- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
FT gelirse 1 gunlugune tekrar gelip, FTyi kovup, istifa etsin
Net komik olması için yapılması gereken 1 eylem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT gelirse 1 gunlugune tekrar gelip, FTyi kovup, istifa etsin

Ünal Aysal: Elimde olsa Galatasaray'ı bu şaibelerle dolu ligden alır, Almanya gibi liglere sokarım. Galatasaray'ın yeri burası değil.
Ünal Aysal: Milli Takım'ın çektiği sıkıntılar üfleyerek sönmez dediğim ateşin yaktıklarıdır. Futbola çağ atlamadık, geriye götürdük.
![]()
Ünal Aysal: Elimde olsa Galatasaray'ı bu şaibelerle dolu ligden alır, Almanya gibi liglere sokarım. Galatasaray'ın yeri burası değil.
Ünal Aysal: Milli Takım'ın çektiği sıkıntılar üfleyerek sönmez dediğim ateşin yaktıklarıdır. Futbola çağ atlamadık, geriye götürdük.
![]()
Böyle inanilmaz zengin insanlar neden bir türlü tuttugu takima yardimci olmaz? bilmem kendinden sonra kac tane nesile yetecek para birakacak cocuklarina, surdan futbol takimina forma sponsoru olsan 5-10 yil seni fakir etmiyecek. Herlade insan Zengin olunca daha cok nasil para kazanirim diye iyice pintilesiyor.
Sayın Ünal Aysal gs kulübümüze bir çok kez yardım elini uzatmıştır. Bu anlamda gs camiasında kulübe maddi yardım sağlayan tek isimdir. Bunu camianın ileri gelen isimleri de doğruluyor.
Bir elin verdiğini öbür elin görmesinDogru olablir ama bunlari taraftar görmüyor duymuyor cik ortaya vur elini masaya ben sponsor oluyorum yilda 5-10milyon euro veriyorum dese herkesin gönlünü kazanmaz mi?