Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sayfaları okumayı başardım. Zor oldu ama bitti.

Forumda keskin bir ahlak eksikliği var. Allah hepimizi ıslah etsin.

Sevgiler.

İyilikler üyelerin, kötülükler forumun olsun. Yeterki şu bölünme dursun.

Terim 'in ayrılış şekli bir camiayı böldü, inanılır gibi değil.

abdullah abi bu terimsporlular yazanlar herhangi bir uyarı ile karşılaşıyor mu ben terimin gitmesine en çok sevinenlerdenim ama bu terimsporlular ifadesi beni bile rahatsız ediyor

'Forum'dan kastım üyeler idi, yanlış anlaşılmasın. Bölünme konusunda katılıyorum, içim daralıyor artık buraları okurken. Her konuda aynı sorunlar.

abdullah abi bu terimsporlular yazanlar herhangi bir uyarı ile karşılaşıyor mu ben terimin gitmesine en çok sevinenlerdenim ama bu terimsporlular ifadesi beni bile rahatsız ediyor

Yok. Konuyu rayından çıkarırsa var ama Terimspor yazdı demenin bir cezası yok. Terim 'i körü körüne destekleyenler için kullanılıyor. Bölücü ifade ama artniyetsiz. Aysalcılar lafı da öyle mesela.

Bir anlatamadık gitti, bizim tek derdimiz var. O da Galatasaray.

Bu konuyu artık irdelemenin bir mantığı yok.Kraldan fazla kralcı olmamak lafı İmparator'un biletini kesti.Sezon sonu birtakım konular irdelenir.Şu an yeni hocayla yeni bir dönemdeyiz.nemli olan başarılı çizgimizi devam ettirmek.Tek sevda GALATASARAY ise bugün de tek amacımız deliler gibi o sevdanın peşinden gitmek.Şampiyon olmak ve kupaları kaldırmak...

Terimspor'lular sizin hazirlik maciniz varmis, gidin ona hazirlanin, rakibi filan degerlendirin.

Size ne GALATASARAYIMIZDAN?

Anlaşılan şimdiden Galatasaray şampiyon olamasın diye dualara başlamışsın. Dört gözle takımın kayıplar yaşamasını bekliyorsun.

AnO5YeVCAAE5uUe.jpg

Şu dua edenlerden hangisi sensin, sağdaki mi, ortadaki mi?

Bora, ben bu arkadasin kus family'sinden geldigini cogu zamandir soyluyorum :D

Yorumlari Antu'daki FB li yorumlari ile ayni. Sadece cok belli etmemek icin hakaret edemiyor o kadar :D

Koskoca Galatasaray takımının başkanı kimsenin kaprisini çekmez.Bu terim değil kim olursa olsun hiç farketmez..

Rahat bırakalım Aysalı ve bundan sonra rasyonel düşünecekmişiz Şükrü Ergün gibilerle(!)

Kac yasindasin?

Sen dogduktan sonra Galatasaray basketbol takimi kac kere sampiyon oldu?

Bu bile anlatir Unal Aysal farkini.

Adam geldiginden sonra tek getirdigi sey bu kulube BASARI BASARI BASARI.

Amatorlerde bile gecen sene FB'yi ezdik.

Tek yapamadigi sey su bayan basketi degistiremedi.

Onada sira gelecek.

Fakat tabi bu durumu sen cekemiyorsun. Eee kus olunca buda normal oluyor.

Suan almanyada ingilterede fransada amerikada italyada galatasaray konusuluyorsa bunun tek nedeni Aysal baskanin vizyonu ve onun transferleridir.

Senin o super transfer bilgici terimin brezilyanin 3. sinif kalecilerinden birini isterken onu dinlemeyip Musleramizi alanda Aysal baskandir.

Sneijder ve Drogba ya gerek yok diyip ( Cunku onlari yonetemiyecegini oda biliyor ) yine Terim'i dinlemeyip aldiranda vizyonu genis, galatasaray'a cag atlatan bu transferleri yapanda Aysaldir.

Bruma bu takima keyfine gelmedi. Sneijder Drogba Muslera gibi isimler olmasaydi, Terim'in prensleri Aydini izliyor olurdun ve keyfin yerine gelirdi.

Gecen sene Terim mi sampiyon yapti bizi Drogba mi? Benim icin gecen sene ki sampiyonlugun bas mimarlari Melo Drogba ve Selcuk'tur. Atildigi mac sayisini say say bitmez. Drogba Sneijder gibi isimler yerine Carlinhos olsaydi gorurdum ben o 19. sampiyonlugu Terim'in turbunden almasini.

Galatasaray ne kadar basarisiz olursa siz o kadar mutlusunuz nede olsa. Kus family'sinin derdi bu.

Kac yasindasin?

Sen dogduktan sonra Galatasaray basketbol takimi kac kere sampiyon oldu?

Bu bile anlatir Unal Aysal farkini.

Çok tutarsız olduğunu 1 ay önce falan yazmıştım , aksini iddaa etmiştin.Aynı soruları sana futbol bazında sorduğumda bunları önemsemeyip şimdi önemsemen ilginç.

Çok tutarsız olduğunu 1 ay önce falan yazmıştım , aksini iddaa etmiştin.Aynı soruları sana futbol bazında sorduğumda bunları önemsemeyip şimdi önemsemen ilginç.

Soylediklerimi anlayamaman normal. Senin gibi cok var bu forumda.

Ben hangi gun FT GS'i sampiyon yapmadi demisim?

Sen hala orada kalmissin :(

Hocanın en başarılı olduğu konuda , BAŞARI konusunda hocaya sallarsanız orada kalırım tabi.

Basari konusunda sallamiyorum?

Oynattigi oyuna futbol demem, ilk senesinden sonra.

Gecen sene Drogba + Sneijder olmasa sampiyon olamazdik. ( Burada Melo Selcuk ve sayisiz maci kurtaran Muslera reyisi unutmamak lazim onlarin katkisi Sneijder'den fazladir ).

Drogba gecen sene geldikten sonra maclarin cogunda ayni zamanda TDlukte yapti, cunku koskaca GALATASARAY'in hocasi turbunden izliyordu maci (!).

Ayrica bunlarida sorun yapmayalim, surekli donup koskoca GALATASARAY baskanina laf atmasi, mesajlarina cevap vermemesi, Milli Takima kader arkadasinin yanina gitmesi, gittikten sonra o kadar laf ettigi kader arkadasina lutfen yeter demeyin demesi etc etc.

Say say bitmez Terim'i istememe nedenlerimiz. Gitti ve kurtulduk iste.

Basari konusunda sallamiyorum?

Oynattigi oyuna futbol demem, ilk senesinden sonra.

Gecen sene Drogba + Sneijder olmasa sampiyon olamazdik. ( Burada Melo Selcuk ve sayisiz maci kurtaran Muslera reyisi unutmamak lazim onlarin katkisi Sneijder'den fazladir ).

Drogba gecen sene geldikten sonra maclarin cogunda ayni zamanda TDlukte yapti, cunku koskaca GALATASARAY'in hocasi turbunden izliyordu maci (!).

Ayrica bunlarida sorun yapmayalim, surekli donup koskoca GALATASARAY baskanina laf atmasi, mesajlarina cevap vermemesi, Milli Takima kader arkadasinin yanina gitmesi, gittikten sonra o kadar laf ettigi kader arkadasina lutfen yeter demeyin demesi etc etc.

Say say bitmez Terim'i istememe nedenlerimiz. Gitti ve kurtulduk iste.

Hocanın oynattığı futbol rezaletti zaten , gitmesinede birşey demiyorum.İlk günden beri söylüyorum benim sitemim gönderiliş tarzıyla ve burada yapılan yorumlarla alakalı.

Hocanın oynattığı futbol rezaletti zaten , gitmesinede birşey demiyorum.İlk günden beri söylüyorum benim sitemim gönderiliş tarzıyla ve burada yapılan yorumlarla alakalı.

Gönderilirken ne yapıldı bu adama merak ediyorum ? %99 hatalı Terim ama yine de mağdur oluyor.Ne yaptı başkan,adamlarına Terim'in evini mi bastırdı,Florya'da Terim'e dayak mı attı ?

Gönderilirken ne yapıldı bu adama merak ediyorum ? %99 hatalı Terim ama yine de mağdur oluyor.Ne yaptı başkan,adamlarına Terim'in evini mi bastırdı,Florya'da Terim'e dayak mı attı ?

Hoca kovulduğunu kızından öğrenmesin mesela.

Telefonunu açmıyodu geyiğine girmeyin , başarı durumunda Florya'dan ayrılmayan Aysal için gidip yüz yüze konuşmak çok zor bir şey olmasa gerek.

İzlediğim son birkaç maçtır takıma, modern futbolun temel gereksinimlerini bilen ve bunları bilinçli bir şekilde uygulatmaya çalışan bir teknik adamın elinin değdiğini hissettim. Oyuncular çizgiye inmeyi, kanat organizasyonları yapmayı, yardımlaşmayı ve en önemlisi hareketli oynamayı unutmuş, tembel ve durağan bir futbola bizi mahkum etmişlerdi. Yabancı sınırı denen saçmalık da olmasa ligde ve Avrupa'da sürekliliği olan ve ses getirecek bir yapılanmanın meydana geleceği şüphesiz. Bence sayın başkan, Terim'i göndermekle isabetli bir karar vermiş gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt