal aysal başkan olursa hep perde arkasından yönlendirilecek isim olacak,buda kötü zamanlarda insiyatif kaybetmesine neden olacakdır.Bir aziz yıldırım gibi tek tabanca herkezi yöneten sözünü geçiren kişi olamayacakdır ancak camiayı heyecanlandıracak transferleri yaparak kendini geri plana atarak görevini sürdüreceğini düşünüyorum başkan olursa.

10 yillik üye Ünal Aysal. O yüzden önceden aday olamiyordu. Ama 5 yillik filan degil

unal aysal ile adnan polat arasinda secim olsun,iddaa ediyorum adnan polat secimi kazanir ne yazik ki.

Adnan Polat secim kazanamaz artik bence

kendini yedirdi bitidi hata ustune hata yapti

belkide dogru isler yapti amma hatalarionu bitirdi

unal aysal ile adnan polat arasinda secim olsun,iddaa ediyorum adnan polat secimi kazanir ne yazik ki.

Hiç sanmam.Son seçimde bile Adnan Öztürk baya oy toplamıştı Polat'a karşı,şimdi hem Polat çok zayıfladı hem de bu sefer rakip Adnan Öztürk değil Ünal Aysal..

unal aysal secilirse madem elinde 100 milyon dolarla gelicek getiririm sistemi olan bir antrenor veririm eline 100 milyonu kursun kendi takimini, rahat calisma ortamida saglarim klup icinde

unal aysal secilirse madem elinde 100 milyon dolarla gelicek getiririm sistemi olan bir antrenor veririm eline 100 milyonu kursun kendi takimini, rahat calisma ortamida saglarim klup icinde

Yok öyle bir şey yahu. 100 milyon doları kim bulmuşta bedava veriyor. Adamın servet'i maksimum 2 milyar dolar falan yüzde 5'ini bu kadar kolay hibe etmez. Karşılıksız para falan beklemeyin onlar basının uydurması bence.

off bi 100 milyon atsa masaya gelirken

ne kral olur haaaaaaa

yersen:)

Yok öyle bir şey yahu. 100 milyon doları kim bulmuşta bedava veriyor. Adamın servet'i maksimum 2 milyar dolar falan yüzde 5'ini bu kadar kolay hibe etmez. Karşılıksız para falan beklemeyin onlar basının uydurması bence.

aynen... ufak bir rakam haricinde büyük bir para vermez... ki zaten neden versin ?

Desene yine takimi yenilemeye 10 15 milyon euroyla basliycaz

oglum ne derdiniz var su takimla

yonetim adam olsun yeter

3-4 iyi topcuyla bu takim tozunu attirir ligin

Desene yine takimi yenilemeye 10 15 milyon euroyla basliycaz

Yok daha çok para harcayabiliriz aslında ama risk almamız lazım. Stadı dolduracak adamlar almamız lazım. Gelecek başkanın yapması gereken her noktaya işinin ehli direktörler koymak. Yoksa onların parası bizim çenemizi yorar ancak.

Geri
Üst Alt