Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bos lafla satilmadigi kesin.Tarik,Hayrovic,Veysel,Ontivero gibi 3.lig topcularina 20 m euro verdirip bizi bu sikintilara sokan adamin herseyinden suphe etmek lazim.Hee evet ortada basari var.Ama cok buyuk ekonomik kulfette var.Ayrica cokta sansli kendisi.Fb sike doneminde guzel afallamisti ona ragmen son anda sampiyon olduk.2 sampiyonlukta rezalet otesi bir futbol ve rakibin olmamasindan kaynakli

Bu forumda bayan nickiyle 2-3 fenerli var. Hemen ne oldugu belli oluyor bu şahislarin. Fener afallamişta biz öyle şampiyon olmuşuz. Fener ligde hiç bir ceza almadi. ŞL'İNDE 2 defa gruptan çiip 1 inde çeyrek finali Bu takim oynadi. Fener tek kulvarda yarişiyordu.

1. şampiyonlugumuz nasil rezil futbolmuş onu söyle bize. En iyi oynadigimiz sezon o sezon.

Bos lafla satilmadigi kesin.Tarik,Hayrovic,Veysel,Ontivero gibi 3.lig topcularina 20 m euro verdirip bizi bu sikintilara sokan adamin herseyinden suphe etmek lazim.Hee evet ortada basari var.Ama cok buyuk ekonomik kulfette var.Ayrica cokta sansli kendisi.Fb sike doneminde guzel afallamisti ona ragmen son anda sampiyon olduk.2 sampiyonlukta rezalet otesi bir futbol ve rakibin olmamasindan kaynakli

cl'de 2 sene üst üste gruptan cikan ve ceyrek final oynayan anan miydi baban miydi?

ya asiri derecede akil tutulmasi yasiyorsun ya da kusgillerdensin :)

Sizin gibilere konusmak duvara konusmak gibi birsey, zit kafalisiniz kardes napalim. Burada Unal Aysal hatasiz diyen mi var ? Burada egri oturup dogru konusmanin zamani gelmistir. Unal Aysal ve Terim isbirligi gayet basarili yurumustur, TFF nin engellerine ragmen ellerinden geleni yapip da gayet basarili olmuslardir. Herkese lafimiz da hazirdi. Unal Aysal gibi buyuk bir baskan sayemizde hic ezik duruma dusmedik. Lafi gelisine guzel cakardi ozellikle Aziz yildirim a karsi. Devlet ten de adam gibi muamele gormek istedik. Haksizligi ortadan kaldirin diye mucadele ettiler. Buna ragmen siyasi olaylar ile karsi karsiya kaldik, senin o bilmedigin olaylari anlatim yoksa yalanlarla buyuyup gideceksin cahil kardesim. Herkesin vergi durumu ayni oldugu bir durumda niye sadece Galatasaray a sert mudaheler oldu? Fenerbahce ve Besiktas herseyi yerine getiriyor mu zannetdin? Tabiki oyle dusunuyorsun cunku sadece Hurriyet Fanatik okursan okadar bilirsin ancak. Simdi de Yarsuvat gibi eyyamci baskan geldi ve herkesi yaladiklari icin tabiki karsi taraftan ses gelmiyor. Cunku malesef Turkiye de isler boyle yuruyor. Drogba davasinda Unal Aysal ne yapmis anlatabiliyormusun? O dava neyin davasi mesela? MEsela Drogba kendisi sozlesmesini fesh edip kendi Galatasaray a gelmis olabilirmi? Bunu yediremeyen Shangai midir nedir bu yuzden dava acmis olabilirmi? Bu olayda Galatasaray in kusurlu olacagini mi dusunuyorsun, sirf Unal Aysal dan kor gibi nefret ettigin icin? Prandelli gelirken forumun 80% e sevinmemis miydi? Tabiki ''achteraf praten is makkelijk voor mensen als jij'' . Simdi olaya bakinca bazi kararlari kotu ve yanlis oldugu asikar. Bu durumda niye Aysal a kiziyorsun, kacti diyoruz mesela. Niye kacti? Galatasaray i sevmedigi icin mi ? Finansal acidan da kulup batmis vaziyette degil. Bu yalan haberleri yetistirenlere guzel prim veriyoruz. Cunku biz 20 yildir batiyoruz zaten, sozde :D Sen de ayni Abdurrahim pasa gibi konusuyorsun zaman zaman, soyle: Paramiz yok transfere, hele yabanci oyuncu alamayiz, FFP icin cok dikkatli olmaliyiz. EEE, sonra da git gizliden Serdar Aziz kazmasina 4 milyon euro teklif et. Ama hani para yoktu kulup batmak uzereydi? Bu kulublerin hali hep boyleydi, hic bir zaman iyi olmamistir. Ozellikle stad gelirleri ve sponsor paralari + sportif basari kulubu ayakta tutuyordu, diger kulublerin mali durumu bizden daha beter. Ama bunlari bilmemen de dogal. Tabiki medya bunu fazla dillendirmedigi icin herkes kolayca es geciyor. Ben kendime gelince, Unal Aysal in sportif acidan iyi ve kotu kararlar aldigini biliyorum. Malesef son donemde biraz fazla bocalamaya basladi. Asiri guven mi diyelim, caresizlikten mi bilemiyorum.. Ama bu onun anlattigi dusunceleri, kulube getirmek istedigi hedefleri/basarilar/vizyonu golgelemez. Bunu yazdiklarimi anlayacagini beklemiyorum zaten. Cunku siz spor tabele taraftarisiniz o yuzden asiklar gibi diger guzel kizlari gormezsiniz. Sen negatif propagandana devam et, bende arada sirada sana karsi gelirim merak etme..
Unal Aysal ve Terim isbirligi gayet basarili yurumustur, TFF nin engellerine ragmen ellerinden geleni yapip da gayet basarili olmuslardir. Herkese lafimiz da hazirdi. Unal Aysal gibi buyuk bir baskan sayemizde hic ezik duruma dusmedik. Lafi gelisine guzel cakardi ozellikle Aziz yildirim a karsi.
Isbirligi gayet basarili oldugunu katiliyorum, zaten bunu sana 1000 kere anlatmak istedim: ÜA ilk 2 sezona kadar lafim yok, ONDAN SONRAKI dönemin yaptigi saçmasapan hatalar.
Devlet ten de adam gibi muamele gormek istedik. Haksizligi ortadan kaldirin diye mucadele ettiler. Buna ragmen siyasi olaylar ile karsi karsiya kaldik, senin o bilmedigin olaylari anlatim yoksa yalanlarla buyuyup gideceksin cahil kardesim. Herkesin vergi durumu ayni oldugu bir durumda niye sadece Galatasaray a sert mudaheler oldu? Fenerbahce ve Besiktas herseyi yerine getiriyor mu zannetdin? Tabiki oyle dusunuyorsun cunku sadece Hurriyet Fanatik okursan okadar bilirsin ancak. Simdi de Yarsuvat gibi eyyamci baskan geldi ve herkesi yaladiklari icin tabiki karsi taraftan ses gelmiyor. Cunku malesef Turkiye de isler boyle yuruyor.
Bahane. Burada çok az hazirlik maç yaptigimiz, Lolcan Pandev ve Xhemaili gibileri satin aldigimiz, Eray Selçuk Burak'in sözlesmesini uzattigimiz dönem hakkinda konusuyoruz. TFF TFF TFF. TFF basketbol subesine serefsizlik yapti. TFF amatör subelerine sahip çikmadi sözünü tutmadi. TFF sponsor olmadi sözünü tutmadi. TFF selçuk ve burak'a 2019 yılına kadar en az 2.3 ve 2.75 milyon euro ödeme yükümlülüğü altına girdiğimizi de hatırlatalım. Ne kadar basit bir dünya. Sorun mu var? Hemen TFF'i suçlayalim! Neden kiz arkadasin yok? TFF engelledi! :red:
Unal Aysal dan kor gibi nefret ettigin icin?
Ben kimseden nefret etmiyorum, sadece kaçan ve sinsi bir eski baskanimiz oldugunu düsünüyorum.
Simdi olaya bakinca bazi kararlari kotu ve yanlis oldugu asikar. Bu durumda niye Aysal a kiziyorsun, kacti diyoruz mesela. Niye kacti? Galatasaray i sevmedigi icin mi ? Finansal acidan da kulup batmis vaziyette degil. Bu yalan haberleri yetistirenlere guzel prim veriyoruz. Cunku biz 20 yildir batiyoruz zaten, sozde
G.Saray'dan daha çok kendisini sevdi. Biraz gözlerini aç brotha. Adam mesela o son konusmada sadece kendisini kurtarmak istedi. Konustuktan sonra (ironik) kaçip gitti. Kulübün maddi durumu daha kötü oldu alinan onca kazik oyuncular sonra. https://www.youtube.com/watch?v=wB0M-iVuMOU
Bu kulublerin hali hep boyleydi,
Bu Kulübün hali hep böyle diye böyle devam mi edecek? Bu nasil mantik? Gerçekleri bilmek istiyorsan o videoyu dikkatçe izle.

adnan öztürk'ün bahsettigi sistemi ünal aysal kurmadi... "efsane baskan" faruk süren kurdu... ;)

cl'de 2 sene üst üste gruptan cikan ve ceyrek final oynayan anan miydi baban miydi? ya asiri derecede akil tutulmasi yasiyorsun ya da kusgillerdensin :)
Fatih Terimsiz Ünal Aysal ne kazandi? biz mancini'den bile memnun değilken daha beter bir hoca getiren, drogba'nın sözleşmesi bitince yerine pandev'i alan, sabri'yi kadro dışı bırakıp tarık'a 4.75 milyon euro veren, hajrovic'e maaşını ödemeyip bedavaya kaçıran, selçuk inan'ın fenerbahçe derbisinde formasını çıkarıp kulübeye vermesine ve bu davranışından dolayı taraftarı suçlamasına rağmen onu daha yüksek bir maaşla ödüllendiren, düzensiz, disiplinsiz bir yönetimimiz vardı Ünal Aysal döneminde.

Son düzenleme:
Fatih Terimsiz Ünal Aysal ne kazandi?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

biz mancini'den bile memnun değilken daha beter bir hoca getiren, drogba'nın sözleşmesi bitince yerine pandev'i alan, sabri'yi kadro dışı bırakıp tarık'a 4.75 milyon euro veren, hajrovic'e maaşını ödemeyip bedavaya kaçıran, selçuk inan'ın fenerbahçe derbisinde formasını çıkarıp kulübeye vermesine ve bu davranışından dolayı taraftarı suçlamasına rağmen onu daha yüksek bir maaşla ödüllendiren, düzensiz, disiplinsiz bir yönetimimiz vardı Ünal Aysal döneminde.

ünal aysal'siz fatih terim ne kazandi (2. döneminde)?

Bu forumda bayan nickiyle 2-3 fenerli var. Hemen ne oldugu belli oluyor bu şahislarin. Fener afallamişta biz öyle şampiyon olmuşuz. Fener ligde hiç bir ceza almadi. ŞL'İNDE 2 defa gruptan çiip 1 inde çeyrek finali Bu takim oynadi. Fener tek kulvarda yarişiyordu.

1. şampiyonlugumuz nasil rezil futbolmuş onu söyle bize. En iyi oynadigimiz sezon o sezon.

Aysal döneminde aldığımız şampiyonlukta ki oynadıgımız maçlar mı kötü bunu diyen kimse delirmiş olmalı.Ben açıkcası o sezon kadar takımın oyunundan zevk aldığımı hatırlamıyorum.

sokaga atılan mılyonlarca dolar.klup tarıhının en buyuk gelıratına ragmen bu acız durum.ve eserını bırakıp kacan unal aysal.fazla söze gerek yok.adnan polattan pek farkı yok.farkı FT gıbı teknık adama adnan özturk ve alı durust gıbı yonetıcılere sahıp olmasıydı.onlarda gıdınce acızıyetten baska bır sey görmedık.bırde adnan polat bıle kaçmadı

Saraçoğlu denen hayvanat bahçesinde yapacağımız derbi öncesinde nedense bir anda bayan isimli yeni üye profilleri çoğaldı. Kimsenin günahını almak istemem lakin bana pek manidar geliyor :oley: Olası bir şikeci takım galibiyetinde, derbi akşamı sistemli bir şekilde burayı trolleyip ihraç olup gitmezler umarım. Dediğim gibi benimkisi sadece bir tahmin lakin 2011-2012 sezonunda son anda şampiyon olduk diyen bir Galatasaraylı olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bunu dese dese ancak bir şikeci takım taraftarı der :) Lafı geçmişken bu konuyu da değerli adminlerimizin modlarımızın dikkatine sunmayı bir borç bilirim @Emrah Yıldırım @Fatih ALP @Alpay Asma @Recep İçfındık @Atakan Arda @Tuncay Tum @Tuna Köse :dedikodu:

Son düzenleme:
dişi kanarya..........

Aklımın yettiği dönem için konuşacak olursam, en iyi başkanlık modelini Alp Yalman' ın sergilediğini net söylerim. Kurduğu sağlam ekiple birlikte, mali konulara en ince detayına kadar nasıl hakim olduğunu, her şeyin nasıl planlı yürütüldüğünü, kulübe ve ekonomiye vakıf kişilerin yazılarından takip etmiştim, ''Vizyon'' budur benim için. O sayede kulübü halefine borçsuz devretmek suretiyle, UEFA kupasına giden yolu açmıştır.

Ünal Aysal' ın, başkanlığı devraldığı dönemdeki muhteşem mesajlarıyla mest olmuştum. Uğrattığı hayal kırıklığı beklentilerim kadar büyük oldu: hangi ekip, hangi planlama, hangi mali dsiplin, izah edebilecek kimse var mı?...Önemli olan bunlar; yoksa o Saftig-Kuzmanovski' yi getirmiş, öbürü Prandelli-Hajrovic-Tarık' ı filan sonraki mevzu...

Aziz Yıldırım' ın dün Mustafa Denizli, bugün Ersun Yanal için sarfettiği ''O mu şampiyon yapmış Fenerbehçeyi?'' sözü, asırlık kulüplerin nasıl çarpık bir zihniyetle, sportif başarıyı sahiplenmeye odaklı yönetildiklerinin can alıcı bir tezahürüdür...

Ben zaten belirttim. Ben Aysal'ı en çok eleştirenlerden biriyim. Ama öyle twitterda orada burada edinilen kulaktan dolma bilgiyle veya ön yargılı şekilde oluşan fikirlerle " Aysal kulübü batırdı yeaa" diyenlerin bunu söylerken birazcık eski/yeni karşılaştırması yapması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca doğrudur Aysal mali sıkıntılar yaratmış olabilir. Ama Galatasaray Aysal'ı kullanıp bazı tehlikelerden kendini koruyabilirdi.
Benim anlatmak istediğim körü körüne Aysal'a saldıracaksak bu mali konular olmamalı.
Sanki Aysal kulübü + 500 milyon euro ile devralmış ama eksi bakiye ile devretmiş gibi "Kulübü batırdı" şeklinde eleştirilmemeli..
Az önce bir tablo paylaştım. O tablo resmi borsa verileridir. Öyle birilerinin kafasına göre hazırladığı bir tablo değildir.

Ama Aziz Galatasaray için şans hiç değildir. Çünki Aziz karşısında kendisine cevap vermeyen bir rakip istemektedir.

Bugün aslında Aziz'in beklentisi ve aşağıda söylediği gerçekleşmiştir ;

fenerbah%C3%A7e_679644.jpg

Aysal´in kulubü maddi anlamda kötü yönetmesine ragmen, asla kulübü Aysal batirmistir diye bir iddiam olmamistir. Kacti, facti diyenlerden de degilim. Ama Ahmet abi, bu Fenerbahce´nin "Biz sizi degistirecegiz" olayini alip, Aysal´in lehine kullanmak dogru degil. Ünal Aysal o koltuktan Polat gibi indirilmedi, tamami ile kendi rizasi ile gitti. Oysaki kulübün önde gelenleri onu günlerce, hatta haftalarca ikna edip, kalmasi icin baski yapmasina ragmen... Bütün bunlara ragmen Ünal Aysal kalmadi, ve baskanligi birakti.
Iki yil icinde iki kere secime götüren kisi kendisi kulübü, eger yönetim degistiyse bu Aysal yüzünden olmustur... Ben Aziz´in deli sacmalarini pek takmam, ama eger buna deger veriyorsak, burada aslan payi da Aysal´in. 4-5 kongre üyesinin elestirisini bahane ederek, cok zor bir dönemde aldi bu karari.

Aysal´in birakmasi bana göre kulüp icin bir kayip degil, bu konuda onu elestirdigim tek nokta yanlis zamanda birakmasi oldu. Benim icin o koltukta oturan Isim acikcasi önemli bile degil o yüzden süresini doldurmasini, yada en azindan sezon sonuna kadar devam etmesini istemistim. Yada en iyisi 2012/2013 sezonundan sonra birakmasi olurdu, Baskan olarak da ya Adnan Öztürk yada Ali Dürüst (cok düsük ihtimal) devam ederdi... Eger okadar isteseydi, sezon sonu birakacagini aciklayip adaylara gereken zamani verebilirdi...

Bu koltukta eger su an Duygun Yarsuvat oturuyorsa, oda bu kisa süre icinde kimsenin bu görevi alma cesareti göstermemesinden dolayidir. Benim ne Duygun hocaya, nede Alp Yalman´a özel bir sevgim var, ama cok kritik bir anda ikisi de atesten gömlegi giymistir. En azindan buna saygi duyarim, cünkü Galatasaray Kongresinin "gencleri", yeterli cesaret gösteremediler...

Tabiki herseyin de bir hayri vardir, eger bu büyük kriz olmasaydi, su an takimin basinda Hamza hoca olmazdi...

Son düzenleme:
Aysalcılar ftcileri döver

Saraçoğlu denen hayvanat bahçesinde yapacağımız derbi öncesinde nedense bir anda bayan isimli yeni üye profilleri çoğaldı. Kimsenin günahını almak istemem lakin bana pek manidar geliyor :oley: Olası bir şikeci takım galibiyetinde, derbi akşamı sistemli bir şekilde burayı trolleyip ihraç olup gitmezler umarım. Dediğim gibi benimkisi sadece bir tahmin lakin 2011-2012 sezonunda son anda şampiyon olduk diyen bir Galatasaraylı olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bunu dese dese ancak bir şikeci takım taraftarı der :) Lafı geçmişken bu konuyu da değerli adminlerimizin modlarımızın dikkatine sunmayı bir borç bilirim @Emrah Yıldırım @Fatih ALP @Alpay Asma @Recep İçfındık @Atakan Arda @Tuncay Tum @Tuna Köse :dedikodu:

Merak etme abi sen. Kontrol bizde. Sıkıntı yok. :)

Kim kimdir biz iyi biliriz ;)

Snejder gibi bir oyuncuya sahip olmamızı sağlayan Efsane Başgan !!!

ama bazılarına göre Snejder listede 7.sıradaydı , yavv ilk tercihimiz değüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt