Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: Ünal Aysal | Başkan
Boyu kısa kendi büyük.
Boyu kısa kendi büyük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter be, bekle bekle bekle agac ettin bizi. Meger Adnanlardan bir farkin yokmus. Sirf laftaymis icraatlerin.. Yildizlar getirecegim dedin, hani nerede? Elmander'mi yildiz? Valla yarina kadar aldin aldin, almazsan Aysal Istifa sesleri yukselecektir. Buna emin ol, ayagini ona gore denk al...
Hizli ve gereksiz transferlermi istersin yoksa yavas ama saglam transferlermi? Tabakhaneye birseymi yetistiriyoruz? Yarin maç varda bizmi bilmiyoruz?
Iyimisin kardes? daha transfer sezonu yeni acilmis, adam iki transfer yapmis, biri selcuk biri elmander..
Kimse sana bekle demiyor, baskana laf aticagina git isine gucune bak !
Yonetimi futbolcusu diyoruz ama bizim taraftardada buyuk sorunlar var ..
Espri yapmış arkadaş, kandığına göre başarılı bir espri olmuş.
Hizli ve gereksiz transferlermi istersin yoksa yavas ama saglam transferlermi? Tabakhaneye birseymi yetistiriyoruz? Yarin maç varda bizmi bilmiyoruz?
Iyimisin kardes? daha transfer sezonu yeni acilmis, adam iki transfer yapmis, biri selcuk biri elmander..
Kimse sana bekle demiyor, baskana laf aticagina git isine gucune bak !
Yonetimi futbolcusu diyoruz ama bizim taraftardada buyuk sorunlar var ..
Daha bismillah demeden olağanüstü kongreyi toplantıya çağırmayı çalışması içler acısı çok vahim bir durum..
Daha 1 ay olmadan borç çok demeye başladı....
İlk seçildiğinde gerçekten başkanımızı bulduk dedim ama sürekli olarak çelişkili röportajlar veriyor malesef...
Kaleci'nin 1 haftaya kadar açıklanacak demesi, 15 günde transferler bitecek demesi ondan sonra 1 temmuzu bekleyin demesi... 23 haftasını bekleyin demesi...
Drogba olayı hadi onu geçelim kalsström olayı, ersan gülüm transferi-Mustafa pektemek transferi-serdar kesimal transferlerinde yeterince HIZLI davranmaması...
Hiçbiriniz yanlış anlamayın ama açıkcası ben umutlu değilim... ve ünal aysal'ın 2 sene sabretmeyeceğini tahmin ediyorum...
Renktaşlarım sizin içinizi karartmak istemedim ama böyle bir tahmin var bende inşallah yanılırım..
Daha bismillah demeden olağanüstü kongreyi toplantıya çağırmayı çalışması içler acısı çok vahim bir durum..
Daha 1 ay olmadan borç çok demeye başladı....
İlk seçildiğinde gerçekten başkanımızı bulduk dedim ama sürekli olarak çelişkili röportajlar veriyor malesef...
Kaleci'nin 1 haftaya kadar açıklanacak demesi, 15 günde transferler bitecek demesi ondan sonra 1 temmuzu bekleyin demesi... 23 haftasını bekleyin demesi...
Drogba olayı hadi onu geçelim kalsström olayı, ersan gülüm transferi-Mustafa pektemek transferi-serdar kesimal transferlerinde yeterince HIZLI davranmaması...
Hiçbiriniz yanlış anlamayın ama açıkcası ben umutlu değilim... ve ünal aysal'ın 2 sene sabretmeyeceğini tahmin ediyorum...
Renktaşlarım sizin içinizi karartmak istemedim ama böyle bir tahmin var bende inşallah yanılırım..
Kendi cebinden çıkar ver geri dönüşü olmayacak transferlerin parasını.