Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ayagin cukurda okadarda paran var. Bari bir 500 milyon eurocuk kulübe hibe etde borclar morclar kapansin.

Ben okadar zengin olacagim hemen verirdim. Belki param giderdi ama getirecegi manevi zenginlikler paha bicilemez olurdu.

Ali Sami Yenden sonraki en büyük baskan olarak lanse edilinir. Yaninda getirecegi sayginlikda baska bir olay tabi. Ölsen bile kimse unutmaz unutturmazdi öyle bir hareketi.

5 günlük dünya be baskan, ahirete götüremeyecegin ya paraciklari.

Bir ayagin cukurda okadarda paran var. Bari bir 500 milyon eurocuk kulübe hibe etde borclar morclar kapansin.

Ben okadar zengin olacagim hemen verirdim. Belki param giderdi ama getirecegi manevi zenginlikler paha bicilemez olurdu.

Ali Sami Yenden sonraki en büyük baskan olarak lanse edilinir. Yaninda getirecegi sayginlikda baska bir olay tabi. Ölsen bile kimse unutmaz unutturmazdi öyle bir hareketi.

5 günlük dünya be baskan, ahirete götüremeyecegin ya paraciklari.

çoluğa çocuğa bırakmasınmı hiç:)yarısını istemişşin:)

bu sene tepetaklak olursak bunda orantılı pay dağılımı şu şekilde olur başarılı yönetimi dağıtan ve yeni tecrübesiz amatör bir ekiple yola devam eden ve fatih terim'in milli takıma gidişine sesini çıkarmayan aysal'ın payı %50'dir, gelelim hocaya bu sene tepetaklak olursak eğer bunda en büyük 2.pay hocanındır çünkü kritik sezonda çok riskli bir yükün altına girdi bu yükün altında kalabilir ikinci olarak takım planlamasını doğru kuramadı 6+0+4 e uygun bir kadro planlaması kuramadı mağlesef onun payıda %30, gelelim %20'ye bu %20'de 15'lik kısım tff ve ekibine geliyor yine bir takım numaralarla önümüze çıkmaya çalışacaklar bundan kimsenin şüphesi yok alıştık artık, %5'e gelirsek ordada oyunculara biraz düşücek iş, özellikle drogba egolarından vazgeçmezse takım içinde büyük sorunlar doğabilir sneijder'de form tutamazsa sistem hiçbir zaman oturmuyacak + burak yılmaz form tutamaz kafasını transfere takarsa buda takımı bir hayli etkileyecek...

baştan söylüyorum bunların hepsi varsayımdır böyle olucak demiyorum olursa..

Ünal Aysal ne yapacak transfer konusunda anlamadım adam yine aldı Bruma ile Chedjou'yu bu sınırlamaya rağmen. 1 kaç hafta sonra sınırlama iptal olunca devre arasında transferler gelir. Bu arada Frei ve Töre'ye Fatih Hoca izin vermedi. Özelliklede Gökhan hayranıyken hoca neden yok dedi Gökhan'a ilginç buldum. Eğer bu sezon başarısız olursak bunun %50 sorumlusu Fatih Hoca'dır. Kabul etmiyecekti Milli Takımı.

Amkspor ‏@Amkspor 8m

Ünal Aysal: G.Saray büyük bir fedekarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için Milli Takım'a göndermesi, TFF'ye büyük bir destektir.

Amkspor ‏@Amkspor 6m

Ünal Aysal: Zor gruba girdik diye gardımız düşürecek halimiz yok. Bence olmayacak bir şey değil.

Amkspor ‏@Amkspor 6m

Ünal Aysal: Real Madrid'in, Juventus'un ne kadar şansı varsa G.Saray'ın da o kadar şansı vardır. Hepsi birbirinden çok çekecekl

Amkspor ‏@Amkspor 4m

Ünal Aysal: Zamanı geldiği vakit, hoca kararını açıklayacak. Lütfen hocanın ne G.Saraylılığını ne de milli sevgisini sınamayın, sorgulamayın

Amkspor ‏@Amkspor 4m

Ünal Aysal: Önümüzdeki günleri iyi değerlendirelim. G.Saray ve milli takımın alacağı başarılı sonuçlar Türkiye'nin lehinedir.

Amkspor ‏@Amkspor 4m

Ünal Aysal: (Fatih Terim'in sözleşmesi için) Bir görüşmemiz yok. Israrlı değilim. Zamanı gelince görüşmeyi yaparız. Hiç de aceli değiliz!

Amkspor ‏@Amkspor 3m

Aysal: G.Saray her başarılı olduğu branştaki hocasını bir yerlere kaptıracaksa bütün federasyonların işlerini biz yapalım daha ucuza gelir.

Amkspor ‏@Amkspor 2m

Ünal Aysal: Biz Drogba'yı başarılı buluyoruz, ekibimiz içinde tutmak istiyoruz. Zamanı geldiğinde sözleşme uzatmasını da çekinmeden yaparız.

Noktayı da kapağı da koymuş başkan. Gereken kullansın......

Bir şok tedavi uygulasan fena olmaz Baskanım. Kimse Galatasaraydan buyuk degildir.

Bu durumun sorumlularından biri de Ü.Aysal.Milli takım konusunda izin vermeyecekti F.Terim'e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt