Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batili kulubumuzun batili basganina SELAMUNALEYKUM :bid::bid::bid:

Özhan Canaydın ve Adnan Polat stad için o kadar uğraştı. Kaymağını yemek kendi dönemine denk geldi diye kendini nimetten saymaya başladı. Hisse satmadan, kulübü borsada kirli işlere karışıyormuş gibi lanse ettirmeden çıkarsaydın ya düzlüğe. Galatasaray tarihinin yüz karalarından biri.

Başkan yanlış yaptı ama gençliğine vereceğiz artık..

unal-aysal_439420.jpg

sonucu ne olursa olsun Galatasaray baskanlik makaminin serefini korumustur , sahsim adina netice ne olursa olsun en ufak bir serzenisim olmayacak

ulan herşeyi geçtim oynattigi topla gitmeliydi. onu geç başgan iyi niyetli olmasa evinde 6 yiyen adami hemen bahane bulup postalardi.

yeni avatarim melo vardi kimseye degismem diyordum ama baskana feda olsun

Galatasaray başkanına saygısızlık yapan , her maç sonu atarlanan kişiyi kovarak Galatasaray gelenek ve göreneklerine sadık kalmıştır. Terim'i tanrılaştıran grup dışındaki tüm Galatasaraylıların saygısını ve takdirini kazanmıştır.

F.Terim G.Saray başkanına yapmış olduğu saygısızlıklardan dolayı bir an önce özür dilemeli başkanımız Ünal Aysal'dan

Su cahil taraftarlari da kovma imkani olsa keske.

Başganı kurumsal bir şekilde göndereceğiz Barış, için rahat olsun.

başkanda gidebilir sorun degil yigit. ben fatih terimi tüpçünün evine gittiginde zaten göndermiştim. benim açimdan tabi. oynattigi top evimizde yedirdigi 6 yüzünden 2 gün uyuyamadim. ben şuan GSİ düşünüyorum.

Telegol kivaminda yorum yapiyorsun kardesim.Anladim üzgünsün ama bu kadar agir hakarete varan yorumlar yakismiyor.

Gökhan abi, bu forumda en çok dönen laf nedir? "Aslolan Galatasaray". Ortada bir suç varsa başkan da hoca kadar hatalı. O zaman aslolan Galatasaray ise başkan niye halen istifa etmiyor? O zaman bu laf sadece palavra. Ben buna kızıyorum. Hocanın hatalı olduğu konular elbette var. Ama tüm ihaleyi hocada bırakıp arkaya saklananları da bir görelim hele.

başkanda gidebilir sorun degil yigit. ben fatih terimi tüpçünün evine gittiginde zaten göndermiştim. benim açimdan tabi. oynattigi top evimizde yedirdigi 6 yüzünden 2 gün uyuyamadim. ben şuan GSİ düşünüyorum.

İşte ben de onu diyorum. Ortada bir suç varsa başkan da hoca kadar suçlu. Madem temizlik başladı, arkada saklananları da unutmayalım. Onlar da bir hesap versinler.

Gökhan abi, bu forumda en çok dönen laf nedir? "Aslolan Galatasaray". Ortada bir suç varsa başkan da hoca kadar hatalı. O zaman aslolan Galatasaray ise başkan niye halen istifa etmiyor? O zaman bu laf sadece palavra. Ben buna kızıyorum. Hocanın hatalı olduğu konular elbette var. Ama tüm ihaleyi hocada bırakıp arkaya saklananları da bir görelim hele.

Güzel kardesim sen bazi seyleri karistiriyorsun maalesef.Kulüp baskani ile hocayi bir tutamazsin(Bu fatih hoca olsa bile).Bir baskanin eger ortada bir "suc!!"varsa ceza kesme yetkisi vardir ama bir profesyonelin aynisini baskana yapma hakki yoktur.Baskana senin tabirinlen ceza kesilmesini bekliyorsan ,onu zamani gelince genel kurul keser(gerek görülürse).

Hadi her seyi gectim kardesim , fatih hocanin demirörenin altinda calismasini miden kaldiriyor mu?Fatih hocanin stad cikisinda tff ve kurumlari icin yaptigi öfkeli aciklamalar unutuldumu? ne oldu ne degisti?Simdi ne degistide o begenmedigi yerden yere vurdugu Tff´nin teklifini kabul etti?Sakin milli mesele deme ,futbolun milli meselesi olmaz,bu dünyanin en büyük yalanidir benim icin,milyonlarca fakir insani ilgilendirmiyor futbol,onlarin acligini yada vatanin bütünlügünü korumuyor futbol.Para ile yapilan hic bir sey milli mesele olamaz.

Güzel kardesim sen bazi seyleri karistiriyorsun maalesef.Kulüp baskani ile hocayi bir tutamazsin(Bu fatih hoca olsa bile).Bir baskanin eger ortada bir "suc!!"varsa ceza kesme yetkisi vardir ama bir profesyonelin aynisini baskana yapma hakki yoktur.Baskana senin tabirinlen ceza kesilmesini bekliyorsan ,onu zamani gelince genel kurul keser(gerek görülürse).

Hadi her seyi gectim kardesim , fatih hocanin demirörenin altinda calismasini miden kaldiriyor mu?Fatih hocanin stad cikisinda tff ve kurumlari icin yaptigi öfkeli aciklamalar unutuldumu? ne oldu ne degisti?Simdi ne degistide o begenmedigi yerden yere vurdugu Tff´nin teklifini kabul etti?

Ya şimdi siyaset yasak ama halkın da o malum protestoyu yapmaya hakkı yoktu o zaman. Sen de bayağı savunmuştun hatırladığım kadarıyla. Onda da seçimi beklemek lazımdı bu yaklaşıma göre. Başkanı korumak adına kendinle çelişiyorsun. Hoca kendince milli görev addetmiş, kabul etmiş. Sana göre hatalıdır, bence de hatalı. Ama baştan bu teklife balıklama atlayıp izin veren de hesap verecek o zaman. Hocanın gönderilme biçiminin de hesabını verecek. Bazı şeyler o kadar basit değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt