- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
büyük başgann adamsın adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ayagin cukurda okadarda paran var. Bari bir 500 milyon eurocuk kulübe hibe etde borclar morclar kapansin.
Ben okadar zengin olacagim hemen verirdim. Belki param giderdi ama getirecegi manevi zenginlikler paha bicilemez olurdu.
Ali Sami Yenden sonraki en büyük baskan olarak lanse edilinir. Yaninda getirecegi sayginlikda baska bir olay tabi. Ölsen bile kimse unutmaz unutturmazdi öyle bir hareketi.
5 günlük dünya be baskan, ahirete götüremeyecegin ya paraciklari.
Okan sen olsen kimse hatirlamaz misal fena da olmaz karsim
çoluğa çocuğa bırakmasınmı hiçyarısını istemişşin
![]()
Sen beni simdi tehditmi ediyorsun, bu mesajini savciliga sikayetmi edeyim simdi....
5651 sayili kanunun 8. maddesine göre suc isliyorsun
Hepsinin isi gücü var yeterince parasi var. Galatasaray daha önemli![]()
Amkspor @Amkspor 3m
Aysal: G.Saray her başarılı olduğu branştaki hocasını bir yerlere kaptıracaksa bütün federasyonların işlerini biz yapalım daha ucuza gelir.
Bu durumun sorumlularından biri de Ü.Aysal.Milli takım konusunda izin vermeyecekti F.Terim'e.
Terim'le arasını bozmak istemedi. 4 maç için anlaştılar, hoca bunu yerine gtirmezse o zaman başkan gerekeni yapar.
Bir şok tedavi uygulasan fena olmaz Baskanım. Kimse Galatasaraydan buyuk degildir.