Murat Kahramanoğlu
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2014
- 1.438
- 0
- 606
Evet her şey o kadar güzel gidiyordu ki Terim varken. Doyamadım Madrid 6 tane tıkıştırınca kendi evimizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet her şey o kadar güzel gidiyordu ki Terim varken. Doyamadım Madrid 6 tane tıkıştırınca kendi evimizde.
Dogru 10. oldugumuz donem, CL kupasini almistik.
İlk yarım saatte 3 tane pozisyon kaçırdık o maçta yüzde yüz
Kural hatası vardı unuttum o kısmı. 3 kaçan pozisyona tanesi 2 golden 6 golümüz verilse yeniyorduk.
Kural hatası vardı unuttum o kısmı. 3 kaçan pozisyona tanesi 2 golden 6 golümüz verilse yeniyorduk.
bir insan taraftarının tüm kesimi tarafından bu kadar sevilip takım 4. yıldızı takacakken bu kadar hatayı üst üste nasıl yapabilir,hala da severim sevdiğim tek başkandır gs tarihindeki ama imajına yazık etti maalesef tepkiler daha da artacak hiç gerek yoktu bunlara,başkanda koltuk sevdalısı olmadığı için büyük ihtimal bırakır mayısta bizim için kötü olur bu durum ama bu kararı başkan aldı maalesef
devre arası yaptığın transferlerle terime yaptığını bir ara sakin kafayla bir düşün emi...aç bjk ve şikeyle uğraşan fb nın yanında bu sene şampiyon yapsaydın çok açılacaktı fark ama egona yenik düştün...tuluna yenik düştün...maddi durum zaten limoni 3.lük gelirde şampiyonlar ligine gidemezsek burdaki çoğu şakşakçında sana saydırmaya başlar onlar alışkın bir gün kral ilan edip ertesi gün sövmeye...
Buda ne saçma bi yorum yahu. Fener 2.5 senedir uğraşıyor ki bu sene en rahat oldukları sene.
2sene şampiyon oldukta çok mu fark açıldı yani. İlk sene enselerimizdelerdi 2.sene yine enselerimizdelerdi. Bu sene olsakta olmasakta fark falan açılmayacaktı kendimizi kandırıyoruz. Fark anca adil olarak gereken cezalaar verildiğinde açılır.
Onu vermemek içinde 2.5 senedir kaç takla atıldığı belli.
Maddi durumada gelelim günün şartları ile geleceği en aydınlık takım biziz.
Fener desen her sene kat kat borca giriyor. Daha gelecekleri belli değil çok karanlıklarç Beşiktaş desen kafadan gelirleri yok ve borç faizleri artıyor onlarında. Açıkçası beşiktaşın durumu fenerden daha iyi gelecek senelerde.
Sportif cezalar verilseydi eğer o zaman kopar giderdik, kopup gitmememiz içinde yapılanlar ortada. Başarı durumumuzu kısıtlayıp fener ile beşiktaş ceza aldığında fark açılmasın amaç zaten bu.
Ben başkana kızamıyorum çünkü ülkedeki şerefsizliklerden haberi yok 80 yaşında ama yaşayarak öğreniyor o da haliyle.
Düşünce hep avrupaya endeksli.