Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
batili kulubumuzun batili basganina SELAMUNALEYKUM :bid::bid::bid:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izin verildi zaten...
Sorun o kadar para ile ne yapildigidir?
Borc azalacakken artmis.. ustelik hisselerin benim bildigim %48 satilmisken..
ulan herşeyi geçtim oynattigi topla gitmeliydi. onu geç başgan iyi niyetli olmasa evinde 6 yiyen adami hemen bahane bulup postalardi.
Sermaye artırımına izin vermezlerse Belçika'ya kaçar. Biz de satılan hisselerle kalır, toplamaya uğraşırız.
Su cahil taraftarlari da kovma imkani olsa keske.
Başganı kurumsal bir şekilde göndereceğiz Barış, için rahat olsun.
Telegol kivaminda yorum yapiyorsun kardesim.Anladim üzgünsün ama bu kadar agir hakarete varan yorumlar yakismiyor.
Gitmeden sattigi hisseleri geri almayi unutmasin...
başkanda gidebilir sorun degil yigit. ben fatih terimi tüpçünün evine gittiginde zaten göndermiştim. benim açimdan tabi. oynattigi top evimizde yedirdigi 6 yüzünden 2 gün uyuyamadim. ben şuan GSİ düşünüyorum.
Gökhan abi, bu forumda en çok dönen laf nedir? "Aslolan Galatasaray". Ortada bir suç varsa başkan da hoca kadar hatalı. O zaman aslolan Galatasaray ise başkan niye halen istifa etmiyor? O zaman bu laf sadece palavra. Ben buna kızıyorum. Hocanın hatalı olduğu konular elbette var. Ama tüm ihaleyi hocada bırakıp arkaya saklananları da bir görelim hele.
Güzel kardesim sen bazi seyleri karistiriyorsun maalesef.Kulüp baskani ile hocayi bir tutamazsin(Bu fatih hoca olsa bile).Bir baskanin eger ortada bir "suc!!"varsa ceza kesme yetkisi vardir ama bir profesyonelin aynisini baskana yapma hakki yoktur.Baskana senin tabirinlen ceza kesilmesini bekliyorsan ,onu zamani gelince genel kurul keser(gerek görülürse).
Hadi her seyi gectim kardesim , fatih hocanin demirörenin altinda calismasini miden kaldiriyor mu?Fatih hocanin stad cikisinda tff ve kurumlari icin yaptigi öfkeli aciklamalar unutuldumu? ne oldu ne degisti?Simdi ne degistide o begenmedigi yerden yere vurdugu Tff´nin teklifini kabul etti?