Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal 10 sene daha kalmalı polatlı dönem mi istiyosunuz yetti artık vasıfsız vizyonsuz adamlardan

Sent from my iPhone using Tapatalk

aysal keseyi dolduruyor

galatasaray pek umurunda değil

bu arada chelsea maçından beri görünmüyor arkadaş

Ulan 8. Olduğumuz sene adama bi muamele çekmedikleri kaldı. Takım 1 sene içinde toparlanıp, 2 sene şampiyon, 1 kere şl'de çeyrek 1 kerede ikinci tur gördü. Tabii bu arada 2 de süper kupa aldı. Yetmedi 10 yıldır ödenmeyen garanti borcunu kapadı, sınayder ve drogba gibi iki dünya yıldızını getirdi. Ama bizim mal taraftara bu da yetmedi. Artık her sene şampiyon olunmayacağını anlaması gerekir bazı gerizekalıların.

Baskan istifa falan etmemelide ben su an su mancinin yerine net senol gunesi isterim bence cok basarili ve duzgun bir adam ve bizim gibi bir takimda ciddi basarilar elde edebilir

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan 8. Olduğumuz sene adama bi muamele çekmedikleri kaldı. Takım 1 sene içinde toparlanıp, 2 sene şampiyon, 1 kere şl'de çeyrek 1 kerede ikinci tur gördü. Tabii bu arada 2 de süper kupa aldı. Yetmedi 10 yıldır ödenmeyen garanti borcunu kapadı, sınayder ve drogba gibi iki dünya yıldızını getirdi. Ama bizim mal taraftara bu da yetmedi. Artık her sene şampiyon olunmayacağını anlaması gerekir bazı gerizekalıların.

Adam haklı

15. mağlubiyette falan anca Polat'a çemkirmeye başlamıştı beleş biletci polar takımı

Herkes hata yapabilir, Ünal Aysal sezon başından başlayarak büyük hatalar zincirine imza atmış olabilir. Ama gözümde bu adamın sonsuz bir kredisi var. Bazıları 2006'lı, 2007'li, 2008'li 2009'lu 2010'lu dönemleri çok özlüyor sanırım. Hani 3-4 senede bir şampiyon olduğumuz, Avrupa'dan adımızın tamamen silindiği, borçlarla dolu olduğumuz ve fenerbahçe'den sürekli tokat yediğimiz iğrenç dönemlerden bahsediyorum. Şuan Avrupa'da yeniden az buçuk saygı duyulur hale geldiysek, 2 sezon kazanılmadık başarı bırakmadıysak ve bu kadar çok gelir getiren anlaşmalar imzaladıysak bunun en büyük sebebi Ünal Aysal'ın zekasıdır. Eğer Adnan Polat gibi bir looser 4 sene bu camianın başında kalmayı başarmışsa Ünal Aysal 8 yıl kalmayı hakediyor. Kimse kusura bakmasın, bu adam kesinlikle bir şansı daha hakediyor. Rüyalarında bile 2 sene CL'den gruplardan çıkıp, birinde çeyrek final oynamış takım göremeyecek polarcıların şimdi adamı göndermeye çalışması tam bir komedi.

Peki size soruyorum. Kim Ünal Aysal'dan daha iyi başkanlık yapabilir ki? Kabul edin, bundan daha iyisi yok.

ünal aysal istifa diyenler 3 sene öncesine baksınlar mustafa sarplardan selçuklara sneijderlere geldi takım hepsini terim yaptı sanmayın adam kulübü nasıl devraldı biliyoruz zaten 2002 senesi iyi bir örnek

Ünal Aysal ın hataları olmuş olabilir ama ben başkanın arkasındayım.İnanıyorum ki hatalarını telafi edecektir.Adam Galatasaray ın marka değerini arttırmak için elinden geleni yapıyor.Ünlü firmalarla sponsorluk anlaşmaları imzaladı.Üstelik forma reklamına da fly emirates gibi dünya çapında firmalarla görüşüyor.Sermaye arttırımına her türlü engel çıkarılmasına rağmen yine de vazgeçmedi.Şu an başkandan daha iyi bir adam bulamayız.

İmparatora yalvarmayı düşüneceksin bazı geceler,egon öyle aşağılanacak,o zaten en büyük ceza olur sana..

Sonsuza kadar kredisi vardır bende ! Hataları oldu ama hatalarından ders çıkardığını ve çıkaracağını biliyorum ona göre önlemlerini alacaktır sayın başkan

İstifa yorumları vs. hemen başlamış durumda.:) Daha iki hafta öncesine kadar başkanı göklere çıkartanlar şuan istifa diyor.Çalkantılı dönemler mutlaka olacaktır ve eminim ki başkan bu duruma en kısa sürede de müdahale edecektir.

Başkanın kredisi öyle kolay kolay tükenmez.

İstifa falan değil de Terim'le ilişkisini daha iyi yönetmesi ve takım için bukadar önemli birini yollama riskini almaması gerekirdi bunun cezasını çekecek bir şekilde istifa etmeden de olsa.

Ulan 8. Olduğumuz sene adama bi muamele çekmedikleri kaldı. Takım 1 sene içinde toparlanıp, 2 sene şampiyon, 1 kere şl'de çeyrek 1 kerede ikinci tur gördü. Tabii bu arada 2 de süper kupa aldı. Yetmedi 10 yıldır ödenmeyen garanti borcunu kapadı, sınayder ve drogba gibi iki dünya yıldızını getirdi. Ama bizim mal taraftara bu da yetmedi. Artık her sene şampiyon olunmayacağını anlaması gerekir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini gider çoğu şey düzelir aysal istifa demek saçmalık, polatlı dönemleri çok özlediniz galiba.

Umarım sezon sonu bırakırsın. Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst'ü boş yere yolladıktan sonra Fatih Terim'i yollayarak kariyerinin en büyük hatasını yaptın! Sezon sonu kesinlikle bırakmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt