Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulubumuzun agirligina gore hareked eden baskanimiza saygilarimi sunuyorum

Baskanin basarisiz olmasini isteyenler manyak misiniz?

Baskanin basarisiz olmasi takimin basarisiz olmasi demek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim'i savunmak uğruna gözünüz kör olmuş.Adam 2 yıllık sözleşme teklif etti,Terim kabul etmemekle birlikte saygısızlığın alasını yaptı.%100 suçlu Terim,kendi istedi bu sonu.

Tamamen hocayı köşeye sıkıştırmak için atılmış bir adım. Niye sene başında teklif etmedi o zaman? Milli takım olayını kendi niye reddetmedi de hemen atladı olaya? Bana bu haini savunmayın. En kısa zamanda defolup gitmeli.

Ünal Aysal tamamen takımını düşündüğü için, sırf egosu ve inadı yok diye hain ilan ediliyor ya daha ben ne diyim

Başkana karaktersiz diyen amipler ihraç edilsin.

Başkana karaktersiz diyen biri ancak amip olabilir kusura bakmayın

Tamamen hocayı köşeye sıkıştırmak için atılmış bir adım. Niye sene başında teklif etmedi o zaman? Milli takım olayını kendi niye reddetmedi de hemen atladı olaya? Bana bu haini savunmayın. En kısa zamanda defolup gitmeli.

İyi de Fatih Terim'e yapılmış bir teklif.Başkan ne yapsın?Kendi reddetse başkan,Terim'in yerine karar veriyor diyeceksiniz bu sefer de.Terim'e bir tercih hakkı tanıdı işte.Terim de kararını verdi.Öyle yarımağız konuşmakla olmuyor bu işler,düşündüğünü kağıda dökeceksin.

Hain deyip durma lan. Takimin baskani o adam. Cocuk gibi trip atmayip imzalasaydi Terim

Tff yoneticileri bosuna mi 10 sene bizle terim dediler. Terim de gitmek istedi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt