Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Osman SEDEN bu nezaket karşısında tavrın umarım olumlu olur reyiz

Sarper renktaşım elinden geleni yapıyor
herşeyden evvel bikere insan kayırıyor.bana sallıyor sonra genelleme yaptım diyor sonra herkese sana demedim sana demedim sana demedim diyor forumda geriye bi ben bi arda sadi kalıyor.bukadar insan kayıran biriyle iyi ilişkler kurabilmem söz konusu değil.

kontrolünü yitirmiş o zat ile artık polemiğe girmek istemiyorum

sArpEr trolldur

Bunun oylamasi yapildi daha önce hatirlarsaniz

herşeyden evvel bikere insan kayırıyor.bana sallıyor sonra genelleme yaptım diyor sonra herkese sana demedim sana demedim sana demedim diyor forumda geriye bi ben bi arda sadi kalıyor.bukadar insan kayıran biriyle iyi ilişkler kurabilmem söz konusu değil.

Ben elçilik görevimi yaptım gerisi sizde :)

Bak cidden sıkıldım bu troll ve Dursun muhabbetlerinden,2 kelam futbol konuşmaya geliyoruz hep aynı halt,istemiyorum abi polemiklere konu olmak,yeter tamam güldük eğlendik 1-2 ay ama daha abartmanın manası ne?Niye sürekli mentionluyorsun beni.Yine ii frmlr falan deme sakın bu sefer farklı olur.

Kafayi mi kirdin la duzgunce soru sorduk.ne atarlaniyorsun bisey yaptigimda yok. Pki iyi forumlar o hlde

sarperi adamlığa davet edelim

sözünde dur karper

delikanlı gibi sözünde durmazsa,osmana verip veriştirmezse,myc yemezse ben adamım diye dolaşmasın ortalıkta mümkünse

delikanlı adamın ağzından laf 1 kere çıkar

Özledik lan , yetherrrrr! Dön Artık ;(

unal-aysal-karizmasi_676964.jpg

Baktigim her yerde izin duruyor Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal.

FERNANDO MUSLERA gibi adamı takımımıza kazandıran yüce insan ÜNAL AYSAL hazretlerine bir teşekkürü borç biliriz

BIRAKTIĞIN ESERLER HALA TAKIMI SIRTLIYOR YÜCE BAŞKANIM.

g2R7R3.jpg

FERNANDO MUSLERA gibi adamı takımımıza kazandıran yüce insan ÜNAL AYSAL hazretlerine bir teşekkürü borç biliriz

BIRAKTIĞIN ESERLER HALA TAKIMI SIRTLIYOR YÜCE BAŞKANIM.

g2R7R3.jpg

Başka kim var misal chedjou selcuk sneijder filan mı? Maşallah hepsi de iyi sirtliyor lar takımı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gsmizin Atatürk'ü. Fbnin kuklası olmuş dalalet, hıyanet içindeki Polat'ı ve kadrolarını yıktı, gs devrimleriye Türk futbolunda unutulmayacak izler bıraktı.

sneijder hala sırtlıyor. brumada öyle. selçuk felan zamanında iyi sırtladı ama sorun kendisinde
Sneijder in bir şey sırtladigi yok kardeş 17 macta 3 maç iyi oynayacak diye 5 milyon verdiğimiz adam çok faydalı olmalı takıma. Ki artık sağında solunda hızlı adamlarda var. Selcuk zaten bitmiş. Kısaca aldırdığı adamlardan geriye cesetleri kaldı. Mezarda olanları söylemiyorum bile.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt