Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
hangi elemanla calisacagini Unal Baskanimiz bilir , bayramliklari hazirladik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil teklif ettigine bakarim ben bide. sen karsinda cocuk mu var öyle kendi kafana göre uzatiyorsun sözlesmeyi bilmem orda burdan dedikoducular cikdi diye.
bu resmen hakaretir hocanin Galatasarayligina. satirlari tam okumasini ögreninde öyle bana laf yetistirmeye calistirin lütfen.
öyle bölüm bölümyarim dolalak okursaniz konulari katil sonunda fatma teyze olur vallahi oysaki katil ahmet amcamizdir.
Adam kafasina gore sozlesme uzatmadi ki? Hoca gel 2 sene daha sozlesme yapalim gorev suren dolana kadar kal bizle dedi. Hoca hayir dedi. Olay budur. Gecin artik sacma sapan bahanelerin arkasina siginmayi. Ben senden cok daha seviyorum Hocayi buna emin olabilirsin ama bize verdigi zarari suan kimse veremez.
Yeni tdmizi secerken dikkatli olun baskanim. Artik futbol izlemek istiyoruz, futboldan soguttular 2 yildir cunku![]()
2 sene önce ne izliyordunuz? Kaçıncıydık, kimlerle yarışmaya çalışıyorduk?
Terim gidince gene o durumlara dusucez gene yani, veya Terim olmasa hic sampiyon olamazdik. Milletin iyice psikolojisi bozulmus. Bu kulup Terim'den ibaret degil bunu anlayin. Tutturulmus bi 2 sene once 2 sene once.
20 yıllık tarihine bak kimle ne dönemde başarılı olabilmişiz? Önceden nerdeydin şimdi nerdesin bir bak. Öyle bir yorum yapıyorsunuz ki takım süperdi hoca geldi batırdı. Sevmezseniz sevmeyin ama bari gerçekleri çarpıtmayın.
Tamam dostum hoca olmasa genclerbirligi seviyesinde birsey olurduk su anda. Tanri Terim'i korusun ve yuceltsin.
Zaten hoca geldiğinde Gençlerbirliği seviyesindeydik.
Ligi kötü bir noktada bitirmek küçük klüplerin olduğu kadar her büyük klübünde başına gelebilir.1 senelik bir kazaydı abartmanın manası yok!! sırf bu lafın Galatasaray'a hakarettir,Terimi korumaya çalışmak adına saçmalıyorsun..
Ya bu turbun gruplari filan insanlarin nasil kafalarini yikiyorsa artik, veya medyada gordukleri seylerden ne kadar cok etkileniyorlarsa. Gorende Fatih Hoca olmazsa bir daha bu takim sampiyon olamayacak sanirAbi belki sampiyon olmayizda top oynariz.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y0N8DlBe3iU[/media]
GÜNÜN MODASI SÖZ TUTMAK BASKAN HALA TFF OLDUGU YERDE DURUYOR