Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Ersin düzenin haberine göre aday değilmiş umarım yalan haberdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA | Ünal Aysal, Mayıs ayındaki seçimde başkanlığa adaylığını koymayacak.
(TRTSpor)
Aslan Statistic @AslanStatistic 28 Sek.Vor 28 Sekunden
Ünal Aysal, 2 gün içerisinde aday olmadığını sebepleriyle yazılı açıklama olarak verecek.
Dogruysa benim tepkim ...
https://inciswf.com/1302803070.swf
edit: ünal aysal hayranlari bana kizmasin lütfen![]()
artık hayırlı olsun hamza hoca ile fernandao donk tarzı adamlar gelir clde averaj takımından başka bi haltta olmayız vizyonsuz capsiz apo terim hamza kardesligi devam edecek
Demirören Besiktas gibi bizim bütcemizin 1/3 sahip bir takima 7 Milyon avroya Quaresma gibi bir oyuncuyu 26 yasinda getirdi. Inanilmaz bir sey ki, halen yildiz futbolcu getirmenin, bir baskaninin özel meziyetleri ile alakali oldugunu düsününler var. Yildiz istiyorsan, basarsin kulübün kasasindan 7-8 Milyon avro, 3-5 Milyon avro yillik ücreti alirsin. Galatasaray´da gelirler yükseldikce, yildiz transferlerde olur, bu kulüp Aysal´a kalmadi, kimse merak etmesin. Mesele zaten yildizlarin gelmesi degil, o yildizlar ile basarili olunmasi. Yoksa takimda yildiz olmus, ben rakibimden 10 puan fark yemisim, bir önemi yok.
Menejerler artik pir dönüyor Türkiye´de, avrupada takimlarin yanasmadigi ücretleri, Türkiye´de alabileceklerini biliyorlar.
Beşiktaş forumuna yazacaktın herhalde?Quaresma gibi gittigi her takimda basarisiz olmus, yüksek seviyede hic bir zaman basarili olmamis bir oyuncuyu getirmenin neresi inanilmaz?
Beşiktaş forumuna yazacaktın herhalde?
Demirören Besiktas gibi bizim bütcemizin 1/3 sahip bir takima 7 Milyon avroya Quaresma gibi bir oyuncuyu 26 yasinda getirdi. Inanilmaz bir sey ki, halen yildiz futbolcu getirmenin, bir baskaninin özel meziyetleri ile alakali oldugunu düsününler var.
Adem abiye cevap yazmanin Bjk forumuyla alakasi ne?
Quaresma gibi gittigi her takimda basarisiz olmus, yüksek seviyede hic bir zaman basarili olmamis bir oyuncuyu getirmenin neresi inanilmaz?