Ünal Aysal: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Cevap: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Başkanın futboldan anlamadığı bir kere daha tescillendi. Alper gibi genç, gelecek vaad eden müthiş bir yeteneğe 5 milyon vermektense Arsenal'in 31 yaşındaki, sakatlıklarla boğuşan, kariyerinin son dönemini yaşamaya gelecek Rosicky'i tercih ediyor. Bravo başkan, aynen devam. Arda'yı da sattınız yerine 8-9 milyon euro'ya Rosicky-Riera'yı alıp 2 sene oynatacaksınız, ekonomi yapmış olacaksınız böylelikle. Bravo.

:Z3:

Biri beni forumdan ihraç etsin :Z3:

Cevap: Ünal Aysal: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Bugün izlediğim Rosicky'i alamazsın zaten.Vermezler.Bir o oynuyor zira.Sağlı sollu akıyor adam.Ortaları ensef zaten.

Alper gibi ileride ne olacağı belli olmayan , muhtemel bir yedek kulübesi transferi olacak , 20 yaşındaki genç bir oyuncuya 5 m. € verip Anadolu kulüpleri tarafından ...leceğime ;

Altyapımdan aynı yaşta , Florya'nın havasını suyunu almış , aslan gibi S.Kayaları , Emre Çolak'ları , Mertan'ları , Berkin'leri çıkarırım ,

ya da ;

Takımını sırtlayan , kendini ispatlamış , 25 yaşındaki , ilk 11 transferi , Selçuk İnan'ı beleşe alıp ; hem takımımı 2 level atlattırıp , hem de Anatolia kulüplerine kapağı takarım ,

O 5 m €'ya da Arsenal'den adam alırım [örn:Eboue]

demek istemiş başkan :yenieek:

Başkanın futboldan anlamadığı bir kere daha tescillendi. Alper gibi genç, gelecek vaad eden müthiş bir yeteneğe 5 milyon vermektense Arsenal'in 31 yaşındaki, sakatlıklarla boğuşan, kariyerinin son dönemini yaşamaya gelecek Rosicky'i tercih ediyor. Bravo başkan, aynen devam. Arda'yı da sattınız yerine 8-9 milyon euro'ya Rosicky-Riera'yı alıp 2 sene oynatacaksınız, ekonomi yapmış olacaksınız böylelikle. Bravo.

inanılır gibi değil.Adeta alperi büyük kulüplere satıp kazıklamaya çalışan menajerleri gibi :) müthiş yetenek hee :o. vaaay. iyimiş hemen 10 trilyon verelim o zaman. :animation:

24 yaşında Arda'yı 12'ye satıp yerine 8-9 milyon euro bonservis, yıllık 2-3 milyon maliyetle 2 oyuncu almanın 31 yaşında sana en fazla 2 sene verebilecek, TR Ligine uyum sağlayabileceği meçhul olan Rosciky'i 20 yaşında Alper'e tercih etmenin neresinde mantık var anlatında bilelim beyler, alıntı yapıp cins cins yorumlar yapacağınıza içi dolu yorumlar yapın biraz..

Alper gibi ileride ne olacağı belli olmayan , muhtemel bir yedek kulübesi transferi olacak , 20 yaşındaki genç bir oyuncuya 5 m. € verip Anadolu kulüpleri tarafından ...leceğime ;

Altyapımdan aynı yaşta , Florya'nın havasını suyunu almış , aslan gibi S.Kayaları , Emre Çolak'ları , Mertan'ları , Berkin'leri çıkarırım ,

ya da ;

Takımını sırtlayan , kendini ispatlamış , 25 yaşındaki , ilk 11 transferi , Selçuk İnan'ı beleşe alıp ; hem takımımı 2 level atlattırıp , hem de Anatolia kulüplerine kapağı takarım ,

demek istemiş başkan :yenieek:

Hayır, Alper'e 5 vereceğime gidip Rosicky'e veririm demiş.

Rosicky lafı nerede geçiyor ki ona odaklandınız:)

Benim gıcığım Alper'e değil. Daha iyi bir oyuncu bile olsa bu kendini kurnaz sananlara para yedirme taraftarı değilim. Varsın kadro biraz eksik kalsın.

Alper'in neresi süper yetenek yahu?Geçen sene Sezer daha iyi oynuyodu Alper'den gördük onun halini.

24 yaşında Arda'yı 12'ye satıp yerine 8-9 milyon euro bonservis, yıllık 2-3 milyon maliyetle 2 oyuncu almanın 31 yaşında sana en fazla 2 sene verebilecek, TR Ligine uyum sağlayabileceği meçhul olan Rosciky'i 20 yaşında Alper'e tercih etmenin neresinde mantık var anlatında bilelim beyler, alıntı yapıp cins cins yorumlar yapacağınıza içi dolu yorumlar yapın biraz..

Hayır Alper'e 5 vereceğime gidip Rosicky'e veririm demiş.

Allahtan zamanında biri senin gibi düşünüp de 31 yaşındaki Hagi yerine o zamanın 20lik müthiş yeteneği Tarık Daşgün'ü almamış GS efendi boyz :yenieek:

alper gibi müthiş yetenek derken,neye dayanarak bunu söyledin bana açıklar mısın.Alper ne yapmış bu ligte ? Ayrıca benim takımımda zar zor kadroya giren Yekta yı kesebilecek kapasitesi var mı? bi açıkla.İçi dolu olsun ama müthiş yetenek pirlo alperi savunurken.

Pardon ya yaşını şimdi gördüm ; 'Tarık'lı mesajı anlamayacan muhtemelen , o yüzden salla gidsin :yenieek:

ayrıca alper potuk transferini en çok isteyenler.İsmi alper olanlar sanırım.şuan konuda. Alp can,alper binici,alper şahin var.Ve birazdan üçüde alper müthiş yetenekti nasıl kaçırdık diyecekler :D benim adaşım takım kaptanıydı hiçte hoş olmuyor beyler boşuna istemeyin adaşınızı :)

Ben aşağıdaki mesajı başka bir konuda yazmıştım...

Aşağı yukarı görüşlerim birkaç gün içinde değişmediğine göre buraya alıntı yapmamda sakınca görmüyorum;

Açıkçası flu oyuncu gelsin istemem... Ben Barosun yerine veya yanına yedeğine ne derseniz deyin; orada sırıtmayacak, 2-3 maç sonra bankasya oyuncusu moduna giremeyecek oyuncu istiyorum ( bkz: battal) ...

Drogbanın 1 yıl bile oynayacak olmasına evet derim , umut buluta evet derim ama şu an itibariyle bu tip üstü kapalı oyuncuları istemem.

bu yanlışlık hoca ve oyuncu konusunda 2000 sonrası yeterince yapıldı...

takım 3.vitesten 4.e geçecekken, biranda 2.vitese düştük ... sonra hadi bakalım seviye yükselsin diye bekliyelim... yok arkadaş yıllar sonra böyle bir hava yakalmışız ;

eee "şu ileride iyi oyuncu olcak, alalım onu" olmazsa ??? o zaman sıradakine bakarız...

Biz kayserimiyiz, g.birliğimiyiz, sivasmıyız...

oyuncu parlatıp satalım...daha doğru başka takımlara kakalayalım...

benim renklerimin, armamın ağırlığını kaldıracak oyuncu istiyorum... nokta...

EDİT: ben oyuncuyu tanımam etmem... o oyuncu değil derdim... o oyuncunun vasfı, niteliği... ha elimde vardır iyileri onu alır yetiştiririm. o zaman evet. ama barosun yanına elmanderin yanına partner alıyorsak yok arkadaş sağol ben almıyayım...

alper gibi müthiş yetenek derken,neye dayanarak bunu söyledin bana açıklar mısın.Alper ne yapmış bu ligte ? Ayrıca benim takımımda zar zor kadroya giren Yekta yı kesebilecek kapasitesi var mı? bi açıkla.İçi dolu olsun ama müthiş yetenek pirlo alperi savunurken.

Alper'i savunacak halim yok burada, defalarca 90 dk izledim; bence TR'nin en iyi oyuncularından biri olacak 2 sene içinde. Şuan da çok iyi bir oyuncu. Adam geçebilen, bileklerine hakim, zeki, mücadeleci, çift yönlü, her yerde oynatabileceğin bir oyuncu. Sen beğenmeyebilirsin, uzatmaya gerek yok bu konuyu. Beğenmeyenler de burda, beğenenler de, Fener mundar etmezse görürüz 1-2 sene içinde Alper'in durumunu.

Alper'i savunacak halim yok burada, defalarca 90 dk izledim; bence TR'nin en iyi oyuncularından biri olacak 2 sene içinde. Şuan da çok iyi bir oyuncu. Adam geçebilen, bileklerine hakim, zeki, mücadeleci, çift yönlü, her yerde oynatabileceğin bir oyuncu. Sen beğenmeyebilirsin, uzatmaya gerek yok bu konuyu. Beğenmeyenler de burda, beğenenler de, Fener mundar etmezse görürüz 1-2 sene içinde Alper'in durumunu.

İnşallah iki sene sonra ikimizde burada olacağız göreceğiz o zaman..Ayrıca o saydıgın özellikler e sahip Türkiye liginde öle bi Türk oyuncu yok.. Bilgin olsun diye söylüyorum,ona göre izlersin artık.

Pardon ya yaşını şimdi gördüm ; 'Tarık'lı mesajı anlamayacan muhtemelen , o yüzden salla gidsin :yenieek:

Biraz daha çalışırsan Hayri'ye benzeyebilirsin Veli, hadi biraz daha gayret.

Rosicky'i Hagi ile bir tutan bir adama birşey diyemem ben. Kendinden 3 yaş küçük birine sen hatırlamazsın, ben hatırlarım demek de büyük bir zeka ürünü olsa gerek.

Aslında son cümlende işin sırrı çıkıyor ortaya; "Fener mundar etmezse görürüz 1-2 sene içinde Alper'in durumunu"

Ben şahsi kanaatimi hemen söyliyeyim;

Biz o çocuğu 10 da versek alamazdık... Eğer bir oyuncu Fenerin bu durumunda bile Fenere gitmeyi göze alıyorsa bazı şeyler imkansız demektir...

Hiç başkana veya başkasına suç bulmayalım...

Ya o çocuk gerçekten iyi bir fenerli ve hani şu FBlilerin komedi videosundaki şahıslardan hiç bir farkı yok ve bir anlamda kendini Fenere destek vermek zorunda hissediyor ve oraya gidiyor...

Ya da o çocuk istediği kadar gitmek istemesin iş yukarıdan bitmiş bir anlamda baronlar "gideceksin" demiş o da gitmiş...

o yüzden gittiğine üzülmedim... Ama sevinmedimde ...

Ben hala Rosicky'yi nereden çıkarttığınızı anlamamış durumdayım :)

Arsenal'den hazır oyuncu lafın gelişi söylenmiş bir şey bence, yurt dışından ciddi seviyede oynamış adam anlamında.

Dolayısı ile Rosicky yaşı üzerinden eleştiri yapamayız.

manisada oynayan mehmet güven daha yetenekli bu oyuncudan

ayrıca alper potuk transferini en çok isteyenler.İsmi alper olanlar sanırım.şuan konuda. Alp can,alper binici,alper şahin var.Ve birazdan üçüde alper müthiş yetenekti nasıl kaçırdık diyecekler :D benim adaşım takım kaptanıydı hiçte hoş olmuyor beyler boşuna istemeyin adaşınızı :)

ben istiyorum demedim hatta fenere gittiğine sevindim.

Geri
Üst Alt