Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Döneminde kazanılan başarılara kimse bir şey demiyor. Açıkcası bu kimin başarısı kimse tam olarak da bir şey diyemez ama sıvayıp sonra da gitmesi hiç hoş olmadı. Gözümde Tüpçü'ye kaçan Terim'den farkı yok.

Skibbe'nin kovulduğu gün Fotomaç'ın bir manşeti vardı bilir misiniz sayın Ünal Aysal?

Rezilin ve leşin başlıklarına bu alıntıyı ekledim , ekşi sözlükte bir yazar yazmış...Özellikle Sinan Yılmaz'ın "Anderlecht maçında Leş kesik yedi ama yönetim müdahale edip ilk 11 de oynattı" dedikten sonra bana en mantıklı gelen açıklaması bu...

---------------------------------------------------------------------------------
bir sekilde 2 senelik sampiyonluk ve sampiyonlar ligi basarilari sonrasi yine ve yeniden dibe vurmayi basarmis camia.

bu surec icerisinde canimi en cok sikan durum selcuk ve burak in sozlesmelerinin iyilestirilmesi olmustu. onunla ilgili de soyle bir komplo teorisi ile karsinizdayim:

gectigimiz gunlerde ntvspor daki programda hasan sas galatasaray in futbolcu menajerlerine 10 milyon euro civari bir borcu oldugunu soyluyordu.

simdi hal boyleyken, diyorum ki acaba burak ve selcuk ile yuksek bedellerle sozlesme yenileyerek, menajer borclari vergisiz bir sekilde taksitlendirilip, odemelerin selcuk ve burak vasitasi ile elden yapilmasi mi saglandi?

bunun disinda baska bir sebep dusunemiyorum bu iki futbolcunun boyle sozlesmelere sahip olmasini. kaldi ki bu prandelli nin neden bu iki oyuncudan vazgecemedigini de bir sekilde aciklayan bir durum.

tam unal aysal tarzi bir mini cakallik gibi durmuyor mu?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla bu çakallık değil bildiğin düpedüz geri zekalılık...10 milyon euro için tüm takımı yakmak , valla Ünal Aysal yapar mı yapar ? Eminim durumun açıklaması budur , yoksa bu rezil iki adinin her maç oynamasının başka açıklaması yok...

Başkan verdiğin tüm emekler boşa gitti.
Her daim kaçan başkan olarak anılacak ismin, kendine yazık ettin.
Lanet olası siyaset ne hake soktu seni ve kulübü

Albayrak, "Sabri, takım kaptanımız. Hoca ile konuştuk, o da mutlu oldu. Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış" dedi.

Güzel kekledin bizi başkan,halbuki ihaleyi hocayı bırakmıştın karar teknik ekibin diyerek.

prandellinin tazminat maddesi yok demişti, trtde ayaküstü sayısız yalan söyledi.

ayakustu taraftara kac tane yalan soyledıgını verdıgı sozlerı tutmadıgını hepımız gorduk...yaptıgı herseyı alkıslayan her sacma seyını sak sak tutan tulunun paralı adamları da ortalıkta gezınmıyor artık takımın zırveye ulasmasında ikinci etken, dıbe batmasında asıl etken sensın...kımse senı hatırlamayacak merak etme.he bıde klupte olan 2 mılyon dolarını almamıs baskan saolsun.

489.jpg

Aysal bize yaptigi sey

İçine ettin takımın 2 sene düzelttin 1 senede daha beter hale getirip bıraktın.. Bu herifi başımıza sen bela ettin madem bırakacaktın geçen sene seçimde bıraksaydın iyice sömürüp öyle çekip gitti.. Tulun kankasıyla..

Boyok boskon ofsone boskon
getirdiğin adamda senin gibi olsaydı keşke kaçsaydı

Tarihimizde görmediğimizi rezilliği yaşıyoruz daha da kötüsü alışkanlıklarımızı kaybediyoruz averaj takımı olduk resmen, emeğin için teşekkürler ,zeki adamsın vesselam çok doğru dönemde kaçtın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt