Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal: Elimde olsa Galatasaray'ı bu şaibelerle dolu ligden alır, Almanya gibi liglere sokarım. Galatasaray'ın yeri burası değil.

Ünal Aysal: Milli Takım'ın çektiği sıkıntılar üfleyerek sönmez dediğim ateşin yaktıklarıdır. Futbola çağ atlamadık, geriye götürdük.

:hat:

almanya doğru örnek değil bayernin altında ezilmemizi istiyor herald?

Ünal Aysal: Elimde olsa Galatasaray'ı bu şaibelerle dolu ligden alır, Almanya gibi liglere sokarım. Galatasaray'ın yeri burası değil.

Ünal Aysal: Milli Takım'ın çektiği sıkıntılar üfleyerek sönmez dediğim ateşin yaktıklarıdır. Futbola çağ atlamadık, geriye götürdük.

Ünal başganın arkasındayız da kardeşim bari formaya sponsor ol lan.

Bir adam konuşunca bu kadar mı dolu konuşur arkadaş bu ülkede bu adamın anlaşılmaması çok normal

Yine kalitesine yakışır mükemmel açıklamalar yapmış Başkanımız Sayın Ünal Aysal beyefendi hazretleri.

Böyle inanilmaz zengin insanlar neden bir türlü tuttugu takima yardimci olmaz? bilmem kendinden sonra kac tane nesile yetecek para birakacak cocuklarina, surdan futbol takimina forma sponsoru olsan 5-10 yil seni fakir etmiyecek. Herlade insan Zengin olunca daha cok nasil para kazanirim diye iyice pintilesiyor.

Böyle inanilmaz zengin insanlar neden bir türlü tuttugu takima yardimci olmaz? bilmem kendinden sonra kac tane nesile yetecek para birakacak cocuklarina, surdan futbol takimina forma sponsoru olsan 5-10 yil seni fakir etmiyecek. Herlade insan Zengin olunca daha cok nasil para kazanirim diye iyice pintilesiyor.

Sayın Ünal Aysal gs kulübümüze bir çok kez yardım elini uzatmıştır. Bu anlamda gs camiasında kulübe maddi yardım sağlayan tek isimdir. Bunu camianın ileri gelen isimleri de doğruluyor.

Sayın Ünal Aysal gs kulübümüze bir çok kez yardım elini uzatmıştır. Bu anlamda gs camiasında kulübe maddi yardım sağlayan tek isimdir. Bunu camianın ileri gelen isimleri de doğruluyor.

Dogru olablir ama bunlari taraftar görmüyor duymuyor cik ortaya vur elini masaya ben sponsor oluyorum yilda 5-10milyon euro veriyorum dese herkesin gönlünü kazanmaz mi?

şuan 45 tane sözleşmeli futbolcumuz, bu futbolcularının ne kadar kalitesiz çapsız olmaları bir yane 45 nedir arkadaş yazık günah ya

BURAK DK.@BURAKDK 3 sa.3 saat önce
Ünal başkan dede oldu. Canım abim Mehmet Kırklar ve eşi Ceyla Kırklar'ı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün
1f64f.png

CmSGfDOWYAE8cPD.jpg

unal aysal | irz dusmani
olarak modify edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt