Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu tamam başkanlığının ilk yıllarında yaptığı Açıklamalar gerçekleşmeyince acemi dedik ama

Artık belli bir Tecrübe kazanmışsın ve hatta bırakıyorsun

Bari bu sefer ki açıklaman tutsun be mübarek

Aha buyur Cemal aday dedin destekliyorum dedin olmadı

Zaten Başına ne geldiyse hep bu açıklamalardan geldi ya...

Aysal gidince kulüp hemen kaosa girmez, ama sezon bittikten sonra, ve transfer sezonu başlayinca ne olacagini bilemem.

yeni başgan geçenki sezon hazirligi Aysal kadar kötü yapamaz.

aysal simdi birakip mayis'ta neden bir daha aday olsun? :D

düpe düz sacmalik. aysal gitti bitti... önümüze bakacaz artik.

Bir daha görüşmemek üzere.

Gemiyi yalpalarken terk ediyorsun ve üstelik umut bağlanan kaptan sen iken.

Ünal Aysal konusma konusunda cok becerikli bir insandir, ondan dolayi cok iyi yalan söyleyebildigini düsününen ve devamli bilgileri carpitmaya yönelik aciklamalar yapan bir Baskan olmustur. Size bunun örnegini TRT´de ciktigi son yayinindan bir bölümü alintilayarak gösterecegim.

(hele hele) Mancini ve Prandelli gibi teknik adamlarin menejerleri, tazminat maddesi olmadan mukavele imzaltirlar mi bu hocalara ? Yada avrupada tazminat maddesi olmadan, calisan kac tane hoca vardir?

Konusma yetenekleri konusunda kendilerini fazla becerikli sanan insanlar, daima bir noktada ister istemez camura basarlar...

https://www.youtube.com/watch?v=EwC36UBWxsM

12:38 - 13:44 arasi Ersin Düzen nasil foyaya düsürüyor Ünal Aysal´i... Isin ilgilnc tarafi, Aysal´i foyaya düsürdügünü, kendisi bile farkina varmiyor. Ve bunu hic bir tane medya kurulus yazmiyor. Gazetecilik bu Ülke´de gercekten ölmüs olmali.

Ersin Düzen: "Yani yarin öbürgün herhangi bir sekilde Prandelli ayrilmak istese, yada siz..."
Ünal Aysal: "Herhangi bir cezai sart aramiza koymadik"
Ersin Düzen: " Yani hic bir sekilde tazminat söz konusu degil ?"
Ünal Aysal: "Hayir, hayir koymadik. Benim yaptigim hic bir anlasmada bu tip cezai sartlar "genellik" ile yok ya, mümkün oldugu kadar ekzitimizi acik tutmaya calisiyoruz. Ilk Fatih Hoca ile yaptigimiz anlasmada böyleydi, Mancini ile de öyleydi, sayin Prandelli ile de öyle"

Ersin düzen bu arada, ayni soruyu yeniden soruyor, ama bu sefer baska bir sekilde ...

Ersin Düzen: " Yarin siz hocaya tesekkür etseniz, beraber calisitik, sagolun görüsürüz mü denicek, yoksa bunun maddi bir ayni zamanda karsiligi olacak mi ?"
Ünal Aysal: " Zannetmiyorum maddi bir karsiligi olacagini (El kafaya gidiyor refleks olarak o an :) ), zannetmiyorum cünkü Prandelli´de bende gönül adamiyiz. Presinipler üzerine konusuyoruz. Masaya oturdugumuz vakit, böyle seyin konusu dahi olcagini tahmin etmiyorum... "

------------------------

Iyi güzelde, daha demin ayni soru ile ilgili, öyle birseyin söz konusu olmadigini teyyit ediyordu???
aaa.gif
Yada sözlesmede hic bir cezai sart bulunmadiysa, Mancini neden özel bir madde koydurdu sözlesmeye sezon sonlarini kapsayan ? Cezai bir yaptirim olmadiysa, zaten adam istedigi zaman gidebilme özrgülügüne sahipti... Adam neden daha böyle özel bir opsiyon koydursun ?

Fatih Terim´in sözlesmesinde masaya oturulup anlasmak mi gerekiyordu yollari ayirirken ? Hic bir cezai yaptirim yoksa, masaya oturmanin bir geregi olabilir mi :) ? Sözlesmeyi iki tarafin anlasarak son vermesini, özel birseymis gibi anlatmasini da komik buldum.
Ersin Düzen konunun üstünde doruyor, ve sonra cikariyor Aysal efendi baklayi agazindan zaten. Tazminat konusunda Prandelli´nin sorun cikarmayacagini düsünüyor. Tabiki bu olabilir, belki sorun cikarmaz, ama bunu neden bastan itibaren söylemiyorda, Ersin üzerinde durunca yumusatarak söylemek zorunda kaliyor ? Konusma tarzi genel olarak Ünal Aysal´in cok temiz oldugu icin, insanlar bastigi tongalari genel olarak göremüyor.

Yani burada mesela bir yalan var, sonra Ersin düzen üzerinde diretiyor ve Ünal Aysal yumusatip anlatmak zorunda kaliyor. Cünkü okadar üzerinde durdu ki Ersin orada, yarin yeni Yönetim Prandelli´yi gönderirse, ve Adam tazminat talip ederse, o ilk söyledigi sözler hatirlanacakti. O yüzden bir anda olayi yumusatip, gercegi söyleme geregi duyuyor. Kendisi sacmaladigini fark ediyor, ama cogu izleyici, hatta Ersin ve Hakan fark etmiyor...

Simdi ben orada olsaydim, direk olarak sorardim... "Aysal bey, size daha bir dakika önce bunu sordugumda hic bir cezai sart yok dediniz. Simdi de Prandelli bunu sorun etmiyecektir diyorsunuz. Burada bir celiski söz konusu degilmi efendi ? ", diye..

-----------------------------------

O yüzden Ünal Aysal´in dediklerini pek takilmamak lazim, yada almanlarin dedigi gibi "Bare Münze" olarak algilamamak lazim. Devamli bilgileri carpitarak anlatiyor, ama okadar güzel konusuyor ki, bunu yaparken fahis hatalari bile yapinca, nerdeyse kimse fark etmiyor.

Son düzenleme:
Elma yanaklı en azından seçime kadar kalmaliydi

Efsane olabilecekken değersiz bir adam olmayı seçti benim gözümde. O kadar destek varken hala geri dönmemesi bunu gösteriyor, gideceksen sezon başında gidecektin, bu adam yüzünden şu gereksiz hocayı çekiyoruz 3 aydır.

Ünal Aysal konusma konusunda cok becerikli bir insandir, ondan dolayi cok iyi yalan söyleyebildigini düsününen ve devamli bilgileri carpitmaya yönelik aciklamalar yapan bir Baskan olmustur. Size bunun örnegini TRT´de ciktigi son yayinindan bir bölümü alintilayarak gösterecegim.

(hele hele) Mancini ve Prandelli gibi teknik adamlarin menejerleri, tazminat maddesi olmadan mukavele imzaltirlar mi bu hocalara ? Yada avrupada tazminat maddesi olmadan, calisan kac tane hoca vardir?

Konusma yetenekleri konusunda kendilerini fazla becerikli sanan insanlar, daima bir noktada ister istemez camura basarlar...

https://www.youtube.com/watch?v=EwC36UBWxsM

12:38 - 13:44 arasi Ersin Düzen nasil foyaya düsürüyor Ünal Aysal´i... Isin ilgilnc tarafi, Aysal´i foyaya düsürdügünü, kendisi bile farkina varmiyor. Ve bunu hic bir tane medya kurulus yazmiyor. Gazetecilik bu Ülke´de gercekten ölmüs olmali.

Ersin Düzen: "Yani yarin öbürgün herhangi bir sekilde Prandelli ayrilmak istese, yada siz..."
Ünal Aysal: "Herhangi bir cezai sart aramiza koymadik"
Ersin Düzen: " Yani hic bir sekilde tazminat söz konusu degil ?"
Ünal Aysal: "Hayir, hayir koymadik. Benim yaptigim hic bir anlasmada bu tip cezai sartlar "genellik" ile yok ya, mümkün oldugu kadar ekzitimizi acik tutmaya calisiyoruz. Ilk Fatih Hoca ile yaptigimiz anlasmada böyleydi, Mancini ile de öyleydi, sayin Prandelli ile de öyle"

Ersin düzen bu arada, ayni soruyu yeniden soruyor, ama bu sefer baska bir sekilde ...

Ersin Düzen: " Yarin siz hocaya tesekkür etseniz, beraber calisitik, sagolun görüsürüz mü denicek, yoksa bunun maddi bir ayni zamanda karsiligi olacak mi ?"
Ünal Aysal: " Zannetmiyorum maddi bir karsiligi olacagini (El kafaya gidiyor refleks olarak o an :) ), zannetmiyorum cünkü Prandelli´de bende gönül adamiyiz. Presinipler üzerine konusuyoruz. Masaya oturdugumuz vakit, böyle seyin konusu dahi olcagini tahmin etmiyorum... "

------------------------

Iyi güzelde, daha demin ayni soru ile ilgili, öyle birseyin söz konusu olmadigini teyyit ediyordu??? :) Yada sözlesmede hic bir cezai sart bulunmadiysa, Mancini neden özel bir madde koydurdu sözlesmeye sezon sonlarini kapsayan ? Cezai bir yaptirim olmadiysa, zaten adam istedigi zaman gidebilme özrgülügüne sahipti... Adam neden daha böyle özel bir opsiyon koydursun ?

Fatih Terim´in sözlesmesinde masaya oturulup anlasmak mi gerekiyordu yollari ayirirken ? Hic bir cezai yaptirim yoksa, masaya oturmanin bir geregi olabilir mi :) ? Sözlesmeyi iki tarafin anlasarak son vermesini, özel birseymis gibi anlatmasini da komik buldum.
Ersin Düzen konunun üstünde doruyor, ve sonra cikariyor Aysal efendi baklayi agazindan zaten. Tazminat konusunda Prandelli´nin sorun cikarmayacagini düsünüyor. Tabiki bu olabilir, belki sorun cikarmaz, ama bunu neden bastan itibaren söylemiyorda, Ersin üzerinde durunca yumusatarak söylemek zorunda kaliyor ? Konusma tarzi genel olarak Ünal Aysal´in cok temiz oldugu icin, insanlar bastigi tongalari genel olarak göremüyor.

Yani burada mesela bir yalan var, sonra Ersin düzen üzerinde diretiyor ve Ünal Aysal yumusatip anlatmak zorunda kaliyor. Cünkü okadar üzerinde durdu ki Ersin orada, yarin yeni Yönetim Prandelli´yi gönderirse, ve Adam tazminat talip ederse, o ilk söyledigi sözler hatirlanacakti. O yüzden bir anda olayi yumusatip, gercegi söyleme geregi duyuyor. Kendisi sacmaladigini fark ediyor, ama cogu izleyici, hatta Ersin ve Hakan fark etmiyor...

Simdi ben orada olsaydim, direk olarak sorardim... "Aysal bey, size daha bir dakika önce bunu sordugumda hic bir cezai sart yok dediniz. Simdi de Prandelli bunu sorun etmiyecektir diyorsunuz. Burada bir celiski söz konusu degilmi efendi ? ", diye..

-----------------------------------

O yüzden Ünal Aysal´in dediklerini pek takilmamak lazim, yada almanlarin dedigi gibi "Bare Münze" olarak algilamamak lazim. Devamli bilgileri carpitarak anlatiyor, ama okadar güzel konusuyor ki, bunu yaparken fahis hatalari bile yapinca, nerdeyse kimse fark etmiyor.

aysalin maskesi düştü

Terimlede Manciniyle de yapilan anlasmalar orta vadeliydi. Fakat her yil taraflara sözlesmeden dönme hakki veriliyordu. Yani cezai sart yok.(Cezai sart yok derken buradan bahsediyor, tazminat yok yani) Eğer Prandelli, su anda kovulursa, sezon sonuna kadar maasini ödemek zorundayiz. Maddi karsiliktan buradan bahsediyor. Gönül adami derken.

Söylediğim gibi, Prandelli su anda kovulursa, sezon sonuna kadar maasini alma hakkina sahip. İsterse almaz. Aysal gönül adami derken burayi kastediyor. Eğer Prandelli bizden kovulduktan sonra bir takimla anlasirsa, aradiki farki ödeyeceğiz. (İsterse tabiki) 1 yillik maasinin farkini.

Terim tazminat almadi diyenler vardi. Terim istesede tazminat alamazdi. Eğer sezon sonuna kadar bosta kalsaydi, sezon sonuna kadar maasini ödemek zorundaydik. Milli takima primlerle birlikte yillik 5milyon euroluk anlasma imzalamasi nedeniyle, Terim istesede tazminat alamazdi. Böyle bir hakki yoktu.

Son düzenleme:
Aman dikkatli olun! hükümeti destekleyen taraftar grubu Galatasaray bu duruma düşürdü, Aysal gitme kararini onlar aldi!...

Terim gittikten beri kulübü düzene sokamadi, şimdik en kötü zamanda bizi terk ediyor.

Aman dikkatli olun! hükümeti destekleyen taraftar grubu Galatasaray bu duruma düşürdü, Aysal gitme kararini onlar aldi!...

Terim gittikten beri kulübü düzene sokamadi, şimdik en kötü zamanda bizi terk ediyor.
Terim gittikten sonra world class bir hoca getirdi ama taraftarlar destek verecegine "unal aysal istifa", "imparator fatih terim" diyerek tempo tutuyorlardi her mac...

Bundan ister istemez futbolcular, teknik heyet ve yonetim de etkileniyordu...

Butun sucu yonetime yikmak yanlis...

Ayrica ft milli takim teklifini nazikce reddedilirdi, zaten bize gelmeden once milli takimdan bir kez daha kovulmustu ama o iki yuzlu davrandi, baskan da geregini yapti

Biraz uzak konuya ama ornegin sen bi kizla ciksan ama o senin mesajlarina cevap vermeyip, seni kaide almazsa ve baska biriyle flört ederse sen ne yaparsin? Once konusmaya calisirsin bakarsin olmuyor tekmeyi vurursun

ne yazik ki burada bir cok kisi empati kurmayi beceremiyor

Son düzenleme:
Kulübü satıp giden adamdan efsane başkan felan olmaz geçiniz.

Terim gittikten sonra world class bir hoca getirdi ama taraftarlar destek verecegine "unal aysal istifa", "imparator fatih terim" diyerek tempo tutuyorlardi her mac...

Bundan ister istemez futbolcular, teknik heyet ve yonetim de etkileniyordu...

Butun sucu yonetime yikmak yanlis...

Ayrica ft milli takim teklifini nazikce reddedilirdi, zaten bize gelmeden once milli takimdan bir kez daha kovulmustu ama o iki yuzlu davrandi, baskan da geregini yapti

Biraz uzak konuya ama ornegin sen bi kizla ciksan ama o senin mesajlarina cevap vermeyip, seni kaide almazsa ne yaparsin? Once konusmaya calisirsin bakarsin olmuyor tekmeyi vurursun

ne yazik ki burada bir cok kisi empati kurmayi beceremiyor

Trilyonlarca dolar harcayan kulüpte CL gruplardan bile çikamamis teknik direktöre world class demem. Mancini iyi hoca, ama TSL için uygun oldugunu zannetmiyorum.

Tamam, FT'yi istemiyorsan onu sezon öncesi kovmaliydin, veya Milli takim teknik direktör ve Galatasaray teknik direktörü olarak kabul etmeliydin. Zaten milli takim her hafta maç oynamiyor ya? FT suçsuz oldugunu söylemiyorum da Terimi kovduktan sonraki planlama faciaydi resmen.

Terimden sonraki planlama iyi olsaydi, TSL'e uygun ve Avrupada basari getirecek hoca bulsaydi ve kadroyu güçlendirmek için, son dakika panik hamleler yerine iyi, kaliteli oyuncular alabilseydi simdik Aysal hakkinda bir negatif yorum bile olmazdi.

kiz örnegi gelince; kiz beni senelerdir mutlu ettiyse onu ikna etmek için kendimi yorarim.

Trilyonlarca dolar harcayan kulüpte CL gruplardan bile çikamamis teknik direktöre world class demem. Mancini iyi hoca, ama TSL için uygun oldugunu zannetmiyorum.

Tamam, FT'yi istemiyorsan onu sezon öncesi kovmaliydin, veya Milli takim teknik direktör ve Galatasaray teknik direktörü olarak kabul etmeliydin. Zaten milli takim her hafta maç oynamiyor ya? FT suçsuz oldugunu söylemiyorum da Terimi kovduktan sonraki planlama faciaydi resmen.

Terimden sonraki planlama iyi olsaydi, TSL'e uygun ve Avrupada basari getirecek hoca bulsaydi ve kadroyu güçlendirmek için, son dakika panik hamleler yerine iyi, kaliteli oyuncular alabilseydi simdik Aysal hakkinda bir negatif yorum bile olmazdi.

kiz örnegi gelince; kiz beni senelerdir mutlu ettiyse onu ikna etmek için kendimi yorarim.

o konuda sana katiliyorum... aysal b plani olmadan terim'i kovdu... veya b plani gercekten mancini idi... onu bilemeyiz ama panik davrandigi asikar...

neden böyle davrandiginin sebeplerini de bilemeyiz tam olarak cünkü olaylarin perde arkasini bilmiyoruz...

ama su bir gercek ki, ft bizi satip gitmistir...

sen hangi yüzle gidip demirören ile calisabilirsin?

kimsenin karakterini falan tartisacak degilim, ama terim demirören ile calismakla benim gözümde komple itibarini kaybetmistir

şükrü emre birçok konuda haklı forumun böyle isimlere ihtiyacı var bence

sayın başkanım şuan kluüpte yolsuzluk almış başını gidiyor denmekte,kaybolan gsstore tırları felan varmış,1 milyar dolar harcandığı söyleniyor neler demek istersiniz bu konulara?

Ruzgari tamamen arkasina almis bir kulubu nasil batirirsin aklim almiyor.

Tebrikler gercekten.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt