Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Botokslu'' tarzı mesajları kullanmak hala yasak ve uygun değil.

Bunu bir moderatör olarak değil, Ünal Aysal'ı sevmeyen, icraatlerini beğenmeyen, duruşu falan da olmadığını düşünen bir taraftar olarak yazıyorum.

Terim'e nasıl lakap takmak yasaksa Fener'li ergenlerin dalga geçmek için kullandığı bu tarz ifadeler de öyle olmalı.

Saygılar,

''Botokslu'' tarzı mesajları kullanmak hala yasak ve uygun değil.

Bunu bir moderatör olarak değil, Ünal Aysal'ı sevmeyen, icraatlerini beğenmeyen, duruşu falan da olmadığını düşünen bir taraftar olarak yazıyorum.

Terim'e nasıl lakap takmak yasaksa Fener'li ergenlerin dalga geçmek için kullandığı bu tarz ifadeler de öyle olmalı.

Saygılar,

Düzelttim.
Merak ediyorum hala bu adamı savunan var mı ?

Savunan vardır, insan doğasında var taraf tutmak yapacak bir şey yok.

Benim için tek kıstas başarı, ve sürdürülebilir başaır sağlamışmıdır.

2 sene doğru kararlar ile başarı gelmişti ama sonra yanlış kararlar ile sürdürebilir olmasını engelledi bu adam.

O yüzden tartışmaya da gerek yok nazarımda.

Aysal'ın desteklediği Duygun'a içten bir şekilde destek verdim bende.
Utanıyorum halimden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir 2 sene de bu adamı tartışırız.

Geleceği tartışalım, geçmişe takılıp kalırsak Trabzonspor'dan farkımız kalmaz.

Terim-Aysal hattına sıkıştı taraftarlığımız.

Thy sponsor ayrıntılarıda belli olmuş 2.1m euro :D
sponsor buldum diye getirmiş onuda
gitmeden açıklamadı şimdi açıklanıyor

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile Türk HavaYolları AO arasında 2014 - 2015 sezonu UEFA Avrupa Kupaları maçlarında forma sponsorluğunu, charter uçuşlarda 2.100.000 avro + KDV üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır

Yalancı Aysal.Yasin'in bonservisini bile karşılamıyor bu para.

Hicbir icraati yok.2 Sene sampiyonluklarin basarisi Fatih Terimdir.FT gittiginden beri bizi kandirip kulubu batirdi.

2014 ilk 9 ay gelir >>>>310 milyon tl

2014 ilk 9 ay gider >>>>410 milyon tl

Bu ne yahu bu ne bu ne ? Uefa seni uyarmış niye önlem almıyorsun ?

Bu çıkarılan 75 kişi sonucu senelik tasarruf 10 milyon lira olacak umarım devam eder bu...

İyi ki istifa etmiş yoksa hiç gündemde dahi değildi bu tasarruf konusu...

Terim Canaydin doneminde sampiyon yapabildi mi takimi ki tek kisiye bagliyorsunuz o iki sampiyonlugu. Futbol saha icinde ve disinda ekip isi. Basariyi veya basarisizligi tek kisiye baglamak sacma. Aysal da Terim de kerameti kendilerinde sandiklari icin zaten o iki sampiyonluktan sonra dususe gectik.

Keşke Skibbe'yi TD olarak göreve getirseydi beraber
489.jpg
bırakırlardı.

Ft ve Apo gibilerini kulubumuzden tepiklemesi bile efsanelik mertebesine ulaşması için yeterlidir. Ama kiro taraftarlar bunu anlamaz.

ulan adam klübü batırıp kaçtı lan,ne salak taraftarsınız ya.

Son düzenleme:
Bizim insanımız neye inanmak isterse ona inanır. Bazı duvarları yıkmak gerçekten zor. Ünal Aysal ilk 2 yılında başarılı oldu. Bunu yönetime ve taraftarca, en azından forum üyelerince artık sevilmeyen Fatih Terim' e borçlu. İster kabul edin ister etmeyin ama gerçek budur. Kimseyi savunmuyorum ben. Benim için önemli olan bu takım için ne yapıldığıdır. Son 2 senesinde ise tek adam olarak kendini gördü ve bilerek çok hata yaptı. Halbuki ilk geldiği dönemki gibi vizyonunu devam ettirseydi bu klübü ortada bırakıp gidecek duruma düşmezdi. Şimdi kaybeden hem kendi hem klüp oldu.

Yazık günah değil mi? Bu klübü egolarınızdan aşağı görmeye, kişisel ihtiraslarınıza kurban etmeye.

GT-I9300 Tapatalk

Taraftar hakikaten enteresan bizim...

-1 sayfa öncesinde mali durumlar ile takımın durumu yüzünden başkana söylenmeyen kalmamış...
-1 sayfa sonrasında Milli Takım yenilgisi ve Fatih Terim'in başarısızlığı dolayısıyla göklere çıkartılmış...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt