Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben argümanlarimi yazdim Alper.

Aysal vizyonlu oldugunu düsünüyorsan neden öyle düsündügünü söyle.

Hatta ''vizyon'' kelimesi ne oldugunu bile biliyormusun?
Senin ki argumanmi.

Guldurme beni. Onlar arguman degil. Yine cimbiz la sectigin transfer olaylari Île kisitli bir bakis acisi ortaya koydun.

Her zaman yaptigi sey.

Bu konuyu seninle tartismaya gerek duymuyorum

Hollanda da yasaman ve boyle kisitli bir bakis aciya sahip olman da utanc verici btw

No offense ;)

Ünal Aysalın başarılı olup olamadığı cok tartışmalı bir konu benim şahsi düşüncem başarılıda oldu başarısızda oldu ama şuda bi gerçekki çok oyunlar döndürdüler (siyasi vs. ) o adamı başarısız etmek için. Acaba diyorum güvendiği insanlar onu satmış olabilirler mi ? Veya çok mu egoluydu karar veremedim

VİZYON NEDİR? - KİGEM

''Vizyonun birçok tanımı var ancak biz onu basitçe “Gelecek Resmi” olarak tanımlıyoruz. Vizyon sahibi olmayı ise gelecekle ilgili net bir resme sahip olma anlamında kullanıyoruz.''

sözlesmesini uzatilan Selçuk Inan Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
sözlesmesini uzatilan Burak Yilmaz Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Tarik Çamdal Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Goran Pandev Galatasaray''ín gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Blerim Xhemaili Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
Pran deli ve Mancini Galatasaray'in resmine uydular mi?
vs. vs.

Ünal Aysal vizyonluysa Baris Özbek Iñiesta'nin veliahti olmali.

Şükrü bazen ağır saçmalıyorsun.Şu forumda veya taraftar arasında hiçbir allahı kulunun Pandev-Cemali transferini eleştirmeye hakkı yok.
Muslera
Chedjou
Melo
Sneijder
Bruma+Telles
Elinde zaten oynamaya hazır 6 oyuncun var,7. ve 8. oyuncu nasıl olacağını sanıyordun?Bana kalsa ben 8. kontenjanı bile doldurmam.
Eleştirecekseniz Hajrovic-Ontivero-Salih-Tarık için eleştirirsin de gidip Cemali-Pandev-Manncini dersen olay başka yönlere kayar.
Yahu benim bile sezon başında futbolla hiç ilgilenesim yoktu.İlk Bursa maçında açıp izlemeye bile gitmedim.Sebebi de sadece ve sadece 5+3 kuralı yüzündendi.
Kardeşim öyle ya da böyle bu adamın ayağının kaydırıldığını kabul edeceksiniz.Yaptığı hatalarla süreci hızlandırdı sadece.
Yahu azıcık aklı olan adam sırf vergi konusunda olayı anlar.Herkesin geçtiği kırmızı ışıkta bir tek ceza neden bize verildi diye sormuyor musunuz kendinize?

Buyuk Başkan mayista gelecek ve 4. Yıldızı beraber kutlucaz.

Hollanda da yasaman ve boyle kisitli bir bakis aciya sahip olman da utanc verici btw No offense ;)
Konuda 0 argüman yazan Ünal Aysal fanboyu baska insanlara kisitli bakis acisi oldugunu söylemesi. :D Gözlerini aç kardesim, adam kaçip gitti. Bildi aldigi son 2 dandik Italyan hocalardan hayir gelmeyecegini, TFF beni vuruyor diye kaçti gitti. Bu adam sizin babaniz mi anlayamadim, çünkü gerçekler ortada. Ilk 2 sezonuna birsey demiyorum, o zaman kötü degildi, ama Terim'i kovduktan beri yaptigi neredeyse her hareket yanlisti. Bir baska konuda dedigim gibi: sonunda Demirörenden farki yok.

Konuda 0 argüman yazan Ünal Aysal fanboyu baska insanlara kisitli bakis acisi oldugunu söylemesi. :D Gözlerini aç kardesim, adam kaçip gitti. Bildi aldigi son 2 dandik Italyan hocalardan hayir gelmeyecegini, TFF beni vuruyor diye kaçti gitti. Bu adam sizin babaniz mi anlayamadim, çünkü gerçekler ortada. Ilk 2 sezonuna birsey demiyorum, o zaman kötü degildi, ama Terim'i kovduktan beri yaptigi neredeyse her hareket yanlisti. Bir baska konuda dedigim gibi: sonunda Demirörenden farki yok.

Tabi tabi, bu konuyu simdi sana anlatmaya kalksam (tekrar) en az 2 sayfa doldurmam lazim olacak. Yine anlamayacaksin oncekinde oldugu gibi ;)
Simdi tape i geri sardirmayacam ama sunu soylim, Unal Aysal a herkes dusman oldugu icin, TFF ve Devlet, adam bikti ve kacti evet. Cunku onune hep engeller koyuldu. Simdi Devlet ve TFF den hic olumsuz bir haber ile karsi karsiya geliyormuyuz Sukru cum. Hayir, neden acaba hic dusundunmu bunu?
Bence iyi bir dusun bunu.

Olaya sadece transfer, teknik direktor, oyuncular, sozlesmeler mis, olarak bakma derim..

Son düzenleme:
Şükrü bazen ağır saçmalıyorsun.Şu forumda veya taraftar arasında hiçbir allahı kulunun Pandev-Cemali transferini eleştirmeye hakkı yok.
Muslera
Chedjou
Melo
Sneijder
Bruma+Telles
Elinde zaten oynamaya hazır 6 oyuncun var,7. ve 8. oyuncu nasıl olacağını sanıyordun?Bana kalsa ben 8. kontenjanı bile doldurmam.
Eleştirecekseniz Hajrovic-Ontivero-Salih-Tarık için eleştirirsin de gidip Cemali-Pandev-Manncini dersen olay başka yönlere kayar.
Yahu benim bile sezon başında futbolla hiç ilgilenesim yoktu.İlk Bursa maçında açıp izlemeye bile gitmedim.Sebebi de sadece ve sadece 5+3 kuralı yüzündendi.
Kardeşim öyle ya da böyle bu adamın ayağının kaydırıldığını kabul edeceksiniz.Yaptığı hatalarla süreci hızlandırdı sadece.
Yahu azıcık aklı olan adam sırf vergi konusunda olayı anlar.Herkesin geçtiği kırmızı ışıkta bir tek ceza neden bize verildi diye sormuyor musunuz kendinize?
Sukru iyi birisidir ama onun sacmaliklarina alistik artik sende alis renkdas :D

Son düzenleme:
@Alper Altun

O isimleri bilerek söyledim çünkü hepsi Terim’i kovduktan sonra alinan/yapilan seylerdi. Dedigim gibi, ilk 2 sezona lafim yok. Iyiydi, hostu,ona basari getiren insanlara ‘’eleman’’ diyerek saygisizlik yapmadi. Ama FT’i kovduktan sonra neredeyse HERSEYIN içine ettigini, ondan sonra kaçtigini da anlamangerekiyor. Kaçmadan önceki durumumuzu bi degerlendirelim; sadece 3-4 hazirlik maç yapmisiz, dogru dürüst hoca bulamadik, Tarik denilen kazik herifi, Pandev ve Xhemaili gibileri transfer ettik son gününde.
Ünal Aysal hemTFF’e yabanci kural hakkinda salliyordu sürekli (sanki kural sadece G.Sarayiçin geçerli), ama ayni zamanda Goran Pandev ve Xhemaili gibi bitik isimleri transfer etti.
Insanlar bana yüklenmesin diye kaçip gitti. Öylece o aldigimiz 4li yenilgilerin bas sorumlu olmamak için, insanlar o 4-0 yenildigimiz maçlarda kurulan takimin bassorumlusu Aysal ve onunla gelen yönetimin oldugunu fark etmesin diye öyle hareket etti.

Simdi Devlet ve TFF den hic olumsuz bir haber ile karsi karsiya geliyormuyuz Sukru cum. Hayir, neden acaba hic dusundunmu bunu?

Hayir. Ama CAS’dangelen Drogba ve Prandelli davalari da Fatih Terim sayesinde oldu her halde. Dahavergi fiyaskosu hakkinda konusmadim bile, veya FFP dolayi Avrupaya gitmeme sansi. Veya Arroyo ve basketbol takimizdaki asiri maddi sIkIntIsI. Bunlar hepsiTFF-Devlet-Yildirim Demirören-Aziz Yildirim- Ahmet Davutoglu, Ünal Aysal’inadini lekelemek için operasyon degil mi ? :red : Zaten bunlarolmasaydi simdi 3 CL ve 2 sampiyonluk kazanmis olurduk.

Neden maddi durumumuz böyle oldugunu açiklarmisin Alpercim yoksa o da mi TFFin suçu? :D

Son düzenleme:
@Alper Altun

O isimleri bilerek söyledim çünkü hepsi Terim’i kovduktan sonra alinan/yapilan seylerdi. Dedigim gibi, ilk 2 sezona lafim yok. Iyiydi, hostu,ona basari getiren insanlara ‘’eleman’’ diyerek saygisizlik yapmadi. Ama FT’i kovduktan sonra neredeyse HERSEYIN içine ettigini, ondan sonra kaçtigini da anlamangerekiyor. Kaçmadan önceki durumumuzu bi degerlendirelim; sadece 3-4 hazirlik maç yapmisiz, dogru dürüst hoca bulamadik, Tarik denilen kazik herifi, Pandev ve Xhemaili gibileri transfer ettik son gününde.
Ünal Aysal hemTFF’e yabanci kural hakkinda salliyordu sürekli (sanki kural sadece G.Sarayiçin geçerli), ama ayni zamanda Goran Pandev ve Xhemaili gibi bitik isimleri transfer etti.
Insanlar bana yüklenmesin diye kaçip gitti. Öylece o aldigimiz 4li yenilgilerin bas sorumlu olmamak için, insanlar o 4-0 yenildigimiz maçlarda kurulan takimin bassorumlusu Aysal ve onunla gelen yönetimin oldugunu fark etmesin diye öyle hareket etti.

Hayir. Ama CAS’dangelen Drogba ve Prandelli davalari da Fatih Terim sayesinde oldu her halde. Dahavergi fiyaskosu hakkinda konusmadim bile, veya FFP dolayi Avrupaya gitmeme sansi. Veya Arroyo ve basketbol takimizdaki asiri maddi sIkIntIsI. Bunlar hepsiTFF-Devlet-Yildirim Demirören-Aziz Yildirim- Ahmet Davutoglu, Ünal Aysal’inadini lekelemek için operasyon degil mi ? :red : Zaten bunlarolmasaydi simdi 3 CL ve 2 sampiyonluk kazanmis olurduk.

Neden maddi durumumuz böyle oldugunu açiklarmisin Alpercim yoksa o da mi TFFin suçu? :D

Maddi durumumuz nasil mis Sukru cum? Iyi mi kotu mu? Daha dogrusu, Unal Aysal geldikten ve gittikten sonra ayni mi, daha da kotu mu, daha da iyi mi? Ona gore senin bilgini test edecem..

Drogba davasi nin detayini biliyormusun? (Hic bir sey yok aslinda bizi zor duruma sokacak)

Bi Prandelli var, ve o buyuk hata idi napalim. Oncesinden bilemezdik herhalde boyle olacagini..

Hic olaylarin detayini bilmeden yorum yapmakta ayri bir zeka gerektiyor herhalde. Sizinle degerli zamanimi harcayacak degilim, biraz bilgili olun ve oyle tartisin.. 100 kere ayni seyleri tekrar edip yoruldum vallah yazmaktan. Burada bazi elestireler yapmak gayet dogru ve normaldir. Ama bazi olaylarin ozu nedir hic bilmeden camur atmak ta neyin nesi.
Gelip gazeteleri, sporx i falan okuyup burada bilgi sahibiyim diye yirtinan Sukru kardesim gibiler cok malesef..

:H

Son düzenleme:
Aysal, Terim'i kovana kadar yaptığı transferler,uygulamalar gayet başarılıydı. Terim'i kovduktan sonra yaptığı her transfer,yaptığı her uygulama,yönetime aldığı adamlar falan hepsi yanlıştır.

Forumca bunu kabul ediyoruz sanırım.
İnsanlar Terim'i sevmiyor olabilir saygı duyarım ama ''en büyük başarısı Terim'i kovmaktı'' diyen taraftar topluluğu anca Aysal'ın terimsiz yaptığı başarısızlığı örtmek için söylüyor.

Aysal ile Terim 2 sene önce beraber ayrılsalardı. Aysal efsane olabilirdi doğru ama son 2 senede yaptıklarını göz önüne alırsak bunu söylemek mümkün değil. Her şeyi geçtim transfer konusunda şanssızlıktır tutmaz,yönetime aldığı adamlar bilemez ama geçen dönem lig başladıktan sonra Terim'i kovmak bu sene lig başladıktan sonra istifa etmek kulübü kaosa sürüklemiştir. Bunların hiçbir şekilde izahı olamaz.
Galatasaray kulübü böyle yöneticiler tarafından bu kadar amatör yönetilmemeliydi en önemlisi de bu adam sadece şu 2 kararı yüzünden kulüpten men edilmeliydi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece şunu yazacağım ;

Aziz Aysal zamanında en ufak bir fırsatta bile Aysal ve Galatasaray'a laf yetiştirmenin derdindeydi. Hiç boş geçmiyordu neredeyse... Adeta ağzından salyalar akarak zırvalıyordu.
Ayrıca tabiki cevabı Aysal'dan geliyordu. Gelen cevaplar karşısında Aziz iyice kudurup saçmalıyordu. Çünki Aysal lafı gediğine koyuyordu.
Verecek cevabı olmayan Aziz ise saçmalamakta tavan yapıyordu. Komik durumlara düşüyordu.

Ama Duygun Yarsuvat geldiğinden bu yana değil Yarsuvat'a Galatasaray'a bile ağzından doğru dürüst laf çıkmadı.

Bırakın laf yetiştirmeyi, çekiştirmeyi, laf çakmayı az daha beklersek Aziz'den " Galatasaray bizim dostumuz" açıklamaları bile yakındır.

Peki Aziz ile Galatasaray dost olabilir mi. Aziz bunu söylese bile buna inanılır mı.

Daha açık konuşalım ; Aziz Galatasaray ile mi dost yoksa kendisine destek verenlerle mi...

Sadece bunu göze alalım öyle değerlendirelim olayları...

Yoksa şunu ben de kabul ediyorum; Aysal'ın hataları olmuştur. Belkide büyük hataları da olmuştur.
Ama Aysal sadece Aziz'e değil siyasi otorite ve futbol otoritelerine Galatasaray'ı ezdirmemiştir.

Ben de eleştirdim. Ben de hatalı buldum Aysal'ı bazı konularda... Ama asla şikecilerle işbirliğine gireceğini düşündürmedi bana.

Ayrıca son olarak Aysal için " Galatasaray'ı ele geçirmeyi istiyordu ve tek adam olmayı hedeflemişti" diyenler oluyor.
Arkadaşlar düne kadar burada " Galatasaray satılsın mı " tartışması yaşanmadı mı...
Bir çoğunuz " Satılsın daha iyi olur " demedi mi? Belki Fenerli bir zengin alacaktı Galatasaray'ı ne malum...
Ne idüğü belirsiz birine satılıp nelerle karşılaşacağımızı bilmeden satılsın diyenler şimdi "Aysal tek başına Galatasaray'a sahip olmak istiyordu" diye Aysal'ı eleştiriyor.

İlginç...

Bu daha bugün ki haber ; Ne demek istediğimi anlatması açısından paylaşmak istedim

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın sarı-kırmızılı taraftarları Saracoğlu Stadı'na götürme hevesi İl Güvenlik Kurulu toplantısında sona ererken, işin gerçeği de ortaya çıkmaya başladı.
Başkan Aziz Yıldırım'ın, Yarsuvat'ın önerisine sıcak baktığı ama Yarsuvat'a, "gelecek sezon" cevabı vermesinin ardında sezon başında yapılan planlamanın yattığı bildirildi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Aziz Yıldırım'ın onay vermesine rağmen dönemin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kabul etmemesi üzerine bu planlamanın yapıldığı ortaya çıktı.
Yıldırım'ın da Yarsuvat'a bu yüzden olumsuz cevap verdiği ve bu konuda da Aysal'ı suçladığı öğrenildi.

"UMARIM İYİLEŞİRSİNİZ DE KADIKÖY'DE SİZİ AĞIRLARIZ"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ı hasta yatağında pek çok isim ziyaret ederken, özellikle telefonlar adeta barış habercisi gibiydi. Yarsuvat'ı arayanların başında kendisini başkan olması konusunda ısrarcı olan İnan Kıraç geldi.
Son dönemde Aysal'a verdiği destek yüzünden Yarsuvat ile arası açılan Kıraç, Yarsuvat'a "geçmiş olsun" dedi. Yarsuvat'ı arayan ikinci isim de Ünal Aysal oldu.
Birkaç hafta önce "adam" polemiği yüzünden Yarsuvat ile arası açılan Aysal da başkana geçmiş olsun mesajı gönderdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra asıl bomba ise Aziz Yıldırım'ın Yarsuvat'ı telefonla araması oldu.
Yıldırım'ın, Yarsuvat'ı aradığı konuşmada, "Başkan umarım bir an önce iyileşirsiniz de sizi Kadıköy'de konuk ederiz.
Tanışmış da oluruz" şeklinde mesajı verdi. Yarsuvat'ın da Yıldırım'a teşekkür ettiği, görüşmeyi umduğunu ve Kadıköy'de olmak istediğini söylediği bildirildi.

Sadece şunu yazacağım ;

Aziz Aysal zamanında en ufak bir fırsatta bile Aysal ve Galatasaray'a laf yetiştirmenin derdindeydi. Hiç boş geçmiyordu neredeyse... Adeta ağzından salyalar akarak zırvalıyordu.
Ayrıca tabiki cevabı Aysal'dan geliyordu. Gelen cevaplar karşısında Aziz iyice kudurup saçmalıyordu. Çünki Aysal lafı gediğine koyuyordu.
Verecek cevabı olmayan Aziz ise saçmalamakta tavan yapıyordu. Komik durumlara düşüyordu.

Ama Duygun Yarsuvat geldiğinden bu yana değil Yarsuvat'a Galatasaray'a bile ağzından doğru dürüst laf çıkmadı.

Bırakın laf yetiştirmeyi, çekiştirmeyi, laf çakmayı az daha beklersek Aziz'den " Galatasaray bizim dostumuz" açıklamaları bile yakındır.

Peki Aziz ile Galatasaray dost olabilir mi. Aziz bunu söylese bile buna inanılır mı.

Daha açık konuşalım ; Aziz Galatasaray ile mi dost yoksa kendisine destek verenlerle mi...

Sadece bunu göze alalım öyle değerlendirelim olayları...

Yoksa şunu ben de kabul ediyorum; Aysal'ın hataları olmuştur. Belkide büyük hataları da olmuştur.
Ama Aysal sadece Aziz'e değil siyasi otorite ve futbol otoritelerine Galatasaray'ı ezdirmemiştir.

Ben de eleştirdim. Ben de hatalı buldum Aysal'ı bazı konularda... Ama asla şikecilerle işbirliğine gireceğini düşündürmedi bana.

Ayrıca son olarak Aysal için " Galatasaray'ı ele geçirmeyi istiyordu ve tek adam olmayı hedeflemişti" diyenler oluyor.
Arkadaşlar düne kadar burada " Galatasaray satılsın mı " tartışması yaşanmadı mı...
Bir çoğunuz " Satılsın daha iyi olur " demedi mi? Belki Fenerli bir zengin alacaktı Galatasaray'ı ne malum...
Ne idüğü belirsiz birine satılıp nelerle karşılaşacağımızı bilmeden satılsın diyenler şimdi "Aysal tek başına Galatasaray'a sahip olmak istiyordu" diye Aysal'ı eleştiriyor.

İlginç...
Bu daha bugün ki haber ; Ne demek istediğimi anlatması açısından paylaşmak istedim

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın sarı-kırmızılı taraftarları Saracoğlu Stadı'na götürme hevesi İl Güvenlik Kurulu toplantısında sona ererken, işin gerçeği de ortaya çıkmaya başladı.
Başkan Aziz Yıldırım'ın, Yarsuvat'ın önerisine sıcak baktığı ama Yarsuvat'a, "gelecek sezon" cevabı vermesinin ardında sezon başında yapılan planlamanın yattığı bildirildi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Aziz Yıldırım'ın onay vermesine rağmen dönemin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kabul etmemesi üzerine bu planlamanın yapıldığı ortaya çıktı.
Yıldırım'ın da Yarsuvat'a bu yüzden olumsuz cevap verdiği ve bu konuda da Aysal'ı suçladığı öğrenildi.

"UMARIM İYİLEŞİRSİNİZ DE KADIKÖY'DE SİZİ AĞIRLARIZ"

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ı hasta yatağında pek çok isim ziyaret ederken, özellikle telefonlar adeta barış habercisi gibiydi. Yarsuvat'ı arayanların başında kendisini başkan olması konusunda ısrarcı olan İnan Kıraç geldi.
Son dönemde Aysal'a verdiği destek yüzünden Yarsuvat ile arası açılan Kıraç, Yarsuvat'a "geçmiş olsun" dedi. Yarsuvat'ı arayan ikinci isim de Ünal Aysal oldu.
Birkaç hafta önce "adam" polemiği yüzünden Yarsuvat ile arası açılan Aysal da başkana geçmiş olsun mesajı gönderdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra asıl bomba ise Aziz Yıldırım'ın Yarsuvat'ı telefonla araması oldu.
Yıldırım'ın, Yarsuvat'ı aradığı konuşmada, "Başkan umarım bir an önce iyileşirsiniz de sizi Kadıköy'de konuk ederiz.
Tanışmış da oluruz" şeklinde mesajı verdi. Yarsuvat'ın da Yıldırım'a teşekkür ettiği, görüşmeyi umduğunu ve Kadıköy'de olmak istediğini söylediği bildirildi.
İşte biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz ağabey ama Aysal bu forumda bazıları için sabit fikir haline gelmiş artık onlara ne anlatsan boş :) Duvara konuşsan daha iyi anlar :red: Zannediyorlar ki biz Aysal'a sütten çıkmış ak kaşık diyoruz hatasız diyoruz eleştirmiyoruz :red: Fikri olmayanın bile zikri oluyor bu forumda artık...

İnanamıyorum ya.vallahi bilerek yapılıyor bu dostluuk havası.Yahu adamlar gergin olmazsa bizi çok rahat yenerler.nedense bu dostluk havaları hep saraçoğluna maça giderken oluyor.şu tuzağa düşmek sadece beyinsizlik.

Aysal, Terim'i kovana kadar yaptığı transferler,uygulamalar gayet başarılıydı. Terim'i kovduktan sonra yaptığı her transfer,yaptığı her uygulama,yönetime aldığı şerefsiz adamlar falan hepsi yanlıştır.

Forumca bunu kabul ediyoruz sanırım.
İnsanlar Terim'i sevmiyor olabilir saygı duyarım ama ''en büyük başarısı Terim'i kovmaktı'' diyen taraftar topluluğu anca Aysal'ın terimsiz yaptığı başarısızlığı örtmek için söylüyor.

Aysal ile Terim 2 sene önce beraber ayrılsalardı. Aysal efsane olabilirdi doğru ama son 2 senede yaptıklarını göz önüne alırsak bunu söylemek mümkün değil. Her şeyi geçtim transfer konusunda şanssızlıktır tutmaz,yönetime aldığı adamlar şerefsizdir bilemez ama geçen dönem lig başladıktan sonra Terim'i kovmak bu sene lig başladıktan sonra istifa etmek kulübü kaosa sürüklemiştir. Bunların hiçbir şekilde izahı olamaz.
Galatasaray kulübü böyle şarlatanlar tarafından bu kadar amatör yönetilmemeliydi en önemlisi de bu adam sadece şu 2 kararı yüzünden kulüpten men edilmeliydi.

Anlamiyorlar iste.

Burada gerçekleri göstermek için dil döküyoruz, bunlar Ünal Aysal yallama derdindeler. Kulübün maddi durumu, yapilan rezil verici transferler, seçilen saçmasapan teknik direktörler ve eski hocaya yaptigi saygisizliktan sonra hala tapiyorlar bunu.

En çok ona ihtiyaç duydugumuzda kaçip gitmesine ragmen, ama Sneijder ve Drogba'yi transfer etti(rdi) yav! veya Polat daha kötü baskandi yav! diyerek onun yaptigi hatalarina bahane ariyorlar.

Forumda FT'i en ufak savunmada Terimci ilan ediyorlar, ama bu herifi istedikleri kadar savunuyorlar. Fatih Terim'e saygi duyan birisi olarak Fatih Terim'in bir yere kadar suçlu oldugunu, hatalar yaptigini itiraf ediyoruz. O da yok bunlarda. Ünal Aysal'in yaptigi her kötü hareket ya TFF'in suçu, ya'da Terim'in suçu oluyor.

Ünal Aysal bir çocugu dövse yine TFF veya Aziz sayesinde öyle yapmak zorundaydi diye savunurlar artik.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt