Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son hizmetini yap eleman başgan.

he yav he.

istesenizde istemesenizde bu kulübü uzun yıllar yönetecek Ünal Aysal. Zaten bu göreve en çok yakışan kişidir. Galatasaray başkanına , kültürüne saygılı , atar yapmayan, taktik-sistem bilgisi olan bir teknik direktör bulup yoluna devam edecek.

Bize tüpcu ve azize gibi kaliteli adamlar lazim,sayin Ünal Aysal baskan bizim tarftara kücük geldi!!!

Azizeyi günahım kadar sevmem. Şike falan yapmıştır o ayrı.

Ama fener sevgisi, fenere olan bağlılığı inanılmaz boyutta.Sen hala masal anlatıyorsun

O azize dediğin adam hapisten çıktığında ilk ben ziyaret edeceğim diyen adam senin başkanın.

O demirören şerefsizine federasyon seçimlerinde resmi sitede desteğini açıklayan adam senin başkanın.

Ünal Aysal sadece sözde Galatasaraylı.

Bak resmi siteden her dakika birşeyler yalanlanıyor. Tabi tutuşdu.

Ulan Senin Galatasarayına, futbolcuna söylenmeyen kalmadı kaç gündür bir tek açıklama yaptınız mı..

Ben bunlardan böyle bir tepki beklerken bunlar Fatih Terim gibi adamı nasıl kovarımın derdindeymiş.

O iki süper kupa ve avrupadaki çeyrek finali geçtim O iki şampiyonluk olmasa nah otururdun o koltukda.

60 yaşında üye olabilmeyi anca aklına getiren,şu klüpde sadece ikisene görev alan adam benim ve bizim gibi bu klübü karşılıksız seven gerçek taraftara küçük gelmiş öylemi!!!! Olmaz olsun sizin gibi taraftar.

gökhan kral yazdı:

Bize tüpcu ve azize gibi kaliteli adamlar lazim,sayin Ünal Aysal baskan bizim tarftara kücük geldi!!!

ALLAHIM AKIL FIKIR VER!:bansign::bansign:

:nargile::nargile:

Büyük risk aldı ya saglma bir TD getirip sportif basarıyla kral olacak ve herseyi unutturacak ya da rezil olup tahttan inecek.

İsterse dünyanın en büyük teknik adamını getirsin ve iistediği başarıyı yakalasın şu saatten sonra bu adamın bu taraftarın gözünde değeri sıfırdır.

Unutma, unutturma.

Bu klübe ya değer vereceksin yada vereceksin. Yalandan ben Galatasaraylıyım diyen adamın sonu Adnan polat sonudur.

Çok doğru bir antrenör tercihi yapmalısın Başkan, hayırlısı...

Bari Mustafa Denizli'yi getir de bu sene de şampiyon olalım zira sene sonu her türlü gideceksin sende bu takımdan. Adım gibi eminim buna. SPK'dan onay çıktığı gün gitmek için bahane arayacaksın.

Ünal Aysal yıllarca yurt dışında yaşamış olan birisi ve kendisinin tek suçu var o da başkan olmadan önce Türk halkını iyi tahlil etmemiş. Şu süreçte haksız duruma düşmesinin tek nedeni bu. Halbuki çıkacaktı basının karşısına tıpkı eski antrenörümüz(!) gibi Aslolan Galatasaray dır Beni Galatasaraya bağlılığım şöyledir tarzı açıklamalar yapacaktı sonra eline fırsat geçmişken geçen haftaki 6-1 lik hezimetten sonra gönderecekti. Ki 6-1 gecesi en büyük fanboylar bile Terime sallıyordu. İşte Türk halkını etkilemek için ihtiyacın olan tek şey: Ajitasyon ajitasyon ajitasyon. .. Bak başkan Terimin gözyaşlarına herşeyi unutturdu: Ne federasyonun can simidi olması ne gizli kapaklı 3+1 imzalayıp adeta basın toplantılarında ben şöyle galatasaraylıyım böyle bağlıyım demesi ama 2 yıllık kontratı da tüpçü ye verdiği sözden ya da imzaladığı 3+1 den dolayı reddetmesi ne her fırsatta çok gerekliymiş gibi sürekli yönetime göndermede bulunması... Bilmiyorsun başkan işi çıkacaktın geçen sezon sonu diyecektin ki takımı sen mi şampiyon yaptın? benim aldığım drogba yaptı ya da dar ağacında olsam bile son sözüm Galatasaray tarzı aziz çıkışları ile bir de amatör branşlardan bahsedecektin, ya da en lazım olduğu zamanda bırakıp giden büyük Galatasaraylı yaz boyu bize gelmeye gelmeye çalışan ve antrenörümüz aracılığı ile bunu dillendirip piyasa yapıp yeni sözleşmeyi kapan evladımız gibi duygu dolu bir mektup yazacaktın kimse sallamazdı sana. Türk insanı senin gibi sadece işini yapan ve sonucuna bakan ve yaptıklarını da çok dillendirmeyen, Klübün menfaatini kendi imajindan önde tutan başkanlara alışık değil. Ben sana inanıyorum başkanım.

Fatih Terim sezon sonu milli takım ile anlaşmassa buralarda neler yazılacak hep beraber göreceğiz..

Fatih Terim ismi ile geldin Galatasaray başkanlığına , Fatih Terim'in tırnağı bile olamazsın, kendi kredini kendin bitirdin, artık topla eşyalarını istifa et.

en kötü senaryo ;

mancini gelir,

başarılı olamaz,

taraftar bastırır

öte yandan yabancı sınırı kalkmaz hatta 5-0-3 olur

ünal başkan bırakıp gider

ali dürüst başkan olur...

olur mu? olur....

Beşiktaş maçından önce burada gerekeni yap diyenlerin bir anda ibre değiştirmesi şaşırtıcı.Bence gerekeni yapmıştır.Demirören hırbosuna inanıpta başkana sövenler sezon bitiminde büyük başkan nidaları atmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt