- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
bielsa ya da ladroupu getir başkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GalataSarayı satmadı. bunlar hanilerin iftirasıdır.
sözleşme teklifini kabul etmedi, sezon sonunda görüşmek istedi, hepsi bu.
millete başka takım tutturmaya çalışma bi bakarsın sende başka takımları tutmuşsun.
![]()
SENE SONU YERSEN
GalataSarayı satmadı. bunlar hanilerin iftirasıdır.
sözleşme teklifini kabul etmedi, sezon sonunda görüşmek istedi, hepsi bu.
millete başka takım tutturmaya çalışma bi bakarsın sende başka takımları tutmuşsun.
milli takımı çalıştırmak GalataSarayı satmak demek değildir, olsa olsa GalataSarayın onuru olur.
chelsea ile rus milli takımını çalıştıran hiddink di.
iki takımı çalıştırmasının hiç bir zararı yoktu.
Niye sene sonu diyo peki. Milli takim dunya kupasina gidemene ihtimali icin mi ?
Herkes biliyor ki milli takim dunya kupasina katilirsa terim o takimin hocasi olur.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Chelsea'den de Rusya'dan da bir halt olmadı.
EK OLARAK YANINDAKİ ADAM MASTER OF ŞİKE
Geçen sezon sövüp saydığı adam
hiddinkin bir FT olmadığından olmasın ???
Düşünemeyen insanların aysala laf atması normal beyler lütfen.
Büyüksün başkan arkandayız.
Galatasaray baskanlari ve yonetim kurullari Terimin esirimi arkadas her gelen Terimle calismak zorunda diye bir kural mi var.Terim nasil Polati reddedip secme hakkini kulandiysa Aysal'da terimi istemiyebilir bu kadar basit.Ben 1 senedir kadro farkina ragmen oynanan oyundan memnum degildim ve Terimde gelecek gormuyordum.Demekki yonetimde ayni dusunmus.Sonuclarini hep birlikte gorecegiz.
Ya da FT bir Hiddink bile olamamıştır o daha da kötü
yuh be hiddink kim ulan GalataSaray için ? hiddink kim ulan Türk milli takımı için ? bu adamla yarı final yapmadımı milli takım ? bu adamla uefayı almadıkmı ? yuh be yuh olsun size. bu kadar vefasızlık olmaz. ne yapsın ulan FT size daha. övündüğünüz her başarıda o var tuu sizin gibi adamlara