Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet her şey o kadar güzel gidiyordu ki Terim varken. Doyamadım Madrid 6 tane tıkıştırınca kendi evimizde.

en günahsiz adam baskandir

hesap vermesi gerekenler mancini ve futbolculardir NET!

Herşeyi geçtim de hani Sneijder'i de alırdın oynatacak HOCAyı da!!!

FT demeyin. FT başbakanin emriyle şike lobisine girdi. O artik tüpçü, Aziz, BB, Sahenk, vs. gibi kişilerin adami oldu.

üstelik o degilmi zaten Trabzon tayfasini bu takima bela eden? Ünal beyde futboldan anlamadigi için FT'nin transferlerine o.k. dedi.

Tekrar ediyorum.

Galatasaraya bir şeyh falan gelmesze her zaman "kücük" bir Takim kalacaktir. Sansla Gruptan cikitik..

Bizim icin en iyi turnuva Euro League'dir orda belki bir Kupa alabillriz ama o da zor.

Belki Yabanci Sinniri var ama bir şeyh gelse mesala 6 WORLD CLASS Yabancilar aliyor...Baska Sansimiz yok...

Fatih Terim'e posta koycaksan sezon başında koyacaktın takıma Sneijder'in üstüne kuracaktın.Lig gitti, tarihin en kötü futboluyla şl'de elendik, TR'de Bursa'ya elendik mi tamamdır.

hadi git şimdide Balotelli ile tery al gel marka yeauhh de sermaye arttırımı falan takıl öyle büyük başkan

Çözüm transferde değil. Çözüm genel yönetim işleyişinden, futbolcu yönetimi, doğru Teknikdirektör seçimi, oyuncu grubunun karakter-yetenek dengesi.

2011-2012'de az yetenekli çok karakterli, yeteneklerin homojen dağıldığı bir takım vardı.

Ujfalusi gibi uyum, hırs, liderlik özellikleri yüksek bir stoper

Melo gibi bir savaşçı( bir tek o kaldı)

Elmander gibi topu ön alanda tutmamızı sağlayan bir katalizör

+

Eboue,Selçuk gibi formu yüksek oyuncular

Engin gibi henüz bitmemiş zeki bir oyuncu, ve çok koşan bir adam

Semih ve Emre gibi umut vaad eden isimler vardı.

Önceki sezonun iğrençliği, dibi görmüşlüğün açlığı, ve FT sinerjisi ve başarıya açlığı(son Lig Şampiyonluğu 2000'de idi) da eklenince son 10 yılda ki en kompakt Galatasaray takımı sahadaydı

2012-2013'te önce Engin gibi geçen sezonun önemli isimlerinden birini kaybettik.

Elmander sakatlıktan kötü döndü ve 1 yıl daha yaşlandı.

Ujfalusi sezonu kapattı.

Eboue, Selçuk gibi isimler ise kariyer piklerini çoktan yapmışlardı artık.

Buna rağmen bir önceki sezon verimli olamayan Riera'nın sol bekte getirdiği teknik ile artı bir kazanım sağlandı.Dany beklentilerin üzerinde oynadı. Hamit kötü oynasa da tecrübesi ile açığını belirli ölçüde kapattı.

Engin,Emre,Melo,Elmander üzerinden kurduğumuz presli baskı bir daha hiç olmadı ama önce ki sezon LİDER OLAN SELÇUK'A BİRAZ DAHA DEFANSİF GÖREVLER VERİLEREK TOLERE EDİLDİ BU DA.

(Devamı aşağıda)

bir insan taraftarının tüm kesimi tarafından bu kadar sevilip takım 4. yıldızı takacakken bu kadar hatayı üst üste nasıl yapabilir,hala da severim sevdiğim tek başkandır gs tarihindeki ama imajına yazık etti maalesef tepkiler daha da artacak hiç gerek yoktu bunlara,başkanda koltuk sevdalısı olmadığı için büyük ihtimal bırakır mayısta bizim için kötü olur bu durum ama bu kararı başkan aldı maalesef

Sonra devre arası 2 general katıldı bu takıma. Tahmin edebileceğiniz üzere bu isimler de Sneijder ve Drogba.

Bu da takımda 2011-2012'de asker görevi gören ve dengeyi sağlayan iki ismin daha 11'den kesileceği anlamına geliyordu. Bu isimler Elmander'in o dönem için muadili olmasa da ona yakın bir form grafiği yakalayan Umut Bulut ve Emre Çolak/Engin oldu.

Takım yüksek adrenalin, CL'de nispeten dişimize göre gelen bir Schalke zaferi ile sezon sonuna kadar gerekli motivasyonu sağlamış oldu.

Bu sezon da gerek rakiplerin yeterince iyi olmaması, gerekse bireysel kalitemizin onlardan üstün olması ile en önde tamamlamıştık.

Ama takım da resmen bir bağışıklık probleminin baş göstermeye başladığı da aşikardı.

2012'ye göre takım savunmasına katkısı olan

Emre,Engin, Elmander gibi isimleri çoktan kaybetmiş (formsuzlukları, yaşları, gelişememeleri-Emre de cabası) üzerine bir de 2 senelik doygunluk, 2.olsa bile CL bileti müjdeleyen 2013-2014 sezonuna merhaba diyorduk.

Burada ise bütün bu dengesizliğe rağmen denge kurmak konusunda uzman Fatih Terim'in gönderilişi tabi ki sezonun kırılma anlarından biri oldu bizim için.

Ünal Aysal Mayıs'ta önce 2 sezon başarıyı getiren ekibini dağıtmış, sonrasında ise kişisel olarak anlaşamadığı başarı için kırılacak kol görüp getirdiği Terim'in takımdan göndermişti.

Üzerine ligin başında , takımı tanımayan, ligi hiç bilmeyen , doku uyumu yaşaması da muhtemel yabancı hoca tercihi de gelince sezona dair umutlar daha da azaldı.(En iyi yapılacak şey Denizli veya Güneş'ti halbuki).

BURADA İTİRAZ EDİP VİZYONUN BU MU DİYENLERİ DUYAR GİBİYİM AMA DEDİĞİM GİBİ LİG DEVAM EDERKEN TANIMAYAN BİR İSİM GETİRMEK KUMARIN DİK ALASIDIR VE KAYBETTİĞİMİZ DE AÇIK.

2.Cİ BİR İTİRAZ DA TERİM İLE GÜNÜ KURTARMAKTANSA MANCİNİ İLE GELECEĞİ KURTARIRIM SAVUNMASINA.

Mancini ASLA VE KATİ SURETLE UZUN VADE PLANLANACAK TARZ BİR TD DEĞİL PRAGMATİK, İYİ KADRO, İŞLEYEN PROFESYONEL SİSTEM BİRLEŞTİĞİNDE SONUÇ VEREBİLECEK BİR İSİM. EĞER GELECEK PLANLARI UĞRUNA BU SEZONU FEDA DA EDEBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORLARSA GİDECEKLERİ İSİM BİELSA OLMALIYDI MANCİNİ DEĞİL.

Bu nedenler ile Ünal Aysal'ın başta çok güvendiğim zekasının futbol bazında artık benim nazarımda pek bir geçerliliği kalmamıştır.

Terim'i göndermesine değil gönderiş şekli (sezon devam ederken), ve sonrasında oluşabilecek her krizi para endeksine oturtarak (prim) çözmeye yeltenmesi, becermesinin olanak dışı olduğu motivasyon konuşmaları işine girmesi vesaire.

Eğer biraz olsun mantıklı bir insan ise artık kafasında ki her neyse onun yolundan gitmeyi bırakıp MAYIS'TA 1 SEZON ÖNCE YAPMAYA BAŞLADIĞI HATALARDAN DÖNEREK ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURAR VE 3 SENE ÖNCESİNİN DOĞRULARINA DÖNER.

bir insan taraftarının tüm kesimi tarafından bu kadar sevilip takım 4. yıldızı takacakken bu kadar hatayı üst üste nasıl yapabilir,hala da severim sevdiğim tek başkandır gs tarihindeki ama imajına yazık etti maalesef tepkiler daha da artacak hiç gerek yoktu bunlara,başkanda koltuk sevdalısı olmadığı için büyük ihtimal bırakır mayısta bizim için kötü olur bu durum ama bu kararı başkan aldı maalesef

Şimdi karaladım ben de bunlar ile ilgili bir şeyler. 2 ayrı mesaj halinde Serkan.

Büyük hata yaptı, eğer mevcut yönetim ile 2 sene daha devam ederse 2 sene daha şampiyon olamaz bu takım. Çünkü düzen artık bizi istemeyecek bu 1.

2.cisi de bu yönetim düzenin istemediği bir şampiyonluğu yönetebilecek kalibre de asla değil.

Terim'in başlığında yangın vardır sanıyorsam şu an ama artık gereksiz.

Aysal'da artık bunu görüp istifa kurnazlığına kaçmak yerine iş hayatında onu başarıya götüren aklını kullanmak zorunda. Yoksa zekasının sadece ticaret ve borsa için geçerli olduğunu düşüneceğim, veya sistem 1 adamı daha bitirdi diyeceğim.

devre arası yaptığın transferlerle terime yaptığını bir ara sakin kafayla bir düşün emi...aç bjk ve şikeyle uğraşan fb nın yanında bu sene şampiyon yapsaydın çok açılacaktı fark ama egona yenik düştün...tuluna yenik düştün...maddi durum zaten limoni 3.lük gelirde şampiyonlar ligine gidemezsek burdaki çoğu şakşakçında sana saydırmaya başlar onlar alışkın bir gün kral ilan edip ertesi gün sövmeye...

Buda ne saçma bi yorum yahu. Fener 2.5 senedir uğraşıyor ki bu sene en rahat oldukları sene.

2sene şampiyon oldukta çok mu fark açıldı yani. İlk sene enselerimizdelerdi 2.sene yine enselerimizdelerdi. Bu sene olsakta olmasakta fark falan açılmayacaktı kendimizi kandırıyoruz. Fark anca adil olarak gereken cezalaar verildiğinde açılır.

Onu vermemek içinde 2.5 senedir kaç takla atıldığı belli.

Maddi durumada gelelim günün şartları ile geleceği en aydınlık takım biziz.

Fener desen her sene kat kat borca giriyor. Daha gelecekleri belli değil çok karanlıklarç Beşiktaş desen kafadan gelirleri yok ve borç faizleri artıyor onlarında. Açıkçası beşiktaşın durumu fenerden daha iyi gelecek senelerde.

Sportif cezalar verilseydi eğer o zaman kopar giderdik, kopup gitmememiz içinde yapılanlar ortada. Başarı durumumuzu kısıtlayıp fener ile beşiktaş ceza aldığında fark açılmasın amaç zaten bu.

Ben başkana kızamıyorum çünkü ülkedeki şerefsizliklerden haberi yok 80 yaşında ama yaşayarak öğreniyor o da haliyle.

Düşünce hep avrupaya endeksli.

Buda ne saçma bi yorum yahu. Fener 2.5 senedir uğraşıyor ki bu sene en rahat oldukları sene.

2sene şampiyon oldukta çok mu fark açıldı yani. İlk sene enselerimizdelerdi 2.sene yine enselerimizdelerdi. Bu sene olsakta olmasakta fark falan açılmayacaktı kendimizi kandırıyoruz. Fark anca adil olarak gereken cezalaar verildiğinde açılır.

Onu vermemek içinde 2.5 senedir kaç takla atıldığı belli.

Maddi durumada gelelim günün şartları ile geleceği en aydınlık takım biziz.

Fener desen her sene kat kat borca giriyor. Daha gelecekleri belli değil çok karanlıklarç Beşiktaş desen kafadan gelirleri yok ve borç faizleri artıyor onlarında. Açıkçası beşiktaşın durumu fenerden daha iyi gelecek senelerde.

Sportif cezalar verilseydi eğer o zaman kopar giderdik, kopup gitmememiz içinde yapılanlar ortada. Başarı durumumuzu kısıtlayıp fener ile beşiktaş ceza aldığında fark açılmasın amaç zaten bu.

Ben başkana kızamıyorum çünkü ülkedeki şerefsizliklerden haberi yok 80 yaşında ama yaşayarak öğreniyor o da haliyle.

Düşünce hep avrupaya endeksli.

son 4 deplasmandaki leş oyunu pozisyona giremeyen takımın izahi olamaz biz biraz akıllı olsaydık fark kapanmıştı hediye ettik şampiyonluğu, fenerle fark açılmazdı o konuda katılıyorum çünkü doğru bir planlama yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt