Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimle yaşananlardan sonra terimin gerçek yüzünü herkesin görmesini sağladığı(kafasındaki beyin hücrelerinin işlevini sürdürdüğü herkes) ve terimin bu yaptıklarından dolayı camiada artık hiçbir görev almayacağını kesinleştirdiği için ayrıca teşekkürler.(bundan sonra gelen herhangi bir başkan eski başkana yapılan filmi unutmaza dayanarak dedim)

25 ekimden sonra Faruk Süren'deki gibi Efsane Baskan on eki uygun olur.

Boyle kalite adami daha da bulamayiz.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Başkanın divandaki konuşmasını dinledim. Düşündüm ki (biraz da haddimi aşarak) kendisini sorgulama ehliyeti olmayan daha az donanıma sahip kişilere başkan, bir nevi hesap veriyor. Üzüldüm. Umarım klubü bırakmaz. Gs duruşu, bu çetin koşullarda bu kadar ayrı bu kadar seviyeli iken, ne kadar yıkılmaya meyilliymiş, ne tür zorluklarla boğuşuyormuş. Ünal Aysal bizim için bir şans. Camia tabanındaki dengesizlikler, camia tepesinde bu kadar temsil gücüne sahipken Başkanımızın her çalışması bir kahramanlık öyküsü. Ama en çok üzüldüklerim de Gstv çalışanları. Gstv izleyin, özellikle de Aslan Meclisi programını.

bu cümleyi pek sevmem ama; DEMİŞTİM

takımı resmen sabote ettı yonetımı gucsuzlestırdı td unu kovdu tek adam olmak ıstedı elıne yuzune bulastırdı...takım dogru durust kamp yapmadı hazrlık macı oynamadı, td cok gec bulabıldı transfer ve sponsorda ölümü gosterıp sıtmaya razı bıraktı resmen.cok akıllı adam bu sene de takım kotu gıdıo taraftar tepkı gosterıp kotu ayrılacagına yapay bı gundem olusturup gıtmeyı sectı tebrıkler baskan herzamankı gıbı akıl oyunların suruo FT olayında nası terımı suclu gosterdıyse sımdıde dıvan kurulunu hedef gosterıp ısın ıcınden sıyrıldı valla yarın bırgun bu seferde hayrı kozaka attıgı mesajları fılan verır rok a tam olur

up up

dedıgım gıbı adam dıvanı hedef gosterıp gıttı sımdı burda herkes dıvana ateş puskuruo...

Bu saatten sonra baskette falan basariyi da zor yakalariz heralde Lütfi Arıboğan da baya ilgileniyordu basketle artık başarı zor olur artık onümize bakalım inş. Bizim için hayırlısı olur.

Şu adama sahip çıkamadık ya yazık bize!
Bırakma başkan şikecilere karşı senin gibi dik duracak adam az..

Hataları olsada cok yakısıyordu adam baskanlık makamına. Gidisimiz cok fena. Ucuruma surukleniyoruz.

Sevindirici olan tek sey ucuruma suruklendigimizin farkında herkes. Kaos ortamlerından birsekilde basımız dik cıkmısızdır hep.

Galatasarayımıza hayırlı olur inşallah.
Hizmetleri için Teşekkür ederim . Allah uzun ömür verir inşallah.

ÜNAL AYSAL'DAN VEDA"
Ben tüm taraftarlarıma yönetim kuruluna ve yöneticilerime, futbolculara hepsine teker teker teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir dönem geçti, Galatasaray'da güzel dönem eksik olmaz. Kim gelirse gelsin o dönemin görevini yapacaklardır. Benden sonra gelenler benden daha da iyisini yapacaktır. Galatasaray'daki bütün görevler bayrak yarışıdır. Her değişimde gücümüz artar, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ünal Aysal gibi bir vizyonlu ve finansal zekası üstün olan beyefendi bir adamın hükümet , futbol mafyaları , yandaş medya ve galatasaray divan kurulundaki dinazorlar tarafından el birliği içerisinde başkanlıktan el çektirilmesi Türk futbolu ve sporu adına dehşet verici bir kayıptır.Siz demirören , aziz yıldırım gibi adamlara layıksınız.Daha da futbol izlemem bu ülkede , store ürünleri dışında hiçbir yayın kuruluşuna da para ödemem.

Tahminim forumdaki aktivitedeki düşüş de derinleşerek devam edecektir.Çoğu galatasaraylı bıktı artık bu adaletsiz ortamdan , futboldal soğuduk.

ÜNAL AYSAL'DAN VEDA"
Ben tüm taraftarlarıma yönetim kuruluna ve yöneticilerime, futbolculara hepsine teker teker teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir dönem geçti, Galatasaray'da güzel dönem eksik olmaz. Kim gelirse gelsin o dönemin görevini yapacaklardır. Benden sonra gelenler benden daha da iyisini yapacaktır. Galatasaray'daki bütün görevler bayrak yarışıdır. Her değişimde gücümüz artar, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ünal Aysal gibi bir vizyonlu ve finansal zekası üstün olan beyefendi bir adamın hükümet , futbol mafyaları , yandaş medya ve galatasaray divan kurulundaki dinazorlar tarafından el birliği içerisinde başkanlıktan el çektirilmesi Türk futbolu ve sporu adına dehşet verici bir kayıptır.Siz demirören , aziz yıldırım gibi adamlara layıksınız.Daha da futbol izlemem bu ülkede , store ürünleri dışında hiçbir yayın kuruluşuna da para ödemem.

Tahminim forumdaki aktivitedeki düşüş de derinleşerek devam edecektir.Çoğu galatasaraylı bıktı artık bu adaletsiz ortamdan , futboldal soğuduk.

ben kombine de almam, storedan ürün de,

aldığımız herşey ne de olsa dinozorların cebine gidecek,

gelecek adamdan emin olsak başkana neden üzülelim ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt