Sana istifa diye bağıranlar, hala arkandan atıp tutanlar ile bu ülkenin kaderini belirleyen bir kesim seçmen aynıdır.
Neyse siyasete girmeden devam edelim, senin gidip Dursun'un gelmesini sağlayan ve hala bunu kabullenen çomar taraftarların hepsine lanet olsun.
Bakıyorum eleştirenlerin hepsi cahil. Ya AKP zamanında üniversitelerden kopya ile mezun olan tayfa, yada fetö ile üniversitelere girip mezun olan tayfa.
Riva ve Florya satıldıktan sonra hiç bir adam Galatasaray'a başkan olmaz.
Kaldı ki kaç milyon TL'lik vergi cezası ile tehdit aldı siyasetten bunu bilemeyiz. Şimdi ki zekası yalaka gibi hav hav çomarlık yapıp, Galatasaray'ı satsaydı severdiniz belki.
Üstüne basa basa söylüyorum, sabaha gelin konuşalım, UEFA'dan cezaları 3 sene erteletti bu adam, Adnan Polat zamanından kalma bir ceza durumu zaten vardı Adnan Polat 2012 2012 diye yırtınıp duruyordu aynı şimdi ki gibi. O Keita'yı satıp Pino'yu alarak sabote etti, bu yağ surat da Sneijder'i satıp Josue'den medet umacak. Ama bu yalakanın şansı seneye şampiyonluk sözü almış olabilir, çünkü billurlarını avuçladığı abilerine milyar TL'lik peşkeş çekip Galatasaray'ı sattı.
2017-2018 sezonunda Galatasaray şampiyon olursa, Galatasaray defteri bir daha açılmamak üzere bitecektir benim için zaten orası da ayrı.