- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herşeyden evvel bikere insan kayırıyor.bana sallıyor sonra genelleme yaptım diyor sonra herkese sana demedim sana demedim sana demedim diyor forumda geriye bi ben bi arda sadi kalıyor.bukadar insan kayıran biriyle iyi ilişkler kurabilmem söz konusu değil.@Osman SEDEN bu nezaket karşısında tavrın umarım olumlu olur reyiz
Sarper renktaşım elinden geleni yapıyor
herşeyden evvel bikere insan kayırıyor.bana sallıyor sonra genelleme yaptım diyor sonra herkese sana demedim sana demedim sana demedim diyor forumda geriye bi ben bi arda sadi kalıyor.bukadar insan kayıran biriyle iyi ilişkler kurabilmem söz konusu değil.
Bak cidden sıkıldım bu troll ve Dursun muhabbetlerinden,2 kelam futbol konuşmaya geliyoruz hep aynı halt,istemiyorum abi polemiklere konu olmak,yeter tamam güldük eğlendik 1-2 ay ama daha abartmanın manası ne?Niye sürekli mentionluyorsun beni.Yine ii frmlr falan deme sakın bu sefer farklı olur.
Kafayi mi kirdin la duzgunce soru sorduk.ne atarlaniyorsun bisey yaptigimda yok. Pki iyi forumlar o hlde
Başka kim var misal chedjou selcuk sneijder filan mı? Maşallah hepsi de iyi sirtliyor lar takımıFERNANDO MUSLERA gibi adamı takımımıza kazandıran yüce insan ÜNAL AYSAL hazretlerine bir teşekkürü borç biliriz
BIRAKTIĞIN ESERLER HALA TAKIMI SIRTLIYOR YÜCE BAŞKANIM.
![]()
Başka kim var misal chedjou selcuk sneijder filan mı? Maşallah hepsi de iyi sirtliyor lar takımı![]()
![]()
![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder in bir şey sırtladigi yok kardeş 17 macta 3 maç iyi oynayacak diye 5 milyon verdiğimiz adam çok faydalı olmalı takıma. Ki artık sağında solunda hızlı adamlarda var. Selcuk zaten bitmiş. Kısaca aldırdığı adamlardan geriye cesetleri kaldı. Mezarda olanları söylemiyorum bile.sneijder hala sırtlıyor. brumada öyle. selçuk felan zamanında iyi sırtladı ama sorun kendisinde
Gsmizin Atatürk'ü. Fbnin kuklası olmuş dalalet, hıyanet içindeki Polat'ı ve kadrolarını yıktı, gs devrimleriye Türk futbolunda unutulmayacak izler bıraktı.