Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafa gelince eleman demeyi biliyorsun Başkan.Ozaman elemanını yönetmeyi iyi biliceksin.İkinizde gidin bu takımdan.Nasılsa asbaşkanımız Candan Erçetin var.Şuan maçı izlediğinden bile emin olmadığımız.Candan Erçetin nerde? Cevap belli tüm müzik marketlerde.

Yav bu olayların baş sorumlusu başkan zaten.Daha geçen hafta ileride Tff'yle aramızdaki ilişkiler düzelebilir dedi.F.Terim'i Tff'ye verende kendisi.Daha ya yabancı sınırı değişir,ya da değiştirmeyenler dediğini saymıyorum bile.En azından şimdilikbu düzen devam etmek zorunda.

Teknik heyet kısmı yok konuşmasında. Yani teknik heyet teşekkürü haketmiyor başkana göre.

Hocayla aranızda ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama ne oluyorsa olan Galatasaray'a oluyor başkan.

Sevmiyorsan git konuş basgan,fail açıklama ya da heyecana geldi herhalde.

Telefonlarına cevap vermeyen adamı tutma takımda başkan. Açıklaman da çok güzel olmuş başganım tebrikler.

Yorumlara bakıyorum da hakikatten ne kadar gereksiz yorum yapanlar var...1-0 gerideyken başkan kötü maç bitince başkan iyi olmuş ya daha ne denebilir ki...

ladrup gelse keşke:( gerets de olur..bruma bi maçta 0 dan gol atar hasan şaş gibi.. sarılır geretse:( yeni aşk lazım yeni aşk...

Al şu taraftar bozuntularını nereye gidiyorsan git.

Fatih Terimi kovmak Ünal aysalın haddine değildir.

O gitsin ebedi ve ezeli dostların başkanlığını yapsın.

yediniz gene çakarların, rıdvanların sözünü.

İstersen 10 sene şampiyon ol. Bu takımın haklarını korumadığınız müddetce Adanan polattan farkınız olmayacak.

başkan bence çok yanlış yapıyor fatih hocayı ortaya sürüyor kendi geride kalıyor olan fatih hocaya oluyor milli takıma gitmesini istemiyorsan gitmeyecek dersin iş biter ancak sen fatih hocaya sorun diyorsun fatih hoca yok diyemeyeceği belli en baştan tüpçüyle görüşmeye izin vermese olaylar buraya gelmezdi

En dogrusunu yapiyorsun baskan. Sonuna kadar destekliyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Kov", "bas tekmeyi" diye başkandan talepte bulunduğunuz kişi Terim mi?

Yıkarım bu forumu, bu nedir Allah aşkına? Oyun oynayıp kendinizi gazlıyor, kendi gazınızda coşuyor musunuz? Hayır ya kesin şakadır ve lapinlerin düşmesini bekliyorsunuzdur, tıpkı benim düştüğüm gibi.

Başka izahı yok. Görevinin başında bir teknik adam var ve bu hitaplar hiç hoş değil.

iPad - Tapatalk

Fatih Terim İstifa demiş biri olarak;

Fatih Terim gidecekse ardındanda Ünal Aysal Gitmelidir

Geçen 2 yıldaki olaylarıda unutmadık

Bugün yönetim kurulumuzda bulunan görevi Başkan Yardımcılığı olan birini kral tv de gördüm.Kimin eseridir bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt