Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic kimse Unal Aysal gibi iyi bir baskan olamaz bu takima. Baskan bu takima cag atlatti, kim nederse desin. Son iki sene kupalara ambargo koyduk, basarilar ortada, GS store,sponsorlar,kombine vs. Bu alanlarda gelir olarak fb'yi geride biraktik. Bu baskandaki vizyon kimsede yok, ve 2 sene icinde bu takim Turkiyenin B.Munihi olacak, bundan zerre kadar suphem yok.

Suda dogru, Fatih Terim kalsaydi bu takim yine acik ara sampiyon olacakti, fb medyanin bir balonudur. Biz kotuyuz eyvallah, ama onlarda zar zor ikina ikina hakemler ile anadolu takimlarini yendiler. Sadece istekli oynuyorlar, Avrupa futbolunu takip eden herkez bilir ki bizim ligimiz dandik bir lig, bu fb'de dandik bir takim, su anda Avrupaya gitseler rezil rusva olurlar.

Biz kendi ayagimiza SIKTIK, Fatih Terimi,Ali Durust ve A.Albayragi gondererek. Suc sadece baskanda degil, Fatih Terimde dunden raziymis maalesef takimi yuz ustu birakip tupcunun kayigina binmeye. Adamlarin tum plani buydu, hatta Fatih hocayi Milli takima oneren kisi sikeci Aziz, tüpcü ile bir olup kopardilar onu bizden. Olay budur.

Bu sene bitti, ama cok iyi gelecek planlamasi yapmak lagzim, kessinlikle üstüne basa basa soyluyorum, bu takima YERLI HOCA SART!!!!

Benim gönlümden gecen Senol Gunes veya Ertugrul Saglam, buyuk takimlarda her zaman yerli antrenorler daha basarili oldu. Yabanci hocalar ligi taniyasiya kadar is isten geciyor ayrica hepsinin akli fikri sadece maddiyatta, yabanci hocalardan bize yar olmadi. Turk hoca kessinlikle Turk hoca.

Mustafa Denizli falan degil, Senol Gunes veya Ertugrul Saglam, yada Sota Arveladze oda bizden birisi ve ligi fazlasiyla taniyor. Maceraya gerek yok.

Bu kulubun tek yapmasi gereken tipki Ajax gibi, standard bir takim sistemi olmasi lagzim, buna gore hoca ve oyuncu secmek lagzim, bize gelen hoca sistem degistirmeyecek, kulubun sistemini kabul edecek bir hoca sart bize!!!!!!

Başkan Aysal'ın da yanlış kararları olmuş olsa da daha uzun yıllar kulübün başında olmalı, teknik direktörlüğe benzemez bu iş öyle 2-3 yılda bir değişsin. Yaptığı işi çok profesyonelce ve disiplinle yapan bir karakter. Bu yüzden başkana sahip çıkmalı taraftar.

Başkanın şu aşamada istifa etmesi saçma. Gereksizleri yollayıp gerekli hamleleri yapması yeterli olur

bir sezon istenilen olmadı ya tabi hemen istifa etmeli, sonra oyuncuların hepsi ama hepsi gitmeli hoca zaten bugün bavulunu toplamadıysa ayıp etmiş

Ulan 8. Olduğumuz sene adama bi muamele çekmedikleri kaldı. Takım 1 sene içinde toparlanıp, 2 sene şampiyon, 1 kere şl'de çeyrek 1 kerede ikinci tur gördü. Tabii bu arada 2 de süper kupa aldı. Yetmedi 10 yıldır ödenmeyen garanti borcunu kapadı, sınayder ve drogba gibi iki dünya yıldızını getirdi. Ama bizim mal taraftara bu da yetmedi. Artık her sene şampiyon olunmayacağını anlaması gerekir bazı gerizekalıların.

helal olsun.

iste sunu idrak edemeyen adamlar var. onlara sadece yazik diyorum

Sene sonu yönetimi baştan aşağı yenilemeli Sedat Doğan haricinde.

Ali Dürüst

Abdürrahim Albayrak

Alp Yalman

gibi isimleri almasını bekliyorum eğer yapmayacaksa 2 senemizi daha almasın bizden boşuna.

Bu tarz bir ülke de Mehmet Karlı, Özkan Olcay, Emir Sarıgül'ün olduğu yönetim ile asla başarılı olamazsın.

Hic kimse Unal Aysal gibi iyi bir baskan olamaz bu takima. Baskan bu takima cag atlatti, kim nederse desin. Son iki sene kupalara ambargo koyduk, basarilar ortada, GS store,sponsorlar,kombine vs. Bu alanlarda gelir olarak fb'yi geride biraktik. Bu baskandaki vizyon kimsede yok, ve 2 sene icinde bu takim Turkiyenin B.Munihi olacak, bundan zerre kadar suphem yok.

Suda dogru, Fatih Terim kalsaydi bu takim yine acik ara sampiyon olacakti, fb medyanin bir balonudur. Biz kotuyuz eyvallah, ama onlarda zar zor ikina ikina hakemler ile anadolu takimlarini yendiler. Sadece istekli oynuyorlar, Avrupa futbolunu takip eden herkez bilir ki bizim ligimiz dandik bir lig, bu fb'de dandik bir takim, su anda Avrupaya gitseler rezil rusva olurlar.

Biz kendi ayagimiza SIKTIK, Fatih Terimi,Ali Durust ve A.Albayragi gondererek. Suc sadece baskanda degil, Fatih Terimde dunden raziymis maalesef takimi yuz ustu birakip tupcunun kayigina binmeye. Adamlarin tum plani buydu, hatta Fatih hocayi Milli takima oneren kisi sikeci Aziz, tüpcü ile bir olup kopardilar onu bizden. Olay budur.

Bu sene bitti, ama cok iyi gelecek planlamasi yapmak lagzim, kessinlikle üstüne basa basa soyluyorum, bu takima YERLI HOCA SART!!!!

Benim gönlümden gecen Senol Gunes veya Ertugrul Saglam, buyuk takimlarda her zaman yerli antrenorler daha basarili oldu. Yabanci hocalar ligi taniyasiya kadar is isten geciyor ayrica hepsinin akli fikri sadece maddiyatta, yabanci hocalardan bize yar olmadi. Turk hoca kessinlikle Turk hoca.

Mustafa Denizli falan degil, Senol Gunes veya Ertugrul Saglam, yada Sota Arveladze oda bizden birisi ve ligi fazlasiyla taniyor. Maceraya gerek yok.

Bu kulubun tek yapmasi gereken tipki Ajax gibi, standard bir takim sistemi olmasi lagzim, buna gore hoca ve oyuncu secmek lagzim, bize gelen hoca sistem degistirmeyecek, kulubun sistemini kabul edecek bir hoca sart bize!!!!!!

Kafan mı iyi birader ne Ertuğrul Sağlam'ı ya. Biz Mourinho'nun, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunun hayalini kuruyoruz sen Ertuğrul Sağlam diyorsun.

Ulan 8. Olduğumuz sene adama bi muamele çekmedikleri kaldı. Takım 1 sene içinde toparlanıp, 2 sene şampiyon, 1 kere şl'de çeyrek 1 kerede ikinci tur gördü. Tabii bu arada 2 de süper kupa aldı. Yetmedi 10 yıldır ödenmeyen garanti borcunu kapadı, sınayder ve drogba gibi iki dünya yıldızını getirdi. Ama bizim mal taraftara bu da yetmedi. Artık her sene şampiyon olunmayacağını anlaması gerekir bazı gerizekalıların.

iste bunu anlayacak kafa lazim adamda.yoksa facebooktan hemde tum Galatasaray taraftari adina konusan tolulukmu ne oldugu surece bizden bir sey olmaz.

cevab sorunun içinde :rolleyes:

Bu taraftar gruplari cok tehlikeli seyler.

Arkadas benle ayni seyi dusunmeyen adamlar nasil olurdu benim gibi dusunen milyonlari temsil eder.

Turkiye'deki bu olay cok sakincali.

Polisten tokat yiyince Belçika'ya yerleşti ÜNAL Aysal, 1972 yılından bu yana Belçika'da yaşıyor. Ancak oraya gidişinin ilgniç bir öyküsü de var. 1971 yılında Aysal, Tarabya'daki evinde eşi Ahu Hanım ve minik kızı Ala ile otururken, bir polis aracı durmaksınız korna çalmaya başlıyor. Minik kızının korkması üzerine polise "korna çalmaması için ricada" bulunmak üzere aşağıya inen Aysal, sinirli polisler tarafından tartaklanıp önce karakola sürükleniyor ardından hakaret ve dayağa maruz kalıyor. O sırada Ram Dış Ticaret'te parlak bir kariyeri olan Aysal, "Ben burada hiçbirşey yapamam diyerek" tası tarağı toplayıp Belçika'ya gidiyor ve bu ülkeye yerleşiyor.

(Sabah) Haber de 2004'ün haberiymiş yeni değil yani . 30 küsür yıl Belçika'da yaşamış . Avrupalı birisi yani .Bu adamın Türk olmadığını biliyordum :)

Herkes hata yapabilir, Ünal Aysal sezon başından başlayarak büyük hatalar zincirine imza atmış olabilir. Ama gözümde bu adamın sonsuz bir kredisi var. Bazıları 2006'lı, 2007'li, 2008'li 2009'lu 2010'lu dönemleri çok özlüyor sanırım. Hani 3-4 senede bir şampiyon olduğumuz, Avrupa'dan adımızın tamamen silindiği, borçlarla dolu olduğumuz ve fenerbahçe'den sürekli tokat yediğimiz iğrenç dönemlerden bahsediyorum. Şuan Avrupa'da yeniden az buçuk saygı duyulur hale geldiysek, 2 sezon kazanılmadık başarı bırakmadıysak ve bu kadar çok gelir getiren anlaşmalar imzaladıysak bunun en büyük sebebi Ünal Aysal'ın zekasıdır. Eğer Adnan Polat gibi bir looser 4 sene bu camianın başında kalmayı başarmışsa Ünal Aysal 8 yıl kalmayı hakediyor. Kimse kusura bakmasın, bu adam kesinlikle bir şansı daha hakediyor. Rüyalarında bile 2 sene CL'den gruplardan çıkıp, birinde çeyrek final oynamış takım göremeyecek polarcıların şimdi adamı göndermeye çalışması tam bir komedi.

Peki size soruyorum. Kim Ünal Aysal'dan daha iyi başkanlık yapabilir ki? Kabul edin, bundan daha iyisi yok.

Takım başarısız diye istifa demiyorlar ki zaten,Terim'i kovdu diye diyorlar.

Herkes hata yapabilir, Ünal Aysal sezon başından başlayarak büyük hatalar zincirine imza atmış olabilir. Ama gözümde bu adamın sonsuz bir kredisi var. Bazıları 2006'lı, 2007'li, 2008'li 2009'lu 2010'lu dönemleri çok özlüyor sanırım. Hani 3-4 senede bir şampiyon olduğumuz, Avrupa'dan adımızın tamamen silindiği, borçlarla dolu olduğumuz ve fenerbahçe'den sürekli tokat yediğimiz iğrenç dönemlerden bahsediyorum. Şuan Avrupa'da yeniden az buçuk saygı duyulur hale geldiysek, 2 sezon kazanılmadık başarı bırakmadıysak ve bu kadar çok gelir getiren anlaşmalar imzaladıysak bunun en büyük sebebi Ünal Aysal'ın zekasıdır. Eğer Adnan Polat gibi bir looser 4 sene bu camianın başında kalmayı başarmışsa Ünal Aysal 8 yıl kalmayı hakediyor. Kimse kusura bakmasın, bu adam kesinlikle bir şansı daha hakediyor. Rüyalarında bile 2 sene CL'den gruplardan çıkıp, birinde çeyrek final oynamış takım göremeyecek polarcıların şimdi adamı göndermeye çalışması tam bir komedi.

Peki size soruyorum. Kim Ünal Aysal'dan daha iyi başkanlık yapabilir ki? Kabul edin, bundan daha iyisi yok.

Takım başarısız diye istifa demiyorlar ki zaten,Terim'i kovdu diye diyorlar.

Kulübün borsada işlem gören kağıtlarınn değerini arttırıp şirket değerini düşüren, gelen paralarla kulübün borcunu daha da arttırıp (azaltacağına) Mancini denilen futbol dehasını (!) dünya para vererek takımın başına getiren, kulüpte gerçekten iş yapan bir kaç yöneticiyi kovup kendi işbilmeyen adamlarını kulübe doldurup takımı bu hale getiren büyük egoist başkanınızı başınıza çalabilirsiniz. Bu arada kendisi gibi düşünmeyen insanları GERİZEKALILIKLA itham eden zevzekler.... Kişi kendisi gibi bilirmiş herkesi.....

Aslında hikaye şöyle başlıyor; "Ünal Aysal'ı başkan yapalım, parayı o versin, biz kulübü yönetelim."Sonrasında şuna dönüyor; "Ben işi öğrendim, siz olmadan da yaparım. Koltuğu da çok sevdim. O koltuk için de her tavizi veririm." Özeti budur bütün yaşananların.

GALATASARAY İÇİN FIRSATTIR.ADNANLAR DAN MEMNUN OLANLAR VAR MIYDI?

3 SEÇİM VAADİ. SPORTİF BAŞARI. BAŞARI DA İSTİKRAR .VE FİNANSAL BAŞARI.GERÇEKLEŞTİRMEDİ Mİ?

VE ADNANLAR DAN BERİ KONUŞULAN FLORYA DAN TAŞINMA , BASKETBOL TAKIMINA SPOR SALONU VE EFSANEVİ RİVA ARAZİMİZ.

B.ÇEKMECE DE YERİMİZ HAZIR.HABERİ ÇIKMIŞTI. 2016 SONRASI TAŞINIYORUZ.SPOR SALONU STAD YANINA YAPILACAKTI. STAD KONUSU ORTADA.RİVA BEKLETİLDİKÇE DEĞERLENİYOR.BAŞKAN VAR OLAN PROJELERİ DEVAM ETTİRİYOR VE ÖNEMLİ ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ. FLORYA NASIL Kİ ALİ BAŞKANLARCA ALINDI VE TARİHİMİZDE DÖNÜM NOKTASI OLDU. DERWALL HOCA YILLARIN HASRETİNİ BİTİRDİ.FATİH HOCA-MUSTAFA HOCA-HAGİ-BİR SÜRÜ EFSANELER KÜÇÜK BİR STAD DA OYNAYAN KÜÇÜK BİR TÜRK TAKIMINI AVRUPA FATİHİ YAPTI.İŞTE YİNE KENDİMİZİ GELECEĞE ATIYORUZ.VE BUNU DA ÜNAL AYSAL İLE YAPIYORUZ.İNANCIM TAM BAŞKANA.ER-GEÇ 5-10 YIL DAHA ZENGİN DAHA PRO. DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ VE MÜZEDE YERİ HAZIR OLAN EKSİK TEK KUPADA YERİNE KO-NA-CAK. BU YAZI İÇİNDE GERÇEKLERİ VE GERÇEKLEŞEÇEK OLANLARI BARINDIRIR.

Her sene şampiyon olacağız diye bir şey olabilir mi? 2 sene şampiyon oldu bir çeyrek final ve 16'ya kaldık. Bu sene 2. bitirirsek ve türkiye kupasını alırsak ben takımı başarısız saymam. Ünal Aysal'ın hatta şu aşamada Mancini'nin bile arkasında durmalıyız. Yarım sezonda hocayı harcamamak lazım. Seneye eline doğru dürüst bir kadro verip (bu seneki kadro planmamız yanlıştı) öyle değerlendirmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt