Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'ci Aysal'cı yok. Galatasaray var.

Aysal ise bırakmamalı kati suretle. Çoğu Terim sempatizanı da kovulmasına değil kovuluş biçiminden dolayı tepkilidir.

Sene başı veya sonunda yapmalıydı bu işi, ve biz anlaşamıyoruz diye de medeni bir biçimde.
Aynen, en azından benim tepkim buydu terim konusunda.

Bari herkesle savaşacaksın kıytırıktan bir yönetim kurma.

Hadi Başkan'ın eleştirilmesini, istifa denmesini bir yere kadar anlarım da şu 17 Haziran'da ülker arena'da maça niye çıkmadık diyenleri anlayamıyorum. Şike tapelerinde adı geçen 2 hakem bu maça atanmış, Galatasaray'a 12 saat içerisinde ceza veren disiplin kurulu fenerbahçe'nin cezası için 6. maçın bitmesini beklemiş, fenerbahçe kazansa seri bitecek ve büyük bir ceza vereceklerdi. Çünkü şampiyonluğu kazanmış olacaklardı. Ama seri 3-3'e gelince ceza veremediler. Mahmut denen şerefsiz pantolonunu indirip hocana hareket çekiyor var mı böyle birşey? Bizim salondaki olaylardan daha vahim olaylar yaşanmasına rağmen veremediler cezayı! Çünkü niye? Bir sene önce Galatasaray şampiyon olmuş bu sene fenerbahçe olmalı :red: Tezgah kurulmuş, senaryo hazırlanmış, kazanan zaten belli ama figüranlar bekleniyor modunda Galatasaray'ın maça çıkması bekleniyordu. Başkan ve yönetim kurulunu bu maça çıkmama kararı aldı diye eleştirmek hangi zihniyetin ürünüdür arkadaş? Bu forum çoluk çocuk dolmuş artık. Onlarda trollük yapıp eğleniyorlar. Bu durum forumun kalitesini ciddi anlamda düşürüyor.

Kulübü ve mevkiini Faruk Süren'e emanet etmek istiyor gibi duruyor bence en olumlu sonuç olur böyle bir şey olursa. Başkanın sürekli hoşnutsuz bir ortamdan sıkıldığı ve yıprandığı ortada ayrıca kendi söylediği gibi sürekli ileriyi hedefleyen birinin 2 senedir ciddi bir gerilemeyi kabul etmemesi lazımdı , tekrar ileri hamle yapmak için yetki istedi ama gereksiz muhalefet ekibi artık son noktayı koydu.

Halen Aysal´in kurdugu takimlar diyorlar, sanki adam 40 Yillik sportif direktör... Baskanin görevi bütceyi ayarlamaktir, parayi bulmaktir. Bunu yönetim ile birlikte ekip icinde yapar. Basarinin 90% teknik ekip ve oyuncu grubundur... bir kismi da takimi maddi manevi destekleyen taraftarin. Yönetim degisince maddi durumumuz kötüye gitmeye basladi, teknik ekip deyisince sportif anlamda geriledik zaten...
Herkes yerini bilirse Türk futbolu biraz daha ileri gidebilir... Umarim gelecek Baskan arka planda kalip, sahanin gercek aktörlerine birakir sahneyi... Alp Yalman bu profile cok güzel uyuyor.

fenerbahçe bütün tarihi boyunca şampiyonlar ligi'nde sadece 1 kere çeyrek final oynamıştır o yıl dışında da gruplardan da çıkamamıştır.

beşiktaş ise gruplardan bugüne kadar hiç çıkamamıştır.

ünal aysal döneminde galatasaray ilk yıl zaten avrupa'da değildi. sonraki 2 yılda ise takım 1 kere çeyrek final oynamıştır 1 kere de gruplardan çıkmayı başarmıştır.

fenerbahçe ve beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'nin kurulduğu günden beri sahip oldukları avrupa başarısını, ünal aysal'ın kurduğu takım 2 yılda geçmiştir.

ünal aysalı savunmasam da yazdıkların hakikaten doğru :).. bir de biz büyüğüz demez mi bu şikeci kuşlar..

takımı resmen sabote ettı yonetımı gucsuzlestırdı td unu kovdu tek adam olmak ıstedı elıne yuzune bulastırdı...takım dogru durust kamp yapmadı hazrlık macı oynamadı, td cok gec bulabıldı transfer ve sponsorda ölümü gosterıp sıtmaya razı bıraktı resmen.cok akıllı adam bu sene de takım kotu gıdıo taraftar tepkı gosterıp kotu ayrılacagına yapay bı gundem olusturup gıtmeyı sectı tebrıkler baskan herzamankı gıbı akıl oyunların suruo FT olayında nası terımı suclu gosterdıyse sımdıde dıvan kurulunu hedef gosterıp ısın ıcınden sıyrıldı valla yarın bırgun bu seferde hayrı kozaka attıgı mesajları fılan verır rok a tam olur

Son düzenleme:
Unal Aysal tekrar baskan olmalı sadece etrafındaki adamlar degismeli benim dusuncem bu

Terim'siz hiçbir şey başaramayınca kaçıp giden bir başkan olarak hatırlanacaksın.

iyibir teknik adamı ve iyi bir yönetimi olmadan hiç bir şey başaramadagını bizim gibi kendide gördü.kaçmayı tercih edicek galiba.kamera görunce hemen mikrofona yapışmaya devam etmeyecekse sakson çilek sexsi klup gibi acaip söylemlerine devam etmeyecekse sadece işini yapacaksa devam etsin.

Baskan iyi basladi, Galatasaray tarihin en iyi ve basarili baskan olabilirken büyük hatalarla takimin dengesini bozdu.

Yolun açik olsun aysal bey.

hadi be başkan aday ol bu kirli düzene karşı savaşmaya devam edelim, pes etme. kıymet bilmez bi avuç terimsporluya da yazıklar olsun

Ünal Başkanın takdir ettiğim yönleri kadar hatalı çok kararıda var,bunların en başında seçildiğinde beni artık ekranlarda göremeyeceksiniz demesine rağmen her yerse konuşması ve konuşmalarındaki tutarsızlıklar beni geriyordu ayrıca başarılı olan yönetim kadrosunu darmadağın etmesi ve Terim sürecinin yanlış yönetilmesi( bana göre ya onlar ya biz diye resti çekmeliydi ki Terim.buna rağmen yine gidecekti o zaman efsane olurdu Terimciler de olmazdı) Alman ekolü diyip İtalyan getirmesi vs vs bence yıprandı değişmeli şu da bir gerçek ki kavga bize birşey kazandırmadı ha bu demek değildir fenerin dümenine gidelim alakası yok ama daha zekice ve alttan alttan oymalı onları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt