- 16 Haziran 2010
- 204.638
- 156.904
- 6.838
Baskan baskansa bugun Terim ile sozlesmeyi iptal eder., galiba Terim kabul etmis teklifi, inanil gibi degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu yaptığı hizmeti de bir söylesende bilsek ya.çok merak ettim.acaba nasıl bir hizmeti varmış sayın erçetinin.
Sen en son agzimi acarsam bir daha namerdim diyordun ?
Bunun adi kurumsallasma ise , keske albayrak durust ile amator kalsaydik ..
PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
aysal'ın seçime gidip ekibi dağıtması tam bir skandaldır gözümde...
ayrıca hoca ayrılırsa şimdi veya sezon sonu bu ünal aysal yüzündendir fatih hocaya hiçbir şekilde suç bulmam..
Ne yazsam anlamayacaksın.Sen bunu Talha Küllü olarak düşünüyorsun ama kendini Fatih Terim yerine koy.Fatih Terim kariyerinde ve egosunda biri bu teklifi reddetmeyi içine sinderemez, yediremez.Reddedicek olsa bile "Ulan yönetim nerden beni muhattap ettin" der.
Bu iş bugün bitmeliydi.Cevap çok basit "Fatih Terim futbol şubemizin başında ve uzun yıllarda böyle kalıcak.Yapıcak çok işimiz var böyle bir teklife izin veremeyiz".
Ünal Aysal işin kendide bittiğini sanıyor ama yanılıyor.Fatih Terim olmasa mayıs 2012'de arena istifa sesleri ile inliyordu.
Galatasaray başkanı mert ve net olmalı.
+++
Benden olur mu?
Ne zirvaliyorsun sen ?!
Fayih Terim'e eleman, Albayrak ve Durust'u tasviye eden ben miyim?
Yada Bulent Tulunu Fatih Terim'in basina bela eden?
Terim : "Gs beni bırakmadıkta ben bırakmam" diyen Fatih Terim kime mesaj gonderiyor zannediyorsun?
Aysal ise Galatasaray'a 24 saatini verecek biri lazim derken nereye mesaj veriyor sence.
Biraz dusun kardesim.
Fatih Terime yakınlığı ile bilinen 2. Başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak ise bu duruma tepki gösterip Siz ne diyorsunuz? Ne göndermesi? R.Madrid ile maçımız var. 2. kez şampiyonluğa gidiyoruz. Sizin amacınız ne? diye sert çıkıyor. Terimin davranışlarının Galatasaraya zarar verdiğini‚ kulübün imajını zedelediğini söyleyen yöneticiler ile Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ikilisi arasında tartışmalar yaşanıyor. Sonunda Dürüst ve Albayrakın düşüncelerine destek veren diğer yöneticilerin de araya girmesiyle başkan Aysal bu kararından vazgeçiriliyor.
1- göksel gümüşdağ f.t ile görüşür fikrini sorar
2- yd. başkanı arayıp izin ister
gerçekten burdan süzemiyorsanız olayı hala başkana sallıyorsanız art niyetlisiniz.
zaten f.t kapıyı kapasa 2 yaşanmıyacak bile.
Ulan tabi görüşmeye izin verecek adam.
Fatih Terim'in vasisi değil başkan. Kendi kariyerini hocanın kendisi düşünecek. İş hocada bitiyor, ya reddeder Galatasaray'ı çalıştırmaya devam eder ya da kabul eder milli takımın başına geçer. Bu kadar kolay denklemi mi kurmaktan acizsiniz?
verdiğin cevap sence cevap mı acaba?sorduğum soruya yok kurumsallaşma yok bilmem ne diye laf salatası yapmayı cevap kabul ediyorsan doğru cevap verdin.ama çok komik duruma düşüyorsunuz.çok sevgili böyyük başkan basın sözcüsüne açıklama yaptırtıyor Milli dava diye.hala daha hoca diyorsunuz ya bu da sizin ne kadar komik duruma düştüğünüzü gösteriyor.böyle devam edin siz.1 aya kalmaz aziz destekçilerini yakalar ve hatta geçersiniz.
niye yalan mı can attığı?bilmiyormuyuz.başkanın ve danışmanının gönlünde gerets yokmu ilk baştan beri.albayrak söylemdi mi Ali Dürüstle birlikte önce başkanı Fatih hoca konusunda ikna ettik sonra Ali başkanım hocayı ikna etti diye.o nedenle son seçimde hocanın elini ayağını kırmak için Ali başkan afaroz edilmedi mi?yerine geçen üye ise candan erçetin.neymiş kurumsal oluyormuşuz.cd işine girecek kulüp yapımcıda erçetin olacak sanırım.kimse kusura bakmasında başkan azizleşme başladı.her başarıyı kendinden bilme hastalığı ne yazık ki başkana da sirayet etmeye başladı.