Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.843
- 29.228
- 2.993
Aysal'a bel altı vuranları piste alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enerji alt forumu acip bu konuyu irdeleyelim.Dogalgaz santrali forumu mu bura?
heralde GSyi batirdi diyecez. keske UEFA dogalgaz santralini isaret edip Avrupadan men cezasi vermeseydi ama oyle islemiyor
@Sarper Yıldırım reis sen bilirisin dursun varken real ile maç yapmadık mı yav?
Kafayi mi kirdin la duzgunce soru sorduk.ne atarlaniyorsun bisey yaptigimda yok. Pki iyi forumlar o hldeBak cidden sıkıldım bu troll ve Dursun muhabbetlerinden,2 kelam futbol konuşmaya geliyoruz hep aynı halt,istemiyorum abi polemiklere konu olmak,yeter tamam güldük eğlendik 1-2 ay ama daha abartmanın manası ne?Niye sürekli mentionluyorsun beni.Yine ii frmlr falan deme sakın bu sefer farklı olur.
Kafayi mi kirdin la duzgunce soru sorduk.ne atarlaniyorsun bisey yaptigimda yok. Pki iyi forumlar o hlde
senin hafızan iyi uğur genelde maçkolik gibi sitelerin arşivlerini kullanarak sunum yapıyor bana acil bilgi lazımdı ama heves meves bırakmadın. herşeyden öte ciddi söylüyorum kalbimi kırdın bukez. şaka değil ciddi bu.Uğur benden daha iyi hatırlıyor,git ona sor.Niye sürekli beni mentionluyorsun diye belirtmişim zaten.Bu konu özeli değil genel konuştum zaten.
senin hafızan iyi uğur genelde maçkolik gibi sitelerin arşivlerini kullanarak sunum yapıyor bana acil bilgi lazımdı ama heves meves bırakmadın. herşeyden öte ciddi söylüyorum kalbimi kırdın bukez. şaka değil ciddi bu.
neyse yapcak bişey yok artık muhap olmam soruda sormam sizinki cansa bizimkiside can .
alıntı yapmazsan menşın atmazsan bundan sonra sevınırım
ii frmlr hsckal
Hyr. Ben ciddiydim hic goy goy yapmadim.Sende kalp var duygu var da bizde yok mu?Hiç düşünmedin mi o kadar goygoy yaparken?
Hyr. Ben ciddiydim hic goy goy yapmadim.
Bi onceki mesajimdaki dileklerimi goz onunde bulundurup ona gore davranirsan sevinirim.