Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Bir insan 2-3 yılda bu kadar nefret edilecek hale geliyorsa acı bir durum demektir.Açıkcası ne yalan söyliyim gerçekten duygusallıkmı bilmiyorum ama arada acıyor Adnan Polat'a.Keşke hiç başkan olmasaydı da iyi anılsaydı.

Kendi hatasi Halit. Sezon basini hatirliyorum, bütün taraftarlar bu günlerin gelecegini biliyordu. Inanilmaz bir tepki vardi. Bu tepki 3-4 haftadir yok ki, 1 senedir var bu tepki. Biz 2. hafta baslamistik oyunculari yuhlamaya, yönetimi istifaya davet etmeye :) Hatirla :) Adnan Polat bunu haketti. Hic acimiyorum

Bir insan 2-3 yılda bu kadar nefret edilecek hale geliyorsa acı bir durum demektir.Açıkcası ne yalan söyliyim gerçekten duygusallıkmı bilmiyorum ama arada acıyor Adnan Polat'a.Keşke hiç başkan olmasaydı da iyi anılsaydı.

Acıyacak bişey yok,bu takım 5. oldu sustu taraftar,son anda 3. olduk sustu taraftar

Şimdi 11. yiz.

Arenanın açılışındaki olaylardan sonra istifa etse,belki mağduru oynar,yaptığı bazı şeyleri anarak gene gönüllerin bi kıyısında yer edinirdi

Egosuyla savaşıyor şuan,tarihin en kötü başkanı anılmamak için,zorluyor,egosunu Galatasarayın üstünde tutan birine acıma bence

bence GS en fazla bolservis parasi olarak ancak 10 milyon dan fazla bir oyuncuya para veremez cünki o ekonomik durum yok ha gelecek olan baskan kendi cebinden verir o baska ama o zamanda besiktas gibi oluruz baskana borclanirlar ve isler kötü gittiginde hic kimse baskan adayi olmaz

Yanlislik var Ugur. Eminim. Fatih Terim´le 6. olmustuk, Hagi Avrupa´ya götüremedi dogal olarak. Conceicao filan gelmisti, Avrupa´da yoktuk o sene. Hatta Hagi 2. geldiginde demisti ya, ilk geldigimde de Avrupa´da oynayamamistik, umarim bundan sonra oynarim demisti.

Ön elemede elendiğimizi de işin içine katıyorum Onur. Tromsö'ye elendiğimiz seneden bahsediyorsun byük ihtimal. Linki verdim hepsi yazıyor işte orda, bak oraya ilk önce.

Kendi hatasi Halit. Sezon basini hatirliyorum, bütün taraftarlar bu günlerin gelecegini biliyordu. Inanilmaz bir tepki vardi. Bu tepki 3-4 haftadir yok ki, 1 senedir var bu tepki. Biz 2. hafta baslamistik oyunculari yuhlamaya, yönetimi istifaya davet etmeye :) Hatirla :) Adnan Polat bunu haketti. Hic acimiyorum

Sende haklısın Onur valla bişey diyemem.İşte bende bunu söylemek istiyorum gördüğü halde neden bu kadar hata yaptı?

Acıyacak bişey yok,bu takım 5. oldu sustu taraftar,son anda 3. olduk sustu taraftar

Şimdi 11. yiz.

Arenanın açılışındaki olaylardan sonra istifa etse,belki mağduru oynar,yaptığı bazı şeyleri anarak gene gönüllerin bi kıyısında yer edinirdi

Egosuyla savaşıyor şuan,tarihin en kötü başkanı anılmamak için,zorluyor,egosunu Galatasarayın üstünde tutan birine acıma bence

Haklısın Levent abi.Ama işte ne biliyim Adnan Polat ilk gelişinde ki destek filan.Şimdi nefretle anılıyor olması kötü.Kendi hatası farkındayım.İnsanlık hali benim ki.

Pardon Onur. Haklıymışsın. 2004-05 sezonu senin bahsettiğin. pardon.

bence GS en fazla bolservis parasi olarak ancak 10 milyon dan fazla bir oyuncuya para veremez cünki o ekonomik durum yok ha gelecek olan baskan kendi cebinden verir o baska ama o zamanda besiktas gibi oluruz baskana borclanirlar ve isler kötü gittiginde hic kimse baskan adayi olmaz

O zaman en fazla Türkiye'de şampiyon oluruz.Yönetimde İNŞALLAH senin gibi düşünenler yoktur.

Ön elemede elendiğimizi de işin içine katıyorum Onur. Tromsö'ye elendiğimiz seneden bahsediyorsun byük ihtimal. Linki verdim hepsi yazıyor işte orda, bak oraya ilk önce.

Kardes o Gerets zamanindaydi. Hatta Gerets´in 2. senesinde. Hagi´yle Avrupa´da oynamadik. Öneleme bile oynamadik. 6. olduk.

Fanatik yazarı Hamit Turhan' ın dünkü köşe yazısından..Müthiş tespit.

Şan, şeref ve haysiyet dolu bir tarihle anılır Galatasaray. Bu tarihi yazansa salt sportif başarılar değildir. Asalet, tevazu, terbiye, saygı gibi değerlerdir asıl Galatasaray tarihine anlam katan. Terbiye kavramının Galatasaray ismiyle özdeşleşmesi işte bundandır. 'Galatasaray terbiyesi' diye bir olgunun ortaya çıkması bir asrı geçen yoğun çabaların ürünüdür. Bu kulüp yeri gelir yıllarca şampiyonluklara hasret kalır. Yeri gelir, küme düşme noktasına bile gelebilir. Hatta düşebilir de... Ama vakur duruşundan bir şey kaybetmez. Onu ayağa kaldıracak, sonsuza dek baki kılacak olan da bu duruşudur. "Size bir şey söyleyeyim mi sevgili okur! Ne Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye her maçta yenilmesi, ne küme düşme potasına gelinmesi, ne Hagi'nin başarısızlığı, ne kadronun kalitesizliği, ne hatalı transferler, ne yönetimin paramparça olması, ne şu, ne bu... Asıl yıkım Galatasaray'ın değerlerinden uzaklaşmasıdır. Adnan Polat ve yönetiminin bu kulübe verdiği en büyük zarar da budur."

Ve ayni hatalari devre arasinda devam ettirdi. Orda ipler koptu iste.

Bence ipler Haldun Üstünel'in istifasını kabul edip, bütün görevi Adnan Sezgin'e devretmekle yaptı.İnsanlar diyebilir Haldun Üstünel'in getirdiği futbolcular ne yaptı diye.Ama bişeyi kabul edelim ki H.Üstünel transferden sorumlu olduğu kadar futbolcu kaynaşmasında önemli görevi yapıyordu.

O zaman en fazla Türkiye'de şampiyon oluruz.Yönetimde İNŞALLAH senin gibi düşünenler yoktur.

o zaman senin gibi düsünürsek ünal aysal a denilsin gel Galatasaray in borclarini kapat 10 sene baskanlik garantisi versinler ya da kulübü miyarder birine chelsae gibi satsinlar o zaman basari gelir öylemi

o zaman senin gibi düsünürsek ünal aysal a denilsin gel Galatasaray in borclarini kapat 10 sene baskanlik garantisi versinler ya da kulübü miyarder birine chelsae gibi satsinlar o zaman basari gelir öylemi

Ne alaka zaten her yıl transfere 30 milyon avro harcamıyormuyuz? Bu parayla 5-6 oyuncu alacağına 2 adam al 3 yıl içinde Avrupa'da da zirveye oynayan takımın olur.

Ne alaka zaten her yıl transfere 30 milyon avro harcamıyormuyuz? Bu parayla 5-6 oyuncu alacağına 2 adam al 3 yıl içinde Avrupa'da da zirveye oynayan takımın olur.

Eskiden 10 Milyon Euroluk bütcemiz olsa da adam gibi takim kursak diyorduk. Simdi 30 Milyonlarla küme düsmemeye oynatiyor bazi kapasitesizler bizi :)

30 milyon harcadigimiz bir sezon gösterirmisin ?

Misimovic taksit

Keita taksit

elano 7 mil

(ve taksitle alinan hicbir futbolcu taksitleri bitesiye takimda kalmadi)

bizim ortalama bütcemiz 12-15 arasi.. arastirmadan konusuyorsunuz

Biz hersene ortalama 15 miylon bütce ile avrupada basari istiyoruz :)

Biz büyük takim degiliz, bir zamanlar öyleydik

Eskiden 10 Milyon Euroluk bütcemiz olsa da adam gibi takim kursak diyorduk. Simdi 30 Milyonlarla küme düsmemeye oynatiyor bazi kapasitesizler bizi :)

Korkuyorlar, risk alamıyorlar.Mesela Fenerbahçe Hazard'a 19 milyon avro önermişti Lille 21 milyon avro istedi Fenerbahçe bu parayı çok buldu transferden vazgeçti.Halbuki 2 milyon avro daha fazla verselerdi ne olacaktı? Şimdi çoktan şampiyonluk yolunda 10 pua ilerdelerdi.Üstelik bu tür futbolcu alırsan hiçbir zaman zarar etmezsin çünkü aldığın fiyatın daha üstüne muhakkak satarsın.Bizde de böyle riskleri göze alıp bu tür oyuncuları getirebilecek bir anlayış gerekiyor.Gerçi bu tür oyuncular risk grubuna da girmez.

30 milyon harcadigimiz bir sezon gösterirmisin ?

Misimovic taksit

Keita taksit

elano 7 mil

(ve taksitle alinan hicbir futbolcu taksitleri bitesiye takimda kalmadi)

bizim ortalama bütcemiz 12-15 arasi.. arastirmadan konusuyorsunuz

tespit in cok dogru bende bunu söylemeye calisiyorum GS bir transfere verebilecegi para tas catlasin 10 milyondur daha fazlasi degil belki onuda veremezler ben yine iyi niyetli bir rakam söyliyorum

Biz hersene ortalama 15 miylon bütce ile avrupada basari istiyoruz :)

Biz büyük takim degiliz, bir zamanlar öyleydik

Büyük takim olmak, sirf parayami bakiyor? Ozaman Adnan Polat kalsin, nasil olsa maddi anlamda güclendiriyorMUS ya bizi. Büyük takim oluyoruz iste, seneyede kümeye düseriz. Büyüklügün üstüne büyüklük katariz.

Geri
Üst Alt