Rahat bırakalım Aysalı ve bundan sonra rasyonel düşünecekmişiz Şükrü Ergün gibilerle(!)
Kac yasindasin?
Sen dogduktan sonra Galatasaray basketbol takimi kac kere sampiyon oldu?
Bu bile anlatir Unal Aysal farkini.
Adam geldiginden sonra tek getirdigi sey bu kulube BASARI BASARI BASARI.
Amatorlerde bile gecen sene FB'yi ezdik.
Tek yapamadigi sey su bayan basketi degistiremedi.
Onada sira gelecek.
Fakat tabi bu durumu sen cekemiyorsun. Eee kus olunca buda normal oluyor.
Suan almanyada ingilterede fransada amerikada italyada galatasaray konusuluyorsa bunun tek nedeni Aysal baskanin vizyonu ve onun transferleridir.
Senin o super transfer bilgici terimin brezilyanin 3. sinif kalecilerinden birini isterken onu dinlemeyip Musleramizi alanda Aysal baskandir.
Sneijder ve Drogba ya gerek yok diyip ( Cunku onlari yonetemiyecegini oda biliyor ) yine Terim'i dinlemeyip aldiranda vizyonu genis, galatasaray'a cag atlatan bu transferleri yapanda Aysaldir.
Bruma bu takima keyfine gelmedi. Sneijder Drogba Muslera gibi isimler olmasaydi, Terim'in prensleri Aydini izliyor olurdun ve keyfin yerine gelirdi.
Gecen sene Terim mi sampiyon yapti bizi Drogba mi? Benim icin gecen sene ki sampiyonlugun bas mimarlari Melo Drogba ve Selcuk'tur. Atildigi mac sayisini say say bitmez. Drogba Sneijder gibi isimler yerine Carlinhos olsaydi gorurdum ben o 19. sampiyonlugu Terim'in turbunden almasini.
Galatasaray ne kadar basarisiz olursa siz o kadar mutlusunuz nede olsa. Kus family'sinin derdi bu.