Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS Crespoyu istiyormus. Son anda Mancini tercih edilmis. Crespo aciklamalar yapti. Milanada gidiyormus, Seedorfun ekibinde, oda son anda iptal olmus. Mancini tercih edilmis, cünkü Juve macina cikmayi kabul etmis. Crespo kendisiyle Terim gönderilince temasa gecildiğini söyledi. Söylediğim gibi Terime olan inancimi kaybettim. Pek inanamiyorum. SMSleri Aysal göndermemis zaten. Baskasinin gönderdiği konusuluyor.

SMSler Aysalin devam etmek istediğini gösteriyor zaten. Sorun TD degil. Prandelli doğru oyun planini bulamadi. Umarim bulur. Böyle devam ederse, zaten ayrilir.

Terim konusunda bende Aysali hatali buluyorum. Süreci daha iyi yönetmeliydi. En azindan kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsalar, gecen sene ligi kaybetmezdik. Mancinide kazanirdi.

Saki Ünal Aysal'ın bir yaptırımı oldu da.Beşiktaş, Fener, Sivas hariç herkes arkamızdaydı.Ne yabancı sınırı artırılabildi ne de federasyon gitti.Ünal Aysal geleceği göremediği için hatalar üstüne hatalar yaptı.

Federasyon seçimde destekliyeceğimiz bir aday ikna etmeliydi, ama o ne yaptı son gün federasyona destek verdiğini açıkladı dahası yabancı sınırıının altına imza attı.Şimdi bakıyorumda tüpçü gibi bir basiretsiz bizim başkanı parmağında oynatmış

O dönem galatasaray ve bursa zaten ata aksu'yu desteklemişti ama herif son gün seçime saatler kala adaylıktan çekilmişti. Bunun üzerine bursa yönetimi salondan çıkmış veya katılmamış tam hatırlamıyorum, bizim yönetimde oy kullanmamıştı. Artı yabancı sınırı olayını fatih hoca zaten açıklamıştı basın toplantısında. Olaylara tek taraflı ve yanlı, kulaktan dolma haberlere inanarak bakmak yerine biraz arıştırsanız veya o dönem takip etseydiniz zaten bunları yazmazdınız bro. Bir de şu var; bu tff başkanını her zaman siyasetin getirdiğini söyleyip, sonra aysal'a karşı muhalefet olmak için " yav oğda birshey yaphamdhıı vara vara vara" demek çok komik oluyor.

Crespoymuş crespo iismi geçtiyse o daha büyük skandal mesaj olayından :asd:

yakışmadı sana bu saçma hareket. mayısa kadar bekleseydin bari bunun adı düpedüz kaçmak. inanmıştık sana ama herkes kendini düşünüyor kimsenin umrunda değil Galatasaray

aysalın şimdi istifa edip mayısta aday olmasının mantığını birisi açıklar mı ?

valla bı sızın savunmanız rm den 6 yedırdı yeaaa bıde fenerlılerın 6 0 olayı baskada konuscak bıseyınız yok..2 galıbıyet 3 berabrlıkle bırakmıstır ustelık eskısehır bursa bjk deplasmanlarını da atlatmıstır..madrıd gecen sene kıme 4 5 6 atmamısta bıze atmayacak? ruhsuzca kasımpasadan 4 tane yerken burda mancınıyı savunabılıyordunuz bırakın bu işleri..
4-0 lık Kasımpaşa maçından çok daha önce bitmişti benim için Mancini... Söylediğin tanıma uymadığım için bırakmıyorum bu işleri :H Ayrıca FT'nin özellikle Türkiye şartlarındaki hocalığını tartışmıyorum zaten... Ama kalmak isteyen adam, gerçek anlamda "Aslolan Galatasaray'dır" diyen adam kalırdı. Kalmasa bile Galatasaray düşmanlarıyla işbirliği yapmazdı. İşte o zaman en azılı FT savunucusu olurdum burada... Ünal Aysal kovdu diyorsunuz da lig başlamış transfer dönemi bitmiş ve böyle bir durumda sevmese bile sene sonuna kadar sabretmeyi bilmez mi? Ünal Aysal bu kadar aptal bir adam mı? Böyle mi tanıdınız? FT egosuna yenik düşüp kendisini Galatasaray Başkan'ın dan üstün görmese en azından sene sonuna kadar devam edilirdi. Ondan sonra ne olacaksa olurdu.

4-0 lık Kasımpaşa maçından çok daha önce bitmişti benim için Mancini... Söylediğin tanıma uymadığım için bırakmıyorum bu işleri :H Ayrıca FT'nin özellikle Türkiye şartlarındaki hocalığını tartışmıyorum zaten... Ama kalmak isteyen adam, gerçek anlamda "Aslolan Galatasaray'dır" diyen adam kalırdı. Kalmasa bile Galatasaray düşmanlarıyla işbirliği yapmazdı. İşte o zaman en azılı FT savunucusu olurdum burada... Ünal Aysal kovdu diyorsunuz da lig başlamış transfer dönemi bitmiş ve böyle bir durumda sevmese bile sene sonuna kadar sabretmeyi bilmez mi? Ünal Aysal bu kadar aptal bir adam mı? Böyle mi tanıdınız? FT egosuna yenik düşüp kendisini Galatasaray Başkan'ın dan üstün görmese en azından sene sonuna kadar devam edilirdi. Ondan sonra ne olacaksa olurdu.

kendi istifa edişinden anlayabilirsin ?
sabretmeyi bilen adam mayısa kadar beklerdi.

Aysalla görüsen GSli divan üyesi, Aysalin hükümet nedeniyle aday olmadiğini,bu dönemde hükümetle önemli islerin olduğunu söyledi. Bu yüzden Mayista aday olmak isteyebilir.

kendi istifa edişinden anlayabilirsin ?
sabretmeyi bilen adam mayısa kadar beklerdi.
Tamam da renkdaş dört koldan saldırdılar adama medya yoluyla... Hepimiz gördük bunu. Kimse de bu adamı sahiplenmedi kendi taraftarı kendi divanı bile :red: Sen olsan durur musun? Bende aynı şeyi yapardım. Bir yere kadar sabreder sonra jilet gibi keserdim.

Adnan Polat efendi de keşke zamanında böylesine asil bir duruş veya davranış gösterebilseydi de Mart 2011'deki o kepazelikler yaşanmasaydı. Adam üzerime fazla gelmesinler gelemesinler diye kongreye kameraları televizyonları alarak tamamen medyaya açık bir kongre yapmak istedi ama kongre üyeleri yemedi. Sonra kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdiler :) Bence Ünal Aysal son derece asil bir davranışta bulundu. Kimse seni istemiyorsa veya bir şekilde Başkan olmandan hazetmiyorsa, bunu farkettiğin anda anında istifanı verirsin. Ben koltuğa yapışmadım mesajı da vermiş olursun. Camia isterse gönlünü alır geri döndürür istemezse döndürmez. İstemediler ve döndürmediler. Bu kulüp bunun bedelini çok ağır ödeyecek ama henüz kimse farkında değil...

Ha bu arada her zaman söylediğim gibi Ünal Aysal hatasız mı? Kesinlikle HAYIR! Hayroviç transferi, bu sene ki transfer süreci, prandelli seçimi, selçuk ve burak ile uzun süreli sözleşmeler vs.. gibi konularda eleştirmez miyim? Sonuna kadar eleştiriyorum. Lakin bu medya yolu ile yapılan karalama kampanyası veya siyasi baskılarla zorla bıraktırmak olmadı. Bu adama bu yapılmamalıydı.

Tamam da renkdaş dört koldan saldırdılar adama medya yoluyla... Hepimiz gördük bunu. Kimse de bu adamı sahiplenmedi kendi taraftarı kendi divanı bile :red: Sen olsan durur musun? Bende aynı şeyi yapardım. Bir yere kadar sabreder sonra jilet gibi keserdim.

Adnan Polat efendi de keşke zamanında böylesine asil bir duruş veya davranış gösterebilseydi de Mart 2011'deki o kepazelikler yaşanmasaydı. Adam üzerime fazla gelmesinler gelemesinler diye kongreye kameraları televizyonları alarak tamamen medyaya açık bir kongre yapmak istedi ama kongre üyeleri yemedi. Sonra kuyruğuna teneke bağlayıp gönderdiler :) Bence Ünal Aysal son derece asil bir davranışta bulundu. Kimse seni istemiyorsa veya bir şekilde Başkan olmandan hazetmiyorsa, bunu farkettiğin anda anında istifanı verirsin. Ben koltuğa yapışmadım mesajı da vermiş olursun. Camia isterse gönlünü alır geri döndürür istemezse döndürmez. İstemediler ve döndürmediler. Bu kulüp bunun bedelini çok ağır ödeyecek ama henüz kimse farkında değil...

Ha bu arada her zaman söylediğim gibi Ünal Aysal hatasız mı? Kesinlikle HAYIR! Hayroviç transferi, bu sene ki transfer süreci, prandelli seçimi, selçuk ve burak ile uzun süreli sözleşmeler vs.. gibi konularda eleştirmez miyim? Sonuna kadar eleştiriyorum. Lakin bu medya yolu ile yapılan karalama kampanyası veya siyasi baskılarla zorla bıraktırmak olmadı. Bu adama bu yapılmamalıydı.

saldırıyolar tabiki bune kesinlikle itirazım yok
istifa etmeside kendi kararıdır saygı duyarım ama mayısta yeniden aday olacam diyosa orda bazı soru işaretleri oluşuyo
her koldan saldırıyolar doğru ama birazda suç başkanda ; gezi olayları ve twitter'ın kapatılması konusunda yaptığı konuşmalar bu hale getirdi. sözkonusu kişilerin zihniyeti belli: "devlete her türlü lafı söyleyebilirsin ama hükümete söyleyemezsin."
bence Galatasarayın başkanı bu toplara girmemeli çünkü zararı kendi olmuyo işte klübe oluyo
yönetimde olmazsın istediğini söyle bende söylüyorum siyasilere.

saldırıyolar tabiki bune kesinlikle itirazım yok
istifa etmeside kendi kararıdır saygı duyarım ama mayısta yeniden aday olacam diyosa orda bazı soru işaretleri oluşuyo
her koldan saldırıyolar doğru ama birazda suç başkanda ; gezi olayları ve twitter'ın kapatılması konusunda yaptığı konuşmalar bu hale getirdi. sözkonusu kişilerin zihniyeti belli: "devlete her türlü lafı söyleyebilirsin ama hükümete söyleyemezsin."
bence Galatasarayın başkanı bu toplara girmemeli çünkü zararı kendi olmuyo işte klübe oluyo
yönetimde olmazsın istediğini söyle bende söylüyorum siyasilere.
Mayısta aday olacağım dediğini duymadım zannetmiyorum da ama böyle düşünüyorsa da demek ki daha güçlenerek dönmek istiyor da olabilir. Sonuçta kulübün sorunları mayıs ayında tamamen çözülecek diye birşey yok. Yine ateşten gömlek giyecek ve bunu bile bile aday olursa ki keşke olsa ben saygı duyarım. He camia şu an olduğu gibi yine istemiyor mu? O zaman seçmesinler bu kadar basit :)

Ben bu yaşananların sadece gezi olayları ve twitter yasaklaması ile alakalı yaptığı açıklamalardan olduğunu zannetmiyorum. Daha büyük bir balığın peşinde bazı güçler nedense böyle hissediyorum. Arazicilerin, betoncuların, rantçıların yani kısaca rüşvetçilerin Riva, Florya ve Galatasaray Adası başta olmak üzere bizim kulübün değerli gayrimenkullerine göz dikmiş olabilecekleri ihtimalinden şüpheleniyorum. Gidişat bana bunu hissettiriyor ama umarım yanılıyorumdur. Umarım bir şekilde Galatasaray'ı katakulliye getirip değerli gayrimenkullerini ucuza sattırmaya çalışmazlar! Bu noktada Ünal Aysal gibi bir adamın varlığı rahatsız etmişti bunları ve sonunda istediklerini aldılar. Umarım daha ileriye gidemezler...

Yaşananlardan çıkardığım hayat dersi :
Başarıyı paylaşmayı bilmeyenin payına başarısızlık düşer..
Kulağına küpe olsun gurumsal ex bashgan..!

bahaneye bak medya saldırıyormuş :D büyük başkan aradığı ortamı bulur yakında, torunlarıyla oynayan bir adama medyanın eleştiri yapacağını sanmam. olan galatasaraya oldu ama önemli değil, büyük biraderin egolarının yanında klübün önemi yok.

Mayısta geri dönmesin kulübü yarı yolda bırakıp

Destekliyordum ama yaptığı ayıp en azından ocağa kadar bekleyebilirdi şimdi kulüb kaosa girecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt