Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasil teklif ettigine bakarim ben bide. sen karsinda cocuk mu var öyle kendi kafana göre uzatiyorsun sözlesmeyi bilmem orda burdan dedikoducular cikdi diye.

bu resmen hakaretir hocanin Galatasarayligina. satirlari tam okumasini ögreninde öyle bana laf yetistirmeye calistirin lütfen.

öyle bölüm bölümyarim dolalak okursaniz konulari katil sonunda fatma teyze olur vallahi oysaki katil ahmet amcamizdir.

Adam kafasina gore sozlesme uzatmadi ki? Hoca gel 2 sene daha sozlesme yapalim gorev suren dolana kadar kal bizle dedi. Hoca hayir dedi. Olay budur. Gecin artik sacma sapan bahanelerin arkasina siginmayi. Ben senden cok daha seviyorum Hocayi buna emin olabilirsin ama bize verdigi zarari suan kimse veremez.

Adam kafasina gore sozlesme uzatmadi ki? Hoca gel 2 sene daha sozlesme yapalim gorev suren dolana kadar kal bizle dedi. Hoca hayir dedi. Olay budur. Gecin artik sacma sapan bahanelerin arkasina siginmayi. Ben senden cok daha seviyorum Hocayi buna emin olabilirsin ama bize verdigi zarari suan kimse veremez.

ya dün gibi kendi gözlerim ile görmezeydin sana inanairdim. yahu gstv de canli yayinda birde son dakika gecti hoca milli takim kampindayken.

"yönetim kurulu olarak karar aldik hoca ile 2 yil sözlesme utatik"

sonra ertesi gün hocaya iletecegiz bu karari milli takimdan sonra demecler verildi resmi olarak.

böyle bir sey mi olur. 2yili kabul etmedigi konusuda öyle bire bir olan bir konuda olmadi farkindaysan. ne diyor baskan. antalya macindan sonra kabul etmedigini acikladi. nerde acikladi ?! basin toplantisinda macdan sonra.

neden kabul etmediginide hakli olarak mantikli cekilde söyledi hoca. burda hocanin bir sucu varsa oda durusunu sergiledigi icin bir sucu vardir sadece.

böyle kendi kafana göre bazi nedenlerden dolayi panik cekilde sözlesme uzatirsan tokati yemeye razi olursun af edersin.

Piyasada kimler var, kim olabilir yeni hocamiz ? Duyum var mi : D

2 sene önce ne izliyordunuz? Kaçıncıydık, kimlerle yarışmaya çalışıyorduk?

Terim gidince gene o durumlara dusucez gene yani, veya Terim olmasa hic sampiyon olamazdik. Milletin iyice psikolojisi bozulmus. Bu kulup Terim'den ibaret degil bunu anlayin. Tutturulmus bi 2 sene once 2 sene once.

Terim gidince gene o durumlara dusucez gene yani, veya Terim olmasa hic sampiyon olamazdik. Milletin iyice psikolojisi bozulmus. Bu kulup Terim'den ibaret degil bunu anlayin. Tutturulmus bi 2 sene once 2 sene once.

20 yıllık tarihine bak kimle ne dönemde başarılı olabilmişiz? Önceden nerdeydin şimdi nerdesin bir bak. Öyle bir yorum yapıyorsunuz ki takım süperdi hoca geldi batırdı. Sevmezseniz sevmeyin ama bari gerçekleri çarpıtmayın.

20 yıllık tarihine bak kimle ne dönemde başarılı olabilmişiz? Önceden nerdeydin şimdi nerdesin bir bak. Öyle bir yorum yapıyorsunuz ki takım süperdi hoca geldi batırdı. Sevmezseniz sevmeyin ama bari gerçekleri çarpıtmayın.

Tamam dostum hoca olmasa genclerbirligi seviyesinde birsey olurduk su anda. Tanri Terim'i korusun ve yuceltsin.

Zaten hoca geldiğinde Gençlerbirliği seviyesindeydik.

Ligi kötü bir noktada bitirmek küçük klüplerin olduğu kadar her büyük klübünde başına gelebilir.1 senelik bir kazaydı abartmanın manası yok!! sırf bu lafın Galatasaray'a hakarettir,Terimi korumaya çalışmak adına saçmalıyorsun..

Ligi kötü bir noktada bitirmek küçük klüplerin olduğu kadar her büyük klübünde başına gelebilir.1 senelik bir kazaydı abartmanın manası yok!! sırf bu lafın Galatasaray'a hakarettir,Terimi korumaya çalışmak adına saçmalıyorsun..

8. olduğumuz sezon Gençlerbirliği'nden hiçbir farkımız yoktu bu açık ki o sezon dahi her maça gitmiş biriyim hakaret etmeyeceğim açık. Ondan önceki sezonlarda da başarılı değildik ki Rijkaard ben 3. yaptım demişti hatırlarsanız. Sadece başarısızlık değil kulüp dağılmış, Florya'nın hali berbattı. Bunu düzeltebilecek tek kişi hocaydı ve o da bunu yaptı.

Ya bu turbun gruplari filan insanlarin nasil kafalarini yikiyorsa artik, veya medyada gordukleri seylerden ne kadar cok etkileniyorlarsa. Gorende Fatih Hoca olmazsa bir daha bu takim sampiyon olamayacak sanir :D Abi belki sampiyon olmayizda top oynariz.

BAvwFhqCMAAOlgz.gif

Ya bu turbun gruplari filan insanlarin nasil kafalarini yikiyorsa artik, veya medyada gordukleri seylerden ne kadar cok etkileniyorlarsa. Gorende Fatih Hoca olmazsa bir daha bu takim sampiyon olamayacak sanir :D Abi belki sampiyon olmayizda top oynariz.

ohoo dunyada tonla iyi oynayan takim var onlari seyretsene

-duzluk-

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y0N8DlBe3iU[/media]

GÜNÜN MODASI SÖZ TUTMAK BASKAN HALA TFF OLDUGU YERDE DURUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt