Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

bir yanda duruşuyla konuşmasıyla lider toparlayıcı güven veren kendini sevdiren taraftar nederse o olur diyen karizmatik bir başkan

diğer tarafta provokotör şike yapan taraftarına defol diyen kendi oyuncusunu dövdüren her kuruma tehdit savuran genel kurulunda bile galatasaraya sürekli sataşan konuşmasını bilmeyen mafyacı karakter

ŞÜKÜRLER OLSUNKİ GALATASARAYLIYIM VE BAŞKANIMI SEVİYORUM

şimdi eleştiriyoyorum diye ceza verecekler ama ben yinede içimdekilri söyleyecem

iyi giden çarka çomak soktu yönetim kurulunu dağıttı. ali dürüst ve a.albayrak yeni yönetimde yok ve fatih terimin arkasında dura iki kişiydi bunlar. yeni yönetim oluşurken başta transfer olmak üzere birçok şey aksayacak veya değişecek. şunuda ekleyeyim fatih terimin yeri hiç sağlamdeğil ve eğer yeni bir hoca gelirse uyum sağlama süreci felan derken çok şey kaybederiz.

neden galatasaray yönetimi (daha önceki yönetimlerde) işler iyi giderken hep bozuyor hiç mii tarihden ders almıyorlar.

bu arada başkanın burak ı ve muslerayı satma gibi düşüncesi var yerleri kolay dolacak mı peki özellikle burak gibi bir yerlin varken

Baskan eger listende Abdurrahim Albayrak vr ali dürüst yok ise hakikaten yanlış yaparsin bu isimler floryada imparatorun elini rahatlatan isimler imparatoru deşarj eden kisiler florya ile yonetim arasinda kopru olan kisiler egoist olma baskan bir tek sen yoksun Galatasarayda takim zirvede her sey iyi keske 1 sene daha bekleseydin ne dedin amacim bir sene daha bu kadro ile gitmek

3 gun sonra secim oluyor insallah ters tepmez baskan yaptıklarin

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Abdurrahim Albayrak stad amigosu olsun ya da ne bileyim antrenmanlarda futbolculara moral versin.. Yoneticiligi mumkunse baskasi yapsin.

şimdi eleştiriyoyorum diye ceza verecekler ama ben yinede içimdekilri söyleyecem

iyi giden çarka çomak soktu yönetim kurulunu dağıttı. ali dürüst ve a.albayrak yeni yönetimde yok ve fatih terimin arkasında dura iki kişiydi bunlar. yeni yönetim oluşurken başta transfer olmak üzere birçok şey aksayacak veya değişecek. şunuda ekleyeyim fatih terimin yeri hiç sağlamdeğil ve eğer yeni bir hoca gelirse uyum sağlama süreci felan derken çok şey kaybederiz.

neden galatasaray yönetimi (daha önceki yönetimlerde) işler iyi giderken hep bozuyor hiç mii tarihden ders almıyorlar.

bu arada başkanın burak ı ve muslerayı satma gibi düşüncesi var yerleri kolay dolacak mı peki özellikle burak gibi bir yerlin varken

yönetim kurulunu dağıtan ünal aysal değil bence... geçen gün bir programda açık açık söyledi; "benim tercihim 3 senelik görev süresini başladığım yönetim kuruluyla bitirmek diye"... yönetim de yeni "helvacılar" olduğundan korkuyorum... birileri bir şekilde seçime gidilsin istiyor... başkanlık hevesi olarlar var bence ve bu isim kesinlikle ali dürüst değil...

burak ve muslera'ya gelince... biz taraftar olarak burda muslera'yı barcelona'ya kendi elimizle verdik... hatta barcelona'nın sitesindeki oylamaya katıldık ve muslera'yı o oylamada birinci yaptık... burak ve muslera satılık değil zaten... basının şişirmesiyle çıkmış haberler... ama kalkıp da biri burak için 20 milyon pound veriyorsa bir saniye bile düşünmem hatta alacak kulübün antrenman tesislerine servis yaparım...

Başkana sallayanlar çıkmış ya yazıklar olsun. Millet şikeci başkanının bi taraflarını yalar bizim bazı akıllılarının yaptığına bak.

Başkana sallayanlar çıkmış ya yazıklar olsun. Millet şikeci başkanının bi taraflarını yalar bizim bazı akıllılarının yaptığına bak.

renkta ş sallama değil kör olmayın bu kadar eleştiri başkan gitsin demiyorum yönetim kurulunun değişme zamanlama olarak çok kötü bunu söylüyoru. bravo başkan çok yaşa padişahım çok yaşa hiçbir zaman şakşakçı olmayın fenerle ne kıyaslıyorsun sen bizi onlar gibi koyun değilizzz. başkanın iyi yaptığı şeyşlervar ama yapmak istedikleri bizim lig için fazla profesyonel. avrupada başarı istiyoruz ama onun için ligde süreklilik gerekir. süreklilik içinde iç huzurun sağlanması dengelerin kurulması lazım. dalavereyle dönen şu ligde ortamı iyi bilen yıllarca yönetimin içinde bulunan insanların küstürülmemesi gerekiyor.

yönetim kurulunu dağıtan ünal aysal değil bence... geçen gün bir programda açık açık söyledi; "benim tercihim 3 senelik görev süresini başladığım yönetim kuruluyla bitirmek diye"... yönetim de yeni "helvacılar" olduğundan korkuyorum... birileri bir şekilde seçime gidilsin istiyor... başkanlık hevesi olarlar var bence ve bu isim kesinlikle ali dürüst değil...

burak ve muslera'ya gelince... biz taraftar olarak burda muslera'yı barcelona'ya kendi elimizle verdik... hatta barcelona'nın sitesindeki oylamaya katıldık ve muslera'yı o oylamada birinci yaptık... burak ve muslera satılık değil zaten... basının şişirmesiyle çıkmış haberler... ama kalkıp da biri burak için 20 milyon pound veriyorsa bir saniye bile düşünmem hatta alacak kulübün antrenman tesislerine servis yaparım...

bence yanılıyorsun bizzat dağıtan başkan ve danışmanları

Şimdi biraz eleştiri yapalım. Eğer medyada lanse edildiği gibi Mehmet Helvacı Oğuz Altay vs. gibi isimleri yönetime getirir ise kusura bakmasın ama çok büyük hatalar yapar. Ali dürüst gibi bir yönerticiyi sırf Fatih hoca için bile yönetimde tutmalı. Bu dedikodular doğru çıkarsa kendi ayağımıza kendimiz kurşun sıkmış oluruz. Yazık ederiz önümüzdeki senelere...

bence yanılıyorsun bizzat dağıtan başkan ve danışmanları

bir adam canlı yayında çıkıp "benim tercihim mevcut yönetimle 3 senelik süremi tamamlamak" diyorsa ve bu adam galatasaray başkanıysa ben ona inanırım... gazetelerde yazılanlara değil...

haaaaa ama yönetim kurulu toplantısında ben yoktum... benim bilgim dışında birşey yaptılarsa tabi onu bilemem...

ali dürüst olmayacak yeni yönetimde kırgın güven ortamının bozulmasından dolayı ve tönetim toplatısına kutlama için gidilip istifa edin denilmsinde dolayı

başkana tam destek.vizyonu o kadar büyük ki kesinlikle destek verilmeli.

başkana tam destek.vizyonu o kadar büyük ki kesinlikle destek verilmeli.

Destege de ihtiyaci yok. Adamin prestiji tek basina Fenerbahce'ye bedel. Onlarda farkindalar kiraathane agizli pislik baskanlarinin bizimkiyle ayni kopruden kickica bile gecemeyecegini..

bu adam başımızı yakacak gibi geliyor bana. Fatih terime aralarında sorun var diye haberler yazıldı. şimdide albayrak ali dürüst gibi isimler yönetimden ayrılırsa seneye terim 4. yıldızımızı takar. ona da teşekkür edip gönderirler

bu adam başımızı yakacak gibi geliyor bana. Fatih terime aralarında sorun var diye haberler yazıldı. şimdide albayrak ali dürüst gibi isimler yönetimden ayrılırsa seneye terim 4. yıldızımızı takar. ona da teşekkür edip gönderirler

biraz saygi kardes bende fatih hocayi seviyorum ama baskana saygisiz yazmayi gerektirecek kadar degil

Bu ne abi bizim baskanda Aziz Yildirim gibi dakka basi istifa edip geri geliyor :lol:

keşke çıkıp şaka desen : (

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt