Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal'a bel altı vuranları piste alalım.

C1tXuAAWgAImh_K.jpg

dursunla da barnebau kupası maçı yapılmadı mı? karıştırmıyorumdur inş.
gerçi dursun ile kimse kıyaslanamaz

dön Allah aşkına dön parayı çar çur edeceksen sen et yeterki en azından vizyonun geniş bu Dursun ortalığın anasını sevdi

Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı, olmasaydı sonumuz böyle...

Aysal'ın tekrar gelmesi için kulübün mali olarak düze çıkması lazım. Bu ortamda bizi kurtaracak olan parayı çarçur eden, ekonomiden bihaber Aysal değildir. Parayı çarçur etmeyecek, kemerleri sıkmayı bilen yani işin özü ekonomiden anlayan bir yönetim kurulu şart !

@Sarper Yıldırım reis sen bilirisin dursun varken real ile maç yapmadık mı yav?

Bak cidden sıkıldım bu troll ve Dursun muhabbetlerinden,2 kelam futbol konuşmaya geliyoruz hep aynı halt,istemiyorum abi polemiklere konu olmak,yeter tamam güldük eğlendik 1-2 ay ama daha abartmanın manası ne?Niye sürekli mentionluyorsun beni.Yine ii frmlr falan deme sakın bu sefer farklı olur.

Bak cidden sıkıldım bu troll ve Dursun muhabbetlerinden,2 kelam futbol konuşmaya geliyoruz hep aynı halt,istemiyorum abi polemiklere konu olmak,yeter tamam güldük eğlendik 1-2 ay ama daha abartmanın manası ne?Niye sürekli mentionluyorsun beni.Yine ii frmlr falan deme sakın bu sefer farklı olur.
Kafayi mi kirdin la duzgunce soru sorduk.ne atarlaniyorsun bisey yaptigimda yok. Pki iyi forumlar o hlde

Baskalarina sinirlenen bana geliyo catiyor yav

Uğur benden daha iyi hatırlıyor,git ona sor.Niye sürekli beni mentionluyorsun diye belirtmişim zaten.Bu konu özeli değil genel konuştum zaten.
senin hafızan iyi uğur genelde maçkolik gibi sitelerin arşivlerini kullanarak sunum yapıyor bana acil bilgi lazımdı ama heves meves bırakmadın. herşeyden öte ciddi söylüyorum kalbimi kırdın bukez. şaka değil ciddi bu.
neyse yapcak bişey yok artık muhap olmam soruda sormam sizinki cansa bizimkiside can .
alıntı yapmazsan menşın atmazsan bundan sonra sevınırım
ii frmlr hsckal

senin hafızan iyi uğur genelde maçkolik gibi sitelerin arşivlerini kullanarak sunum yapıyor bana acil bilgi lazımdı ama heves meves bırakmadın. herşeyden öte ciddi söylüyorum kalbimi kırdın bukez. şaka değil ciddi bu.
neyse yapcak bişey yok artık muhap olmam soruda sormam sizinki cansa bizimkiside can .
alıntı yapmazsan menşın atmazsan bundan sonra sevınırım
ii frmlr hsckal

Sende kalp var duygu var da bizde yok mu?Hiç düşünmedin mi o kadar goygoy yaparken?

Aysal Başgan'ımın konusunda tartışmazsanız sevinirim :mad:

Hyr. Ben ciddiydim hic goy goy yapmadim.
Bi onceki mesajimdaki dileklerimi goz onunde bulundurup ona gore davranirsan sevinirim.

Nereye yapmadın,yok çok soru sormasın yok kota getirilsinle başladı habire mentionlar habire başka başka şeyler.

Ben sana bir daha benle muhatap olma demedim,artık bu muhabbetlerden sıkıldım dedim.Ama sen bunu şahsi algılıyor muhatap olmayacaksan sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt