ferda savnur
Parçalı Üye
- 3 Mayıs 2013
- 2.739
- 0
- 726
Cevap: Ünal Aysal | Başkan
bize naniyi al başkan
bize naniyi al başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi eleştiriyoyorum diye ceza verecekler ama ben yinede içimdekilri söyleyecem
iyi giden çarka çomak soktu yönetim kurulunu dağıttı. ali dürüst ve a.albayrak yeni yönetimde yok ve fatih terimin arkasında dura iki kişiydi bunlar. yeni yönetim oluşurken başta transfer olmak üzere birçok şey aksayacak veya değişecek. şunuda ekleyeyim fatih terimin yeri hiç sağlamdeğil ve eğer yeni bir hoca gelirse uyum sağlama süreci felan derken çok şey kaybederiz.
neden galatasaray yönetimi (daha önceki yönetimlerde) işler iyi giderken hep bozuyor hiç mii tarihden ders almıyorlar.
bu arada başkanın burak ı ve muslerayı satma gibi düşüncesi var yerleri kolay dolacak mı peki özellikle burak gibi bir yerlin varken
Başkana sallayanlar çıkmış ya yazıklar olsun. Millet şikeci başkanının bi taraflarını yalar bizim bazı akıllılarının yaptığına bak.
yönetim kurulunu dağıtan ünal aysal değil bence... geçen gün bir programda açık açık söyledi; "benim tercihim 3 senelik görev süresini başladığım yönetim kuruluyla bitirmek diye"... yönetim de yeni "helvacılar" olduğundan korkuyorum... birileri bir şekilde seçime gidilsin istiyor... başkanlık hevesi olarlar var bence ve bu isim kesinlikle ali dürüst değil...
burak ve muslera'ya gelince... biz taraftar olarak burda muslera'yı barcelona'ya kendi elimizle verdik... hatta barcelona'nın sitesindeki oylamaya katıldık ve muslera'yı o oylamada birinci yaptık... burak ve muslera satılık değil zaten... basının şişirmesiyle çıkmış haberler... ama kalkıp da biri burak için 20 milyon pound veriyorsa bir saniye bile düşünmem hatta alacak kulübün antrenman tesislerine servis yaparım...
bence yanılıyorsun bizzat dağıtan başkan ve danışmanları
başkana tam destek.vizyonu o kadar büyük ki kesinlikle destek verilmeli.
bu adam başımızı yakacak gibi geliyor bana. Fatih terime aralarında sorun var diye haberler yazıldı. şimdide albayrak ali dürüst gibi isimler yönetimden ayrılırsa seneye terim 4. yıldızımızı takar. ona da teşekkür edip gönderirler