Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

biz şampiyonluğa oynayalım o stad her maç 45000 seyirci gider.fb maçında yaklaşık 5 trilyon hasılat toplandı.senede en az avrupa hariç 20 maç var sahamızda ortalama 2.5 trilyon toplasak 50 trilyon sadece gişe hasılatı toplanır.bunun için sadece şampiyonluğs oynayan takım kur yeter.

tamam ama sampiyonluga oynaman icin duzgun oyuncu alman lazim onada para lazim, para olsa da parayi kime vericegine bilmen lazim, birde sunu dusunelim seney fb sampiyonlar liginde en az 2 ust duzey topcu alirlar keza trabzonda kadrolari zaten iyi ustune eklerler bjk falan derken alltan gelen takimlar var bizim su an onlardan daha kotu bir durumumuz var maalesef

Aslinda sunu sormak lazim. Bir inat ugruna yarim yamalak bir yönetimle 1 sene daha dayanmaya calismak Galatasaray´in menfaatine midir? Soruyorum. Kac yöneticisi var Polat´in? Arkasinda duran?

Asında coktan istifaya gitmeliydi

istenmedigin yerde durma demişler

Vizyonunu taktir ettigim isim Unal Aysal

Saglam liste ile gelecektir suphesiz, umarim TD konusunda Imparator dusunulur

Ben hala ne Adnan Polat'ın seçim kararı alacağını düşünüyorum nede Hagi'nin gideceğini.Adnan Polat görev süresince orda durmaya devam eder,Hagi'de sezon sonunda gider.

Ben hala ne Adnan Polat'ın seçim kararı alacağını düşünüyorum nede Hagi'nin gideceğini.Adnan Polat görev süresince orda durmaya devam eder,Hagi'de sezon sonunda gider.

4-5 yöneticiyle Galatasaray´i hakettigi gibi temsil edecegini düsünüyorsa devam etsin bakalim, ne diyelim? Yaziklar olsun valla devam ederse. Galatasaray sözkonusu ya. Adnan Polat kim oluyor ki?

Adnan Polat kendisinden bu kadar nefret edilen yerde hala ısrarla durmaya devam ederse benim aklıma bu sefer kişisel menfaatler gelir.

iddia ediyorum.polat devam ederse bu sefer tribünlerde azizeye zamanında ettiğimiz meşhur küfür edilmeye başlanır..kimsenin tahammül sınırı kalmadı artık

4-5 yöneticiyle Galatasaray´i hakettigi gibi temsil edecegini düsünüyorsa devam etsin bakalim, ne diyelim? Yaziklar olsun valla devam ederse. Galatasaray sözkonusu ya. Adnan Polat kim oluyor ki?

Bizim anlayamadığımız bir şey var Onur.Adnan Polat yoksa çoktan istifa ederdi.Ya gurur meselesi yaptı yada başka başka şeyler var.

polatin secim karari alip saglam bir listeyle girmesinden korkuyorum acikcasi haldun ustunel abdurrahim albayrak gibi isimleri yanina alip girebilir

Ünal Aysal,Haldun Üstünel,Frank Rijkaard,Neeskens,

-----------------Onur--------------------

--------Kesimal-------Neill--------------

Sabri--------------------------Bosingwa

--------------Essien---Yekta------------

--------------------Selcuk-----------------

Keita---------------------------------Arda

-------------------Drogba-----------------

Sarp,Özbek,Balta,Akman,Kewell,Zapata,Ceylan,Ercetin,Yilmaz out.

Murat Ceylan,Sercan Yildirim,Volkan Sen,Insua,Ham Rabat,Cana,Servet rotasyon icin.

Böyle bir kulüp olabilmek vardi be. Eski günlerimize dönerdik az.

Murat Ceylan,Sercan Yildirim,Volkan Sen,Insua,Ham Rabat,Cana,Servet rotasyon icin.

Rijkaard Porto'ya gidecek secimden sonra

Bizim anlayamadığımız bir şey var Onur.Adnan Polat yoksa çoktan istifa ederdi.Ya gurur meselesi yaptı yada başka başka şeyler var.

Baska biseyden aklima sadece kisisel menfaat geliyor. Is hayatini düsünüyor ve böyle kücülmüs sekilde ayrilmak istemiyor. Ama Galatasaray senin kisisel menfaatlerinin üstündedir. Kusura bakmayacaksin Adnan Polat. 5 senedir sans taniyoruz sana. Gitmesini bileceksin.

Adnan Polat´in kardesi de memleketimin takimi Erzurumspor´u da düsürdü, simdi sürünüyorlar :) Amatör kümede takiliyorlar galiba :)

Bosingwa'nın ne işi var o tarafta. Kusura bakma ama cidden kötü kadro. Fena şekilde dengesiz duruyor.

Galatasaray'ın potansiyel Abramovic'i :)

Baska biseyden aklima sadece kisisel menfaat geliyor. Is hayatini düsünüyor ve böyle kücülmüs sekilde ayrilmak istemiyor. Ama Galatasaray senin kisisel menfaatlerinin üstündedir. Kusura bakmayacaksin Adnan Polat. 5 senedir sans taniyoruz sana. Gitmesini bileceksin.

Adnan Polat´in kardesi de memleketimin takimi Erzurumspor´u da düsürdü, simdi sürünüyorlar :) Amatör kümede takiliyorlar galiba :)

Buda bir seçenek.Ama Adnan Polat'ın bu kadar küçük düşündüğünü düşünmek dahi istemiyorum.Tabi ki prestijini korumak isteyecektir.Ama böyle ucuz değil.Bilmiyorum sen ne düşünürsün.

Abi kardeş Türk futboluna önemli katkılarda(!) bulunuyorlar desene:)

Vizyonunu taktir ettigim isim Unal Aysal

Saglam liste ile gelecektir suphesiz, umarim TD konusunda Imparator dusunulur

hala mı fatih terim ya? yeter bence galatasarayın kötü zamanında gelmeyip bol para saçılacak bir dönemde gelecek öyle mi? rijkaarddan sonra fatih terim gelmeyi reddetti isteyen desin yok adnan polat adnan sezgin vardı diye. sonuçta fatih terimi terim yapan galatasaraydır kötü günde arkadan tekmeyi vuruyorsa bir zahmet gelmesin iyi günde de!

Buda bir seçenek.Ama Adnan Polat'ın bu kadar küçük düşündüğünü düşünmek dahi istemiyorum.Tabi ki prestijini korumak isteyecektir.Ama böyle ucuz değil.Bilmiyorum sen ne düşünürsün.

Abi kardeş Türk futboluna önemli katkılarda(!) bulunuyorlar desene:)

Gecenlerde okudum. Espri filan degil bu kardes.

Adnan Polat´in babasina soruyorlar: Efendim 79 yasina geldiniz, neden kenara cekilip dinlenmiyorsunuz?

Cevap:

Isleri bunlara birakirsam 2 günde iflas ederiz

:D

Cidden espri degil

Geri
Üst Alt