Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Başkan nasıl gitmiş terimin ayağına
hahahahhahaha super
telegol mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan nasıl gitmiş terimin ayağına
hadi maddi islerini hal edip derhal kendi islerine yönelsin. Galatasaray yi sadece Sirket gibi yönetmeyecek baskan istiyorum ben.
beceremiyor Tulun kardesi ile birlikde bu isi. her sey para para marka degil Galatasaray da !!!
hadi maddi islerini hal edip derhal kendi islerine yönelsin. Galatasaray yi sadece Sirket gibi yönetmeyecek baskan istiyorum ben.
beceremiyor Tulun kardesi ile birlikde bu isi. her sey para para marka degil Galatasaray da !!!
Para marka olmadan nasıl başarı transfer bekliyorsun fener son senelerde başarısız sonuçlar almasına rağmen hala bizle yarışabilecek transferler yapabiliyor kim ne derse desin feneri aziz yıldırım marka yapmıştır ve bundan önceki yönetimler sayesinde bizim önümüze geçip fark atmıştır marka gelir konusunda daha yeni yeni bu farkı kapatmaya başlıyoruz kimin sayesinde sanıyonuz bunları
Ne kadar çok konuşuyorsun git biraz hava al beynine oksijen gitsin.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
aziz feéneri nasil marka yapmis yahu ?! öyle marka istioyrsaniz o zaman sizde sorun var galiba ciddi ciddi hemde. para önemli evet ama bunu baskalarida yapar.
bos bos konusma be. git fransada metzin mi nicenimi artik destekle. daha Galatasaraylilik ne oldugunu bilmeyen adam burda akkam kesiyor orda burda. bidaha beni alintima..yada alinti ama cevap bekleme benden.
hadi bakayim fransa sokaklarina kocum.
Ben sportif anlamda demedim hemen konuyu şikeye bağlamayın fener o kadar başarısızlığa ve rezilliğe rağmen hala full kombine satıyo fenerium mağazaları tıkır tıkır çalışıyo fenerin hisseleri her zaman borsada daha çok işlem görüyor ben kurumsal markadan bahsediyorum
Evet çıkıp özür dilemeli.
Evet çıkıp özür dilemeli.