Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

ünal reyiz'de para çok. oyüzden istediğiniz adamı yazın :D

Kariyeri ve kimliğiyle adını en üst noktalarda yazdırmış çok başarılı bir işadamına "Abramovıch" benzetmesi yaparak küçültmeye çalışıyorlar ya, çok gülüyorum..Vizyonunuz bu kadar işte Sn.Polat; beceriksizliğinizin üstünü ancak başkalarının başarısını küçültmeye çalışarak örtmeye çalışın siz...

fakindasiniz dimi bahriyi yalanlayamadi klup:)

sefil adamlar

Kariyeri ve kimliğiyle adını en üst noktalarda yazdırmış çok başarılı bir işadamına "Abramovıch" benzetmesi yaparak küçültmeye çalışıyorlar ya, çok gülüyorum..Vizyonunuz bu kadar işte Sn.Polat; beceriksizliğinizin üstünü ancak başkalarının başarısını küçültmeye çalışarak örtmeye çalışın siz...

Abramovich niye küçük düşürücü bir tabirmiş onu anlamıyorum.Adam ölü Chelsea'yi diriltti resmen.50 yıl sonra Premier Lig'de şampiyon oldular.Keşke Ünal Aysal'da Abramovich gibi olabilse.

bu helvacıya noluyo kim veriyo buna bu kadar konuşma hakkını şu camiada onu destekliycek bi insan olduğunu zannetmiyorumm

üniversite mezunuyum ben küfredemem mi :(

Polat mafya gibi örgütlenmiş klübte. Paralı asker taraftarları var. Aziz abisinden bu işin inceliklerini öğrenmiştir. Polat'ın daha 5 yıl Başkan kalacağını düşünüyorum. Dikkat edin bir araya gelen her 4 taraftardan biri Polat'ın paralı muhbiri olabilir. Bu diktatörlüğü sona erdirmek imkansız gibi birşey.

Polat mafya gibi örgütlenmiş klübte. Paralı asker taraftarları var. Aziz abisinden bu işin inceliklerini öğrenmiştir. Polat'ın daha 5 yıl Başkan kalacağını düşünüyorum. Dikkat edin bir araya gelen her 4 taraftardan biri Polat'ın paralı muhbiri olabilir. Bu diktatörlüğü sona erdirmek imkansız gibi birşey.

Galatasaray'dan bahsediyorsun Galatasaray Lisesinin kurduğu bir kulüpten.Bu kulüpte kimse diktatörlük yapamaz.

Gerçekten de bize çağ atlatacak bir başkan geliyor.Hayırlı olsun.İyi bir vizyon ile yeni başarılara,MERHABA...

Seçim olduğu takdirde Adnan Polat gene kazanacak gibi bir his var içimde arkadaşlar. :o

kimse ozturku tanimazken 300 oy farkla kazandi ancak

simdi oyle bir ihtimal yok

hezimete ugrar

kimse ozturku tanimazken 300 oy farkla kazandi ancak

simdi oyle bir ihtimal yok

hezimete ugrar

Yok be abi, gelecek vaat ettigi biliniyordu zaten. Sanirim Ribery transferinde onun payi vardi mesela.

Ama baskanlik icin bir bölüm endise etmistir belki.

Ama dedigin dogru, suan Polat 1. turda K.O. olur :).

Seçim olduğu takdirde Adnan Polat gene kazanacak gibi bir his var içimde arkadaşlar. :o

Taraftar desteginin en yogun oldugu dönemde bile kaptiriyordu koltugu. Simdi birakin taraftari, secim cagrisi yapmayan herhangi önemli bir Galatasarayli gördünüz mü? Bu önemli Galatasarayli´larin tek basina kac tane destekcisinin oldugunu tahmin edebiliriz kulüpte. Bir Inan Kirac´in, Faruk Süren´in, Ünal Aysal´in, Adnan Öztürk´ün. Ali Dürüst´ün destekcileri bir araya geldigi zaman, degil secimi kaybetmek, Adnan Polat´a 100 oy veren cikmaz.

Geri
Üst Alt