Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | Ünal Aysal, Mayıs ayındaki seçimde başkanlığa adaylığını koymayacak.

(TRTSpor)

Aslan Statistic ‏@AslanStatistic 28 Sek.Vor 28 Sekunden
Ünal Aysal, 2 gün içerisinde aday olmadığını sebepleriyle yazılı açıklama olarak verecek.

Dogruysa benim tepkim ...

https://inciswf.com/1302803070.swf

edit: ünal aysal hayranlari bana kizmasin lütfen :)

Dedigim gibi bu sartlar altinda gelmesinin kendi acisindan bir mantigi yoktu zaten. Bu adam cebinden para koyan bir adam degil, ve bu sartlar altinda savuracak bir para kalmadi kulüp icerisinde. Taraftar bunu anlamiyor, öyle parayi 2-3 sene icerisinde harman savurabilmemiz icin 1. Riva´yi satmamiz ve paranin büyük kismini transferlere kullanmamiz gerekir 2-3 yil. Yada 2. kredi cekip, daha da cok borclanmamiz.

1. Intihar olur.
2. Borclari ciddi bir sekilde artirir.

Bu saaten sonra Kredi cekip transfer yapacak adami, bu kongrede sirtlanlara yedirirler. Galatasaray´in maddi durumu ortada, Galatasaray´in borsadaki degeri ortada.

Ah be basgan bari ümitlendirmeseydin. Üzdün bizi, capsizlara kalacagiz artik.

artık hayırlı olsun hamza hoca ile fernandao donk tarzı adamlar gelir clde averaj takımından başka bi haltta olmayız vizyonsuz capsiz apo terim hamza kardesligi devam edecek

senede bir iki yıldız transferi yapacak diye, hafta başı aziz, tüpçü ve tayfasına ergen çocuklar gibi resmi site üzerinden bildiriler yayınlayıp laf sokacak diye üstün zeka ürünü saçma ötesi futbol yönetim tarzı ile kulübün ağzına sıçmasını izlemeyecegiz !

Ya aday olsun yada sussun...
Yok bunu desteklerim yok şunu :|
Duygun Yarsuvat dedi sonucu gördük..
Bazıları yildizlara kafa takmis ama bu adam dışında kimse size yildiz getirmez :)
Sneijder benim efsanem artık.. Sneijderi parçalı ile görmek bambaşka bişey...
Drogba ve Muslerayi saymiyorum bile :)
Ve bunun icin Ünal Aysal gibi bir adama hep minnettar kalacağım..

Son düzenleme:
Demirören Besiktas gibi bizim bütcemizin 1/3 sahip bir takima 7 Milyon avroya Quaresma gibi bir oyuncuyu 26 yasinda getirdi. Inanilmaz bir sey ki, halen yildiz futbolcu getirmenin, bir baskaninin özel meziyetleri ile alakali oldugunu düsününler var. Yildiz istiyorsan, basarsin kulübün kasasindan 7-8 Milyon avro, 3-5 Milyon avro yillik ücreti alirsin. Galatasaray´da gelirler yükseldikce, yildiz transferlerde olur, bu kulüp Aysal´a kalmadi, kimse merak etmesin. Mesele zaten yildizlarin gelmesi degil, o yildizlar ile basarili olunmasi. Yoksa takimda yildiz olmus, ben rakibimden 10 puan fark yemisim, bir önemi yok.

Menejerler artik pir dönüyor Türkiye´de, avrupada takimlarin yanasmadigi ücretleri, Türkiye´de alabileceklerini biliyorlar.

Demirören Besiktas gibi bizim bütcemizin 1/3 sahip bir takima 7 Milyon avroya Quaresma gibi bir oyuncuyu 26 yasinda getirdi. Inanilmaz bir sey ki, halen yildiz futbolcu getirmenin, bir baskaninin özel meziyetleri ile alakali oldugunu düsününler var. Yildiz istiyorsan, basarsin kulübün kasasindan 7-8 Milyon avro, 3-5 Milyon avro yillik ücreti alirsin. Galatasaray´da gelirler yükseldikce, yildiz transferlerde olur, bu kulüp Aysal´a kalmadi, kimse merak etmesin. Mesele zaten yildizlarin gelmesi degil, o yildizlar ile basarili olunmasi. Yoksa takimda yildiz olmus, ben rakibimden 10 puan fark yemisim, bir önemi yok.

Menejerler artik pir dönüyor Türkiye´de, avrupada takimlarin yanasmadigi ücretleri, Türkiye´de alabileceklerini biliyorlar.

Bu kulüp Terim'e de kalmadı ama öyleymiş gibi yorum yapıyor bazıları renkdaş.

İstediğikleri kadar vizyonlu desinler Aysal öyle bi adam değildir . Mancini geldi takım 3 pas yapamamaya bir maçta 2 gol atamamaya başladı sonra vizyonlu aysal da prandelliyi getirdi . Hamza' ya kadar rahat en az 2 farklı bol pozisyonlu beş maç kazandık mı bilmiyorum

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Lig Tv

Kimseye destek olma yeter...

Quaresma gibi gittigi her takimda basarisiz olmus, yüksek seviyede hic bir zaman basarili olmamis bir oyuncuyu getirmenin neresi inanilmaz?

Beşiktaş forumuna yazacaktın herhalde?

Demirören Besiktas gibi bizim bütcemizin 1/3 sahip bir takima 7 Milyon avroya Quaresma gibi bir oyuncuyu 26 yasinda getirdi. Inanilmaz bir sey ki, halen yildiz futbolcu getirmenin, bir baskaninin özel meziyetleri ile alakali oldugunu düsününler var.

Adem abiye cevap yazmanin Bjk forumuyla alakasi ne?

Quaresma gibi gittigi her takimda basarisiz olmus, yüksek seviyede hic bir zaman basarili olmamis bir oyuncuyu getirmenin neresi inanilmaz?

Quaresma 2000 yillarinin en popüler oyunclarin bir tanesidir. Onun yaptigi hareketleri, sut seklini denemeyen cocuk yoktu zamaninda avrupada. Trivela kavramini futbolun icine sokmus, zamaninda Ronaldo ile basa bas kiyaslanan bir futbolcudur. Bir takima katkisi genel olarak tartisma konusu olmustur, ama bireysel yetenekleri ile dünya futboluna yön vermistir.

Ve ben inanilmaz bir transfer demedim. Fiyakasi cizilmis, performansi ciddi sekilde gerilemis oyunculari getirmek sadece paraya bakar. BJK sadece Q7´yi alip, üzerine mantikli transferler yapsaydi, iyi bir kadro kurabilirdi. Ama Quaresma´nin üzerine Guti, Simao, Fernandez gibi yine fizik olarak yerlerde ve gözden düsmüs oyunculari getirerek, cok kötü bir kadro planlamasi yapmislardir.

Dünya futbolunda piyasa yapmis, ve performans olarak zirvede olan bir oyuncuyu getirmek büyük bir marifet sayilabilir. Gerisi kulübün kasasindan cikan para ile alinmasi zor degildir.

Galatasaray´da bu sekilde alinabilen tek oyuncu Jardel´dir, ve zamaninda Cem Uzan aldi parasi ile. Ama onun bile büyük takimlari ürkütün, ciddi karakter sorunlari vardi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt