Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat zamanında bile böyle rezil olmadık.

Acilen teknik ekibi değiştir veya sende git.

Double Yıldırım'ların oyuncağı oldunuz, koca yaz transfer yapmadınız.

Seçimle oyalandık,transfer sezonunu bomboş geçirdik.AB kuralıyla oyalandık.Başkan hiç iyi yönetemedi bu yazı.

bak seni hatirladim kaan polat zamanlarindan

ayni yolda ilerliyoruz goruyorsun dimi:)

*

Aynen öyle. Hatırlamam mı:)

Benim için önce Galatasaray gelir. Galatasaray menfeatine ters gelen, alehine olan ne varsa kimseyi tanımam. Çünkü benden daha iyi Galatasaraylı ne başkan nede teknik adam görmüyorum. O yüzden zaten bir türlü şu namert rakiplerle farkı açamıyoruz. Çok fazla hata yapılıyor.Evet efsaneler her zaman vardır ve benim için her zaman değerlidir ve ne kadar hataları varsada böyle absürd şeyler söylemem.

Bu takımın en büyük sorunu transferdeki beceriksizlik. Ve klübün haklarının savunulamamasıdır.

Transferde en iyi dönemini yaşarken 3,5 kuruşun hesabını yapmayıp kaliteli oyuncuları alacaksın. Mesela Galatasaray başkanına şantaj yapan Bülent tulun denen adamı danışman yapmayacaksın. Azizi yıldırım ve demirören denen ahlaksızların ismini ağzına almayacaksın. Hala bu adamlar türk futbolundayken fairplay naraları atmayacaksın.

Fatih Terim de transfer yaparken bu işi bilenlere danışacak. Galatasaray için ben bilirimi, egoları bir kenarıya koyacak.

Bunları yapmayın ondan sonra ben Galatasarayın kasasını, parasını düşünüyorum o yüzden o kadar büyük bonservis paraları vermiyorum dersen yemezler.Yazılacak, söylenecek o kadar çok şey varki bu sanal ortam yeterli olmuyor.

arkamizdaki rakiplere oyle bir fark atabilirdikki

bir daha maclarina bile bakmazdik hafta sonu napmislar diye

bulundugumuz durumun sucunu terime atipta aysali yag gibi uste cikaran maldir

ikiside bir an once nash nash

tepetaklak hamzaoglu

hocanın kontratı 1 yıllık değildi... ünal aysal ilk seçildiği zaman fatih hocayla 1+2 yıllık kontrat yaptılar... ünal aysal bunu "ben fatih hocayla hiç çalışmadım... belki o benimle belki ben onunla çalışmak istemem onun için ilk senesi 1 yıllık + 2 yıllık toplam 3 senelik mukavele yapalım istedim" dedi.... o 2 yıllık opsiyon da 2012'de devam ediyoruz denilerek 2014 mayısına uzadı... yani şu an ki mevcut kontratı... hocanın zaten 2014 mayısına kadar mukavelesi vardı... şimdi yeniden 2 senelik olmasının nedeni de ünal aysal'ın görev süresinin 2016 mayısında bitmesi... yani "ben başkan olduğum sürece fatih terim'le çalışmak istiyorum" diyen ünal aysal kendi görev bitim süresi olan 2016 mayısına kadar uzatmak istedi... olay bu kadar açık ve net iken biz hala gazetelerde yazan yalanlara inanmaya ve hayali senaryolara güvenmeye devam ediyoruz...

biri diyor ki "ben görevdeyken fatih hocayla çalışmak istiyorum"

diğeri diyor ki ben kovulmadıkça galatasaray'dan ayrılmam"

ama biz hala yok o onu kovmak istiyor yok o galatasaray'ı bırakıp milli takıma gitmek istiyor...

allah islah etsin bizi ne diyelim...

Bu konu bu kadar basit. Bende ikisi arasında bir sorun görmüyorum. Sorun Galatasarayla başkan ve Fatih Terim arasında.

Şampanyalar boğazından geçmemiştir başkanımın. Acımız çok büyük.

Evet çıkıp özür dilemeli.

Aynen öyle, hala bu hoca ile devam ettiği için çıkıp Özür Dileyecek.

Bu arada başkan, bu skorlarla Avrupa'nın 10 takımı arasına gireriz fakat yediğimiz gollerle. Acilen gidin gereğini yapın. Hoca ile konuşun ya takıma çeki düzen versin, kendi de bıraksın şu saçma sapan işleri ya da gitsin Milli Takımı şans kaza Brezilya'ya götürsün.

muthis yonetimyle birlikte uygun adim

durup dururken klubu kaosa surukledi

candan ercetin falan simdi bu durumdan kurtulma yollari ariyodur

yersen

tepetaklak

Başkan hergün bi gazeteye röportaj vermekten kendi işini yapamaz oldu

yazık başkan milli takım saçmalığı geldiğinde izin vermiyorum fatih hoca gitmek istiyorsada görevini bırakıp öyle gidebilir diyecektin izin vererek bizleride yaktın hocayıda

Başkan Lucescu' yu getirecek panik yapmayın. Ukrayna da canı çok sıkılmış.

adam klübü nerelere getirdi vizyonu çok farklı bunun gibi bir başkan bulamayız fatih terimi gönderirse hiçbirşey demem

Başkan sen de hamle yapmadığın müddetçe gözümde aynı miktarda suçlusun. Yeter artık ya, bu takımı tüpçü denilen herifin oyuncağı etmeye kimsenin hakkı yok.

Hoca hatalida yaptirdiginiz ve yaptirmadiginiz transferlerle sizde sinifta kaldiniz.

Heleki ya kontenjan degisir yada o karari alan degisir söyleminiz tam bir fiyasko.

Kontenjan yüzünden Real karsisinda savunma tandemimiz birbiri ile maç oynamamis adamlardan kuruluydu dün.

Rezillik

3 sene öncesine gidersen anlarsın

Evet Galatasaray kıytırk bir anadolu klübü. Müthiş, çok süpriz bir başarıya imaz att!!! Öyle değil mi.

Fatih Terim şansıyla gidiyor. Aslında ümit davala çok önemliydi şampiyonluklarda.

Vizyon muş.. Vizyonunuzu yiyim sizin.

Gördük vizyonu. İlk şampiyonlukta semih son dakaikada o golü atsa şimdi hepiniz Aysala sövüyordunuz.

Bak bakalım o kadrolara nasılmış. Ne kadar para harcanmış. Bak bakalım şimdiki kadroya kaç kişi ıskartaya çıkıyor. Kaç kişiyi bu takımda tutarsın. Ondan sonra vizyon.

Birisi ben hobi niyetine gelip ekonomiyi iyi hale getiricem diye egolarını tatmin ediyor.

Diğeri ise benden başka kimse milli takıma ileirye götüremez, en iyi ben bilirim diyerek egosunu tatmin ediyor.

Burada gerçeklerden bi haber taraftar illaki birisini suçlu birisini haklı çıkarmaya çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt