Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün bi başlıkta yazmıştım buraya da yazayım.

ünal başkan son 15-20 yılda futbol piyasasında gördüğüm en zeki adam.

insanlar hep bi sonraki adımı planlarken o sürecin tamamını planlıyor ve kazanan oluyor.

böylesine sıkıntılı sayılabilecek bi süreçten güçlenerek çıkacağımızı düşünüyordum nitekim öyle oldu.

seviyorum ünal başkanı.

Başkanın görüşmeye izin vermekten başka çaresi yoktu, eğer izin vermeseydi muhtemelen bugün fatih terimin ters ters konuşmalarını tartışıyo olacaktık, bu seferde başkan terim'e güvenmiyor gibi şeyler atılacaktı ortaya

Bi grup var her olayı başkana yıkmaya çalışan,bu tür olaylarda da ayyuka çıkıyorlar zaten.

Başkan bi gün gittiğinde değerini daha iyi anlayacaklar.Kulüp böyle vizyoner bi başkan görmedi daha.Drogba Sneijder'i aynı anda fm de dahi Galatasaray'a getiremezsiniz.Başarıdan bahsetmiyorum bile.

Baskana ilk basta bende kizmistim ama zekice cozdu olayi.

Sonucta isin ucunda tayyib oldugu bi gercek. Bu durumda kestirip de atamazdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yapma ya.başkanın ilk seçildiği günden beri olan tavrı işsizlik olmuyor bizim yazdıklarımız bu tavrın dibine vurmak oluyor.enteresan bir olay olmuş.böyyük başkana laf söylemek haddimiz değil değil mi?sen o böyyük başkan hangi akla hizmet yada ne düşünerek yönetimden Ali Dürüst gibi birini afaroz ederek yerine candan erçetini geçiriyor.cevabını çok merak ediyorum.sanırım akıl hocası tulunun bende en ufak bir payı yoktur(!).

Ömercik nerdesin?

bu sürecteki tek hatası var oda ilk başta izin vermesi,oda en büyük hata oldu ama sonunda doğru yol bulundu,bidaha böyle oyunlara karşı daha dikkatli olmalı kulüb

Son kararın ardından başkan hakındaki asılsız itham ve iftiraların için özür dile, tükürdüğünü yala, affediyim seni.

ben mi asılsız ithamda bulundum.açıklamayı yapan eski yöneticilerimizden sayın Albayrak.adam yalan mı söylüyor yani?

artı sen kimsin ki ben senden özür dileyeceğim sende beni affedeceksin.o kadar hocaya giydirdiniz de ne oldu?şimdi bu açıklamadan sonra Fatih hoca kaldı geretsiniz gelemedi diye kahrolmuşsunuzdur.yazık.

ben mi asılsız ithamda bulundum.açıklamayı yapan eski yöneticilerimizden sayın Albayrak.adam yalan mı söylüyor yani?

artı sen kimsin ki ben senden özür dileyeceğim sende beni affedeceksin.o kadar hocaya giydirdiniz de ne oldu?şimdi bu açıklamadan sonra Fatih hoca kaldı geretsiniz gelemedi diye kahrolmuşsunuzdur.yazık.

Benden değil aten başkandan dilemen gerekiyor özrü. Onurlu insanlar böyle yapar. Hocaya giydirdiğim tek bir mesaj bulsana, sonra yine konuşalım. Bulamazsan bunun için benden özür dilemelisin işte.

görüşme yaptığı gerçeği değişmedi yalnız :encouragement: başkanın geretsle işi olmaz bu arada polat gitti felsefesi kaldı taraftarda :smile-99:

Benden değil aten başkandan dilemen gerekiyor özrü. Onurlu insanlar böyle yapar. Hocaya giydirdiğim tek bir mesaj bulsana, sonra yine konuşalım. Bulamazsan bunun için benden özür dilemelisin işte.

niye hoca tüpçü ile görüştü diye demediğinizi bırakmadınız.daha sonuçlanmasını bile bekleyemediniz olayın.neymiş hoca nasıl görüşürmüş.ne oldu sonuç.merak etme onuru senden öğrenecek değilim.sen önce kendini sorgula.

bu arada başkan önce yediği sayın Ali Dürüstten özür dilesin de bizde başkandan özür dileriz merak etme sen.hani onurdan bahsediyorsun ya.onurlu insanlar başkalarının arkasından iş çevirmez.umarım anlatabilmişimdir.hele ki bu adam arkadaşınızsa durumun vahameti daha da ortaya çıkıyor.

niye hoca tüpçü ile görüştü diye demediğinizi bırakmadınız.daha sonuçlanmasını bile bekleyemediniz olayın.neymiş hoca nasıl görüşürmüş.ne oldu sonuç.merak etme onuru senden öğrenecek değilim.sen önce kendini sorgula.

bu arada başkan önce yediği sayın Ali Dürüstten özür dilesin de bizde başkandan özür dileriz merak etme sen.hani onurdan bahsediyorsun ya.onurlu insanlar başkalarının arkasından iş çevirmez.umarım anlatabilmişimdir.hele ki bu adam arkadaşınızsa durumun vahameti daha da ortaya çıkıyor.

"Biz" kim yahu? Senle ben konuşuyoruz. Bana söylemediğim şeyler üzerinden cevap veriyorsun. Dünkü gibi olmayan şeylerle haklı çıkma uğraşı, boşa.

İyi o zaman şöyle yapalım "siz" Fatih Terime etmediğiniz küfürü bırakmadınız. Şimdi gelmiş hocayı savunuyorsun.

"Biz" kim yahu? Senle ben konuşuyoruz. Bana söylemediğim şeyler üzerinden cevap veriyorsun. Dünkü gibi olmayan şeylerle haklı çıkma uğraşı, boşa.

İyi o zaman şöyle yapalım "siz" Fatih Terime etmediğiniz küfürü bırakmadınız. Şimdi gelmiş hocayı savunuyorsun.

ben mi küfür etmişim.çok komik oluyorsun uğur.dün ki gibi laf salatası yapıyorsun.dün biz neden bazıları yönetimde değilken bazıları yönetime girdi diyoruz sen yok kurumsallaşma yok bilmem ne anlattın ya aynı mantık.demirel gibisin sana sorulana değil kendi istediğine cevap veriyorsun.artık seninle tartışmaya bile değmez.şu durumu bile tek başına başkan gerçekleştirip çözüm ürettiğini söylüyor ve hocayı taca atıyorsunuz ya.bu saatten sonra konuşmaya gerek yok bence.senle aynı kafadan olanlarla devam et.nasılsa amansız hoca düşmanı çok bu forumda.takılın kafanıza göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt