Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Başkanın lakabı bundan sonra Godfather olsun. :) Yani ben öyle hitap edeceğim. :)

Yeter be, bekle bekle bekle agac ettin bizi. Meger Adnanlardan bir farkin yokmus. Sirf laftaymis icraatlerin.. Yildizlar getirecegim dedin, hani nerede? Elmander'mi yildiz? Valla yarina kadar aldin aldin, almazsan Aysal Istifa sesleri yukselecektir. Buna emin ol, ayagini ona gore denk al...

Yeter be, bekle bekle bekle agac ettin bizi. Meger Adnanlardan bir farkin yokmus. Sirf laftaymis icraatlerin.. Yildizlar getirecegim dedin, hani nerede? Elmander'mi yildiz? Valla yarina kadar aldin aldin, almazsan Aysal Istifa sesleri yukselecektir. Buna emin ol, ayagini ona gore denk al...

Hizli ve gereksiz transferlermi istersin yoksa yavas ama saglam transferlermi? Tabakhaneye birseymi yetistiriyoruz? Yarin maç varda bizmi bilmiyoruz?

Iyimisin kardes? daha transfer sezonu yeni acilmis, adam iki transfer yapmis, biri selcuk biri elmander..

Kimse sana bekle demiyor, baskana laf aticagina git isine gucune bak !

Yonetimi futbolcusu diyoruz ama bizim taraftardada buyuk sorunlar var ..

Hizli ve gereksiz transferlermi istersin yoksa yavas ama saglam transferlermi? Tabakhaneye birseymi yetistiriyoruz? Yarin maç varda bizmi bilmiyoruz?

Iyimisin kardes? daha transfer sezonu yeni acilmis, adam iki transfer yapmis, biri selcuk biri elmander..

Espri yapmış arkadaş, kandığına göre başarılı bir espri olmuş.

Büyük Baskan!

:o

Başkan transferleri profesyonel bir ekip yapacak teknik direktör yeşil zemin dışına çıkmayacak diyordu. Terimin kallstormü beğenmemesi, bosna-romanya maçını izlemeye gitmesi, Kenyon gibi isimlerin artık anılmaması az da olsa soru işaretleri bıraktı bende.

Kendi cebinden çıkar ver geri dönüşü olmayacak transferlerin parasını.

ne diyon olm sen hasta misin? ne parasi? 2 adam aldik ikisi de bonservissiz. abuk subuk konusacaksan git nijeryali, asyali dolu arsenalli forumlarina. milletin asabini bozma

Daha bismillah demeden olağanüstü kongreyi toplantıya çağırmayı çalışması içler acısı çok vahim bir durum..

Daha 1 ay olmadan borç çok demeye başladı....

İlk seçildiğinde gerçekten başkanımızı bulduk dedim ama sürekli olarak çelişkili röportajlar veriyor malesef...

Kaleci'nin 1 haftaya kadar açıklanacak demesi, 15 günde transferler bitecek demesi ondan sonra 1 temmuzu bekleyin demesi... 23 haftasını bekleyin demesi...

Drogba olayı hadi onu geçelim kalsström olayı, ersan gülüm transferi-Mustafa pektemek transferi-serdar kesimal transferlerinde yeterince HIZLI davranmaması...

Hiçbiriniz yanlış anlamayın ama açıkcası ben umutlu değilim... ve ünal aysal'ın 2 sene sabretmeyeceğini tahmin ediyorum...

Renktaşlarım sizin içinizi karartmak istemedim ama böyle bir tahmin var bende inşallah yanılırım..

Daha bismillah demeden olağanüstü kongreyi toplantıya çağırmayı çalışması içler acısı çok vahim bir durum..

İlk seçildiğinde gerçekten başkanımızı bulduk dedim ama sürekli olarak çelişkili röportajlar veriyor malesef...

Kaleci'nin 1 haftaya kadar açıklanacak demesi, 15 günde transferler bitecek demesi ondan sonra 1 temmuzu bekleyin demesi... 23 haftasını bekleyin demesi...

Drogba olayı hadi onu geçelim kalsström olayı, ersan gülüm transferi-Mustafa pektemek transferi-serdar kesimal transferlerinde yeterince HIZLI davranmaması...

Hiçbiriniz yanlış anlamayın ama açıkcası ben umutlu değilim... ve ünal aysal'ın 2 sene sabretmeyeceğini tahmin ediyorum...

Renktaşlarım sizin içinizi karartmak istemedim ama böyle bir tahmin var bende inşallah yanılırım..

Peki Ünal Aysal ın gelmediğini Adnan Polat ın devam ettiğini düşünüyormusun

borç 1 milyara dayanırdı artık

gelecek 50 yılı ipotek verirdik

zararın neresinden dönersek kardır

azcık sabır herşey güzel olacak

Ünal Aysal, özellikle ticari alanda söz sahibi bir insan. Takımı klasik klüp başkanlığı modunda değil daha profesyonelce ve şeffaf yöneteceğinin mesajını daha başkan seçilmeden önce de söylemişti. Belli ki mali açıdan önemli araştırmalar yapmış. Sonuç ise felaket. Aslında insanların bunu görmeden ben de dahil olmak üzere Drogba ve benzeri isimleri telaffuz etmesi çok mantıklı ve doğru bir yaklaşım olmadığını maalesef başkanımızın ağzından bugün bir kez daha duyduk. Gerçekçi olmak lazım. Bonservis ödeyecek durumumuz yok. Keita gibi Elano gibi adamlara7 milyon euro verip akabinde Stancu gibi Romen ligi ötesini görmemiş ya da görme ve kalıcı olma kapasitesi olmayan adamlara 5 milyon euro ödeme gafleti, yabancı kalitesindeki düşüklüğe rağmen ona paralel ödene rakamların düşmemesi elbet sıkıntı yaratacaktı. Kaldı ki tek problem isimlere verilen bonservis ücretleri değil. Çok daha fazla sıkıntılar var. Daha düne kadar Ünal Aysal'ı yalancılıkla suçlayan Mehmet Helvacı acaba bu mali portföy için ne çözüm sunabilecekti? Yani sorun paçadan akıyor resmen. Öyle Ünal Aysal geldi diye oldukça üst düzey oyuncuların geleceğini düşünmek kendimizi kandırmak olur.

Bu noktada yapılabilecek en önemli şey borçları eritmek ve kesin olumlu sonuç olacak ve kâr elde edilebilecek adımlar atmak olacak. Bekleyip göreceğiz.

Ünal Aysal'ın neden kongreye çağırdığını bi araştırıp,öğrenmeni tavsiye ederim.

Her sözü güven veriyor adamın ya bu kadar müthiş bir duruş olabilir anca. İnşallah böyle devam etmesi temennisiyle.

Bu adamı her gördüğümde aklıma şu geliyor: "PARAM VAR BENİM. :cool:"

Kulübü borçlandırmaya ne gerek var ki, anlamıyorum? Bütün sezon TT Arena'da oynayacağımız için zaten bu sezon daha fazla gelirimiz var. Üstüne Nike'la daha yüksek bedelle anlaşma yaptık. Bir de yıldız falan alacaklar ya, taraftar da bilet ve forma alarak yıllık 10 milyon € daha fazla gelir getirecek. Her zamankinden daha fazla gelirimiz olacak yani. Bir de borçlanmak niye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt