Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GalataSarayı satmadı. bunlar hanilerin iftirasıdır.

sözleşme teklifini kabul etmedi, sezon sonunda görüşmek istedi, hepsi bu.

millete başka takım tutturmaya çalışma bi bakarsın sende başka takımları tutmuşsun.

Niye sene sonu diyo peki. Milli takim dunya kupasina gidemene ihtimali icin mi ?

Herkes biliyor ki milli takim dunya kupasina katilirsa terim o takimin hocasi olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fft64_mf1608409.Jpeg

SENE SONU YERSEN

milli takımı çalıştırmak GalataSarayı satmak demek değildir, olsa olsa GalataSarayın onuru olur.

chelsea ile rus milli takımını çalıştıran hiddink di.

iki takımı çalıştırmasının hiç bir zararı yoktu.

GalataSarayı satmadı. bunlar hanilerin iftirasıdır.

sözleşme teklifini kabul etmedi, sezon sonunda görüşmek istedi, hepsi bu.

millete başka takım tutturmaya çalışma bi bakarsın sende başka takımları tutmuşsun.

sen kendi takımlarına hakim ol yeter ;) benim takımım belli tutmak istersen söyle Galatasaray.

milli takımı çalıştırmak GalataSarayı satmak demek değildir, olsa olsa GalataSarayın onuru olur.

chelsea ile rus milli takımını çalıştıran hiddink di.

iki takımı çalıştırmasının hiç bir zararı yoktu.

Chelsea'den de Rusya'dan da bir halt olmadı.

EK OLARAK YANINDAKİ ADAM MASTER OF ŞİKE

Geçen sezon sövüp saydığı adam

Niye sene sonu diyo peki. Milli takim dunya kupasina gidemene ihtimali icin mi ?

Herkes biliyor ki milli takim dunya kupasina katilirsa terim o takimin hocasi olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sene sonu demesinin sebebi milli takım değil.

FT "sözleşmeleri birer senelik imzalıyorduk ne güzel, şimdi ne değişti" gibi bir açıklaması var. yani ünal aysala olan kırgınlığından böyle istiyordu. bir nevi trip atıyordu diyebiliriz.

Düşünemeyen insanların aysala laf atması normal beyler lütfen.

Büyüksün başkan arkandayız.

bye bye omurgasiz aysal baskan. kendi ayagana niye sIkayIm dedin sonunda yaptin . arenaya zor gelirsin bundan sonra.

Galatasaray baskanlari ve yonetim kurullari Terimin esirimi arkadas her gelen Terimle calismak zorunda diye bir kural mi var.Terim nasil Polati reddedip secme hakkini kulandiysa Aysal'da terimi istemiyebilir bu kadar basit.Ben 1 senedir kadro farkina ragmen oynanan oyundan memnum degildim ve Terimde gelecek gormuyordum.Demekki yonetimde ayni dusunmus.Sonuclarini hep birlikte gorecegiz.

Başkan başkan diyorsunuzda bu adam ne yaptı

Ne basarısı onu soyleyın

Bildiği tek sey sermaye artırımı

Borclar artmış hersey ipotek

Çekilen kredıler cabası

Galatasaray baskanlari ve yonetim kurullari Terimin esirimi arkadas her gelen Terimle calismak zorunda diye bir kural mi var.Terim nasil Polati reddedip secme hakkini kulandiysa Aysal'da terimi istemiyebilir bu kadar basit.Ben 1 senedir kadro farkina ragmen oynanan oyundan memnum degildim ve Terimde gelecek gormuyordum.Demekki yonetimde ayni dusunmus.Sonuclarini hep birlikte gorecegiz.

Tamamda sezon bası yapmıyaydın sözlesmeyı yada calısmayaydın

B u yıl sampıyonluk gıderse hesap verır başkan

Terim kararı belki de olmak zorundaydı. İşin içinde olmadan bilemeyiz. Doğru olup olmadığını zaman gösterir. Fakat şeklen şık olmadı denilebilir.

Bir de kritik bir durum daha var. Kulüp içindeki bütün gelişmeler direkt olarak medyaya yansıyor. Çok ciddi bir durum bence. Bunu çözmesi gerekiyor başkanın. Galatasaray'ın içe kapalı olması geçmişten bu yana eleştirilir ama bu kadar açık olmak da kötü oluyor.

Ya da FT bir Hiddink bile olamamıştır o daha da kötü

yuh be hiddink kim ulan GalataSaray için ? hiddink kim ulan Türk milli takımı için ? bu adamla yarı final yapmadımı milli takım ? bu adamla uefayı almadıkmı ? yuh be yuh olsun size. bu kadar vefasızlık olmaz. ne yapsın ulan FT size daha. övündüğünüz her başarıda o var tuu sizin gibi adamlara

yuh be hiddink kim ulan GalataSaray için ? hiddink kim ulan Türk milli takımı için ? bu adamla yarı final yapmadımı milli takım ? bu adamla uefayı almadıkmı ? yuh be yuh olsun size. bu kadar vefasızlık olmaz. ne yapsın ulan FT size daha. övündüğünüz her başarıda o var tuu sizin gibi adamlara

Rakip takımlardan 6 yememesi kafi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt