Sizin gibilere konusmak duvara konusmak gibi birsey, zit kafalisiniz kardes napalim. Burada Unal Aysal hatasiz diyen mi var ? Burada egri oturup dogru konusmanin zamani gelmistir. Unal Aysal ve Terim isbirligi gayet basarili yurumustur, TFF nin engellerine ragmen ellerinden geleni yapip da gayet basarili olmuslardir. Herkese lafimiz da hazirdi. Unal Aysal gibi buyuk bir baskan sayemizde hic ezik duruma dusmedik. Lafi gelisine guzel cakardi ozellikle Aziz yildirim a karsi. Devlet ten de adam gibi muamele gormek istedik. Haksizligi ortadan kaldirin diye mucadele ettiler. Buna ragmen siyasi olaylar ile karsi karsiya kaldik, senin o bilmedigin olaylari anlatim yoksa yalanlarla buyuyup gideceksin cahil kardesim. Herkesin vergi durumu ayni oldugu bir durumda niye sadece Galatasaray a sert mudaheler oldu? Fenerbahce ve Besiktas herseyi yerine getiriyor mu zannetdin? Tabiki oyle dusunuyorsun cunku sadece Hurriyet Fanatik okursan okadar bilirsin ancak. Simdi de Yarsuvat gibi eyyamci baskan geldi ve herkesi yaladiklari icin tabiki karsi taraftan ses gelmiyor. Cunku malesef Turkiye de isler boyle yuruyor. Drogba davasinda Unal Aysal ne yapmis anlatabiliyormusun? O dava neyin davasi mesela? MEsela Drogba kendisi sozlesmesini fesh edip kendi Galatasaray a gelmis olabilirmi? Bunu yediremeyen Shangai midir nedir bu yuzden dava acmis olabilirmi? Bu olayda Galatasaray in kusurlu olacagini mi dusunuyorsun, sirf Unal Aysal dan kor gibi nefret ettigin icin? Prandelli gelirken forumun 80% e sevinmemis miydi? Tabiki ''achteraf praten is makkelijk voor mensen als jij'' . Simdi olaya bakinca bazi kararlari kotu ve yanlis oldugu asikar. Bu durumda niye Aysal a kiziyorsun, kacti diyoruz mesela. Niye kacti? Galatasaray i sevmedigi icin mi ? Finansal acidan da kulup batmis vaziyette degil. Bu yalan haberleri yetistirenlere guzel prim veriyoruz. Cunku biz 20 yildir batiyoruz zaten, sozde

Sen de ayni Abdurrahim pasa gibi konusuyorsun zaman zaman, soyle: Paramiz yok transfere, hele yabanci oyuncu alamayiz, FFP icin cok dikkatli olmaliyiz. EEE, sonra da git gizliden Serdar Aziz kazmasina 4 milyon euro teklif et. Ama hani para yoktu kulup batmak uzereydi? Bu kulublerin hali hep boyleydi, hic bir zaman iyi olmamistir. Ozellikle stad gelirleri ve sponsor paralari + sportif basari kulubu ayakta tutuyordu, diger kulublerin mali durumu bizden daha beter. Ama bunlari bilmemen de dogal. Tabiki medya bunu fazla dillendirmedigi icin herkes kolayca es geciyor. Ben kendime gelince, Unal Aysal in sportif acidan iyi ve kotu kararlar aldigini biliyorum. Malesef son donemde biraz fazla bocalamaya basladi. Asiri guven mi diyelim, caresizlikten mi bilemiyorum.. Ama bu onun anlattigi dusunceleri, kulube getirmek istedigi hedefleri/basarilar/vizyonu golgelemez. Bunu yazdiklarimi anlayacagini beklemiyorum zaten. Cunku siz spor tabele taraftarisiniz o yuzden asiklar gibi diger guzel kizlari gormezsiniz. Sen negatif propagandana devam et, bende arada sirada sana karsi gelirim merak etme..