Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmuyor sensiz olmuyor
Gözlerimde ki yaşlar dinmiyor
Yanıyor yüreğim yanıyor
Kalbim hergün acıyor sen olmayınca

01E0RB.jpg

Aldın götürdün beni başka yerlere
O an şaşırdım nasıl düştüm bu hallere
Her günüm her gecem düşlerim hep sen
Sensiz olamıyorum, yapamıyorum

Lybvvo.jpg

Bununda havası söndü bunu hala ısteyen gs taraftarı saftır

zsxcn6ps.png

Teşekkürler başkanım :016:

Seni sevmeme rağmen yazıklar olsun diyorum.

Göz göre göre ne bi aday çıkartıyosun ne adaylığını koyuyorsun.

Kulübün dursunun elinde harcanmasına göz yuman herkes suçludur.

Ünal Aysal'da suçludur, kusura bakmasın sevmeme rağmen söylemek zorundayım.

2018 mayisina az kaldi, umudumuzu yitirmedik. Hasret bitecek.

Sana istifa diye bağıranlar, hala arkandan atıp tutanlar ile bu ülkenin kaderini belirleyen bir kesim seçmen aynıdır.

Neyse siyasete girmeden devam edelim, senin gidip Dursun'un gelmesini sağlayan ve hala bunu kabullenen çomar taraftarların hepsine lanet olsun.

Bakıyorum eleştirenlerin hepsi cahil. Ya AKP zamanında üniversitelerden kopya ile mezun olan tayfa, yada fetö ile üniversitelere girip mezun olan tayfa.

Riva ve Florya satıldıktan sonra hiç bir adam Galatasaray'a başkan olmaz.

Kaldı ki kaç milyon TL'lik vergi cezası ile tehdit aldı siyasetten bunu bilemeyiz. Şimdi ki zekası yalaka gibi hav hav çomarlık yapıp, Galatasaray'ı satsaydı severdiniz belki.

Üstüne basa basa söylüyorum, sabaha gelin konuşalım, UEFA'dan cezaları 3 sene erteletti bu adam, Adnan Polat zamanından kalma bir ceza durumu zaten vardı Adnan Polat 2012 2012 diye yırtınıp duruyordu aynı şimdi ki gibi. O Keita'yı satıp Pino'yu alarak sabote etti, bu yağ surat da Sneijder'i satıp Josue'den medet umacak. Ama bu yalakanın şansı seneye şampiyonluk sözü almış olabilir, çünkü billurlarını avuçladığı abilerine milyar TL'lik peşkeş çekip Galatasaray'ı sattı.

2017-2018 sezonunda Galatasaray şampiyon olursa, Galatasaray defteri bir daha açılmamak üzere bitecektir benim için zaten orası da ayrı.

Adamsan aday olursun

Kacmaya devam edersen sende serefsizsin

Ne güzel batıyoduk yav ;(

80 yaşında ki 3 dallamayı bahane edip kaçtığın güne lanet olsun.

Bok vardı 2 sene üst üste şampiyon olan takımın teknik direktörü ve yönetimi ile ego savaşına girecek.

Sen büyüksün alttan alsan ne olur lan.

Bugün bu fuhuşçunun elinde işkence çekiyorsak vebali senindir. Sonra kızınca rerere rörörö diyorlar.

Iklim cok musait, butun gsliler sana yalvariyor. Artik baskanlik adayligi aciklanmali.

Bu zat kesinlikle uzak durmalı camiadan. Özbek mi yoksa bunumu tercih ederim soran olursa ikisinide etmem. İkiside aynı bok. Dursun daha kötü ama tabiki şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt