P. Perke Guardiola
Kırmızı Üye
- 9 Eylül 2014
- 1.562
- 0
- 496
GS Crespoyu istiyormus. Son anda Mancini tercih edilmis. Crespo aciklamalar yapti. Milanada gidiyormus, Seedorfun ekibinde, oda son anda iptal olmus. Mancini tercih edilmis, cünkü Juve macina cikmayi kabul etmis. Crespo kendisiyle Terim gönderilince temasa gecildiğini söyledi. Söylediğim gibi Terime olan inancimi kaybettim. Pek inanamiyorum. SMSleri Aysal göndermemis zaten. Baskasinin gönderdiği konusuluyor.
SMSler Aysalin devam etmek istediğini gösteriyor zaten. Sorun TD degil. Prandelli doğru oyun planini bulamadi. Umarim bulur. Böyle devam ederse, zaten ayrilir.
Terim konusunda bende Aysali hatali buluyorum. Süreci daha iyi yönetmeliydi. En azindan kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsalar, gecen sene ligi kaybetmezdik. Mancinide kazanirdi.
SMSler Aysalin devam etmek istediğini gösteriyor zaten. Sorun TD degil. Prandelli doğru oyun planini bulamadi. Umarim bulur. Böyle devam ederse, zaten ayrilir.
Terim konusunda bende Aysali hatali buluyorum. Süreci daha iyi yönetmeliydi. En azindan kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsalar, gecen sene ligi kaybetmezdik. Mancinide kazanirdi.